Windows Movie Maker a încetat să funcționeze - Soluție finală”,

Există mai multe motive pentru care Windows Movie Maker are o eroare și nu mai funcționează, unul foarte comun este că proiectul a fost prea lung, iar computerul dvs. nu are capacitatea de a o rula, de asemenea, atunci când utilizați conținut multimedia de pe o unitate amovibilă sau dintr-un folder și acesta a fost mutat din locație sau eliminat de pe unitatea USB.

Veți observa că atunci când vă deschideți proiectul, acesta nu se va deschide, desigur că există și alte probleme conexe care pot apărea cu drivere, codecuri sau fișiere incompatibile, dar puteți descărca și instala oricând Windows Movie Maker, deoarece este un program destul de ușor și ușor de utilizat.

Index()
 1. De ce ar putea Windows Movie Maker să nu mai răspundă??
  1. Tip de fișier acceptat
  2. Eroare de încărcare a fișierului
 2. Care este cauza pentru a nu putea recunoaște un videoclip în Movie Maker de mai multe ori la rând?
 3. Ce trebuie să faceți pentru ca Movie Maker să nu se închidă atunci când adăugați un videoclip?
  1. Actualizați driverele PC-ului
  2. Reinstalați codecurile
 4. Cum să evitați erorile Windows Movie Maker în viitor?

De ce ar putea Windows Movie Maker să nu mai răspundă??

Windows Movie Maker este un software pentru crearea de clipuri video și este foarte frecvent ca acest tip de program să nu mai funcționeze uneori, motivele variază puțin în funcție de motiv. Adică există diferite tipuri de probleme care pot apărea, inclusiv:

Tip de fișier acceptat

Puteți crea videoclipuri cu fotografii și muzică din Windows Movie Maker, dar trebuie să aveți grijă tipuri de fișiere acceptate, deoarece dacă utilizați unul pe care programul nu îl acceptă, va fi prezentată eroarea că nu mai funcționează. Printre fișierele de imagine și audio compatibile avem .wmv, .asf, .mov, .avi, .mp4, .mov, .mpeg, .mpg, .mp2, .jpg, .jpeg, .gif, .bmp, .png și .mp3.

Eroare de încărcare a fișierului

Uneori, un fișier video, imagine sau muzică poate fi deteriorat și atunci când îl încărcați în Windows Movie Maker apare eroarea care a încetat să funcționeze, trebuie să vă asigurați că atunci când descărcați conținut multimedia, acesta este complet, deoarece dacă descărcarea este întreruptă din orice motiv, fișierul dumneavoastră va fi deteriorat sau corupt.

Care este cauza pentru a nu putea recunoaște un videoclip în Movie Maker de mai multe ori la rând?

Cauza este că Windows Movie Maker nu recunoaște fișierul, această problemă este prezentat mai mult decât orice cu videoclipuri mp4, deci este recomandat să îl convertiți într-un alt format, iar apoi software-ul îl va recunoaște fără probleme. Dacă ești una dintre persoanele cărora le place să alăture diferite videoclipuri într-unul singur, îți recomandăm să folosești un convertor personal, pentru a evita erorile la recunoașterea clipurilor video.

O altă cauză ușor diferită este că ceva a eșuat la instalare, de când este instalat pachetul complet Windows Essentials, ceea ce uneori apelează mulți utilizatori la personalizarea instalării, omițând alte caracteristici, ceea ce înseamnă că fișierele de program se pierd, apoi atunci când încearcă să ruleze sau să importe conținut, nu mai funcționează sau nu recunoaște anumite formate.

Ce trebuie să faceți pentru ca Movie Maker să nu se închidă atunci când adăugați un videoclip?

Dacă ați încercat deja să vă convertiți videoclipurile în mp4 sau altele, și totuși Windows Movie Maker nu mai funcționează când adăugați un videoclip, Trebuie să încercați să reinstalați aplicația, odată terminat procesul, verificați dacă totul funcționează corect, dacă din întâmplare programul se închide tot, ceea ce trebuie să faceți este următorul:

Actualizați driverele PC-ului

Deoarece este un software care manipulează conținut multimedia, se recomandă să utilizați un driver video compatibil cu computerul dvs. Adică nu prezintă vreun fel de eroare, în plus trebuie întotdeauna ține șoferii la curent, pentru a preveni blocarea programelor instalate, cum ar fi Windows Movie Maker.

Reinstalați codecurile

Reinstalând codecurile Windows Movie Maker, veți putea repara erori de recunoaștere a fișierelor, și chiar corectați erorile de instalare, puteți găsi codecurile într-un fișier executabil direct de pe internet. Adică, utilizați browserul preferat și localizați-l pe orice pagină terță parte.

Cum să evitați erorile Windows Movie Maker în viitor?

Erorile din Windows Movie Maker nu pot fi evitate, în principal pentru că acest program a încetat să mai existe pe pagina oficială, în Windows 10 și 11 a fost încorporat instrumentul foto, care ajută la modificarea anumitor aspecte multimedia.

Este recomandat utilizați software-ul recomandat, puteți vizita magazinul oficial și puteți răsfoi categoria „Aplicații foto și video”. În același mod, puteți consulta oricând suportul tehnic pentru a rezolva orice tip de eroare care poate apărea cu orice tip de aplicație Microsoft. Inclusiv Windows Movie Maker.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here