Windows Update nu funcționează pe Windows 10

 • 6 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Nu este prima dată, nici ultima, în care vorbim despre problemele care apar după încercarea de a efectua actualizări de sistem, ceea ce știm ca Windows Update. Dacă faci una sau mai multe ture în jur lectii vei descoperi diferite articole pe acest subiect. Veți găsi, printre altele, următoarele: Erori în Windows Update, Reparați Windows Update astfel încât actualizările să fie instalate, Actualizările Windows nu sunt instalate, Problema cu erorile în actualizările Windows sau Soluțiile la erorile în actualizările Windows.

Astăzi revenim la subiect după ce ne-am prezentat, cu ceva timp în urmă, la o întrebare despre o persoană pe care o cunoaștem. Mi-a dat următoarele: „Am făcut upgrade de la windows 7 la windows 10 dar Windows Update nu merge pentru că mi se pare că nu am conexiune la internet, când pot naviga fără probleme”. Mi-a mai spus că a încercat să actualizeze Windows 10 Anniversary Update și că nici nu o permite. Primești un mesaj ca cel prezentat mai jos:

Mi-a mai spus că nu se poate actualiza .NET Framework, de care aveți nevoie pentru ca unele dintre aplicațiile pe care le-ați instalat pe computer să funcționeze. Mesajul afisat este urmatorul:

Propunerile mele

I-am propus următoarele două soluții, spunându-i că dacă prima nu merge, ar trebui să o încerce pe a doua. Acestea sunt:

 • apăsați tastele Windows + R.
  În tipul pop-up wsreset.executabil și apăsați Accept.
  Reporniți computerul și încercați din nou actualizarea.
 • apăsați tastele Windows + X.
  Selectați „Prompt de comandă ca administrator”.
  Click pe dai în Controlul contului utilizatorului.
  În fereastra de comandă tastați următoarele Dec.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth și apăsați tasta .
  Închideți Editorul de comenzi și reporniți computerul.
  Încercați să actualizați din nou

I-am mai spus că dacă tot nu merge Windows Update verificați dacă au existat setări în proxy care au împiedicat conectarea necesară pentru a efectua actualizările.

Întrucât propunerile mele nu au rezolvat problema, mi-a trimis o imagine, ca cea pe care o vedeți mai jos, a configurației pe care o activase pe computerul său:

I-am spus să încerce să dezactiveze opțiunea automată și să încerce să actualizeze.

Deoarece actualizările încă nu au funcționat, i-am făcut o nouă propunere, să descarce și să ruleze Refresh Windows. Va trebui să urmați vrăjitorul și să alegeți, atunci când propunerea este afișată, să vă păstrați fișierele personale.

ultima solutie

Dacă după parcurgerea tuturor pașilor indicați mai sus nu este încă posibilă instalarea actualizărilor, va fi necesar să recurgeți la Restabiliți computerul la starea din fabrică. Când se afișează un ecran ca cel de mai jos, dacă nu ne deranjează păstrarea fișierelor personale, optăm pentru a doua opțiune. Dacă nu, trebuie să îl selectăm pe primul. În orice caz, setările și aplicațiile instalate pe computer se vor pierde.

concluzie

Este clar că ultima măsură, cea a Restabiliți computerul la starea din fabrică, Este cel pe care ar trebui să-l luăm când niciunul dintre ceilalți nu lucrează pentru noi, sau unul dintre cei pe care ni le propunem în articolele pe care le citam în primul paragraf.

 • 6 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here