WordPress: probleme serioase cu W3 Total Cache”,

  • 0Partajări
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Orice web dinamic trebuie să utilizeze un sistem cache care eliberează parțial accesul la baza de date. Cu acest sistem, serverul web stochează o copie statică a fiecărei pagini după o primă încărcare a fiecăreia dintre ele. În WordPress există mai multe plugin-uri care se ocupă de această meserie, evidențiind două în listă, veteranul WP Super Cache iar cele din ce în ce mai utilizate Cache total W3. În miezul.net și bloguri conexe le-am folosit pe ambele. În ultimul timp, ne-am hotărât pe al doilea, W3 Total Cache, în ciuda faptului că trebuie să ne luptăm constant cu opțiunile de configurare.

Până acum doar trei zile aveam activat acest plugin, folosind opțiunile standard, cele recomandate pe site-ul de suport pentru pluginuri și confirmate de câțiva experți. De ceva vreme, poate de la ultima actualizare a pluginului, observam în jurnalele de erori ale serverului că un număr mare a apărut fără un motiv aparent, ceea ce a adus cu ele probleme de încărcare pe site, cu erori interne repetitive ale serverului ( Error 500). În ciuda faptului că am contactat suportul furnizorului nostru de găzduire, nu am putut afla unde a fost eroarea, deși au atribuit-o unui script. Până când am decis să dezactivăm W3 Total Cache.

Deoarece nu am vrut să rămânem fără un plugin de cache, am decis să instalăm WP Super Cache, iar blocările și erorile au dispărut. Jurnalul de erori al serverului este acum gol, iar încărcarea paginii urmează aceleași linii directoare, arătând rezultate identice sau mai bune în serviciile care se ocupă cu măsurarea timpilor de încărcare și așa mai departe.

Nu am făcut nimic special în configurarea pluginului. După activare, am marcat opțiunile recomandate (Recommendedi) în filă Avansat, starea actualizată și regulile Mod_rewrite. În Cache timeout punem 3600 de secunde. Am activat același CDN pe care îl aveam în W3 Total Cache, în Preîncărcare activăm, conform recomandărilor, modul Preload și îl setăm la fiecare 10800 de minute.

Pentru a crește viteza site-ului, adăugăm în partea de sus a fișierului .htaccess instrucțiunile care reglementează mod_expires și mod_headers:

# Activați Expires și setați implicit la 0 ExpiresActive On ExpiresDefault A0 # Configurați stocarea în cache pe fișierele media timp de 1 an (pentru totdeauna?) ExpiresDefault A29030400 Header append Cache-Control "public" # Configurați stocarea în cache pe fișierele media timp de 1 săptămână ExpiresDefault A604800 Header append Cache-Control "public" # Configurați 2 ore cache pe fișierele actualizate frecvent ExpiresDefault A7200 Header append -Control "proxy-revalidate" # Forțați nicio stocare în cache pentru fișierele dinamice ExpireActive Off Header set Cache-Control "private, no-cache, no-store, proxy-revalidate, no-transform" Header set Pragma "nu -cache"

Link | WP Super Cache

  • 0Partajări
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here