WP Fastest Cache, pentru încărcare rapidă a WordPress”,

 • 10 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Nu este prima dată când vorbim despre un plugin de cache pentru WordPress. Am scris deja câteva articole pe acest subiect, citând de exemplu WP Rocket, W3 Total Cache și WP Super Cache. Astăzi revenim la subiectul referitor la un plugin despre care am mai vorbit cu alte ocazii. O facem după ce verificăm că a suferit modificări pozitive, care au impact asupra vitezei de încărcare a paginilor web, ceea ce este un beneficiu, întrucât motoarele de căutare afectează din ce în ce mai mult acest aspect atunci când vine vorba de acordarea de poziții remarcabile acestor pagini de motor de căutare care reprezintă.

Ce oferă WP Fastest Cache?

pluginul WP FastestCache oferă o versiune gratuită și una cu plată, cu mai multe funcții. Una dintre caracteristicile care distinge acest instrument de altele similare este ușurința în utilizare și configurare. Trebuie doar să marcați elementele pe care le dorim pentru ca totul să intre în acțiune.

Setare

După descărcarea și activarea pluginului, după accesare, în Panoul de administrare WordPress, Pluginuri -> Adăugați nou și scrieți, în caseta de căutare, WP FastestCache, trebuie să accesezi, în panoul din stânga, WP Fastest Cache. Se va deschide fila Setări a ecranului Opțiuni pentru cel mai rapid cache WP. Recomandarea mea este ca, după indicarea limbii și apăsarea butonului Salvare, toate secțiunile să fie marcate și acțiunile să fie salvate. Apoi accesați fila Validitate cache. Trebuie să indicați ora și minutul în care vor fi șterse toate fișierele cache, precum și frecvența, care inițial poate fi zilnică. De asemenea, puteți indica și configura un serviciu CDN.

NOTĂ: Dacă site-ul web se află pe un server care acceptă HTTP/2, vă recomandăm să nu activați opțiunile Merge CSS Files și Merge JS Files.

A considera

Pluginul gratuit este suficient pentru majoritatea site-urilor. Opțiunile de configurare pe care le oferă includ, pe lângă activare, posibilitatea de creați automat cache-ul întregului site, nu afișați fișierele din cache pentru utilizatorii conectați, nu afișați memoria cache a versiunii desktop pe dispozitivele mobile, cel goliți toată memoria cache când este publicată o nouă postare sau o pagină, cel micșorați dimensiunea paginii (reduceți HTML), cel reduceți dimensiunea fișierelor CSS (minimificarea CSS), cel combina fișiere CSS, cel îmbina fișierele js în antet, cel reduceți dimensiunea fișierelor trimise de server (Gzip) si reduce timpul de încărcare pentru vizitatorii frecventi (caching browser). Versiunea plătită adaugă următoarele opțiuni la cele anterioare:

 • Creați cache pentru tema mobilă.
 • Reducere suplimentară a dimensiunii paginilor HTML.
 • Reducere mai mare a fișierelor CSS.
 • Reducerea dimensiunii fișierelor JS.
 • Combinați fișierele JS în subsol (Footer).

Pe langa cele de mai sus, in varianta platita este oferita si posibilitatea de optimizare a imaginilor. Limitat inițial la 1.000 de imagini, care pot fi extinse prin cumpărarea de noi vouchere.

concluzie

Dupa testarea pluginului, in varianta gratuita si in varianta platita, am verificat ca rezultatele obtinute sunt foarte satisfacatoare. Dacă este activată combinația fișierelor JS, în cele două secțiuni, antet și subsol, paginile continuă să fie afișate perfect, ceea ce înseamnă că sistemul folosește o metodă inteligentă. Pe site-urile care nu includ acces la servicii externe, Facebook, Twitter, Google Analytics, Google Adsense și altele asemenea, putem confirma că paginile arată un scor mare și încărcare rapidă în instrumente precum PageSpeed ​​​​Insights, Pingdom sau WebPageTest. În restul site-urilor rezultatele sunt și ele foarte bune, în cele mai multe cazuri, mai ales în cele care au o temă WordPress bine concepută și sunt găzduite pe un server bun.

Acces

Puteți obține acest plugin direct din panoul de administrare WordPress sau accesând WP Fastest Cache.

 • 10 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here