WordPress: creați pagini cu Page Builder

  • 112 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Există câteva teme WordPress care permit crearea de pagini folosind un editor care ne pune la dispoziție o serie de widget-uri pe care le putem activa și muta dintr-un loc în altul. Dar nu este deloc așa, așa că merită să aveți un instrument extern care vă permite să faceți același lucru.

Creator de pagini de SiteOrigin este un plugin care poate fi integrat cu un număr mare de teme și care se ocupă de crearea acelor pagini personalizate folosind binecunoscutul sistem select, drag and drop. Este ideal, mai presus de toate, să creezi pagina de pornire a site-ului.

Ce oferă Page Builder by SiteOrigin??

Instrumentul este capabil să creeze pagini perfect vizibile pe toate tipurile de dispozitive, de la computere la telefoane mobile. Utilizați o interfață intuitivă pentru a realiza crearea. Plugin-ul funcționează cu widget-uri WordPress populare și altele specifice. Creator de pagini integrează un sistem care vă permite să utilizați cele mai populare widget-uri. Funcționează cu majoritatea temelor, integrându-se perfect cu o mulțime de teme gratuite.

Ușor de folosit

Pentru utilizarea lui nu este necesar să manevrezi cod, trebuie doar să te deplasezi pe o tablă intuitivă, după crearea unei noi pagini. Ideal pentru a crea o pagină de pornire personalizată. După ce l-ați creat, setați-l la Setări -> Citire, selectați-l ca pagină de pornire. Ori de câte ori se face o modificare, aceasta va fi afișată când pagina este actualizată.

Procesul de instalare

Procesul de instalare a pluginului este tipic, Pluginuri -> Adăugați nou și scrieți în caseta de căutare Creator de pagini de SiteOrigin. Apoi faceți clic pe Adăuga nou Y activați pluginul. De asemenea, puteți urma o altă dintre metodele indicate în Cum se instalează un plugin în WordPress.

Cum se creează o pagină

Pentru a crea o pagină, de exemplu, o pagină de pornire, vom merge la Pagini -> Adăugați nou și sună noua pagină Acasă sau Început. În partea din dreapta sus a editorului, faceți clic pe butonul generator de pagini. Începem prin a face clic pe Adăugați un widget. Vom accesa o nouă fereastră în care sunt afișate toate widget-urile și un panou, în stânga, cu diverse opțiuni. putem selecta Widgeturi pentru generatorul de pagini. Ni se vor afișa trei widget-uri: postați conținut, proiectarea constructorului Y post în buclă. Le putem încerca pe acestea și pe oricare dintre cele care apar în restul secțiunilor.

A considera

editorul de Creator de pagini permite, pe lângă adăugarea de widget-uri și adăugarea unui rând, să folosească și alte elemente. Când terminăm editarea, ar trebui să mergem la Setări -> Citire si repara, in prima pagina, o pagină statică. In sectiune Pagina principală, trebuie să selectăm pagina pe care am creat-o.

Acces

Pentru a cunoaște pluginul în detaliu sau pentru a-l descărca pe computer, trebuie să accesați Page Builder by SiteOrigin.

  • 112 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here