Widget pentru a vizualiza fluxurile RSS în WordPress

  • 50 de acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

În WordPress și în majoritatea site-urilor web construite cu alt CMS, fluxurile RSS se ocupă de afișarea celor mai recente postări. Aceasta pentru ca, în mod automat, sistemele concepute în acest scop să citească și să afișeze aceste intrări sau articole.

Dacă nu sunteți mulțumit de widgetul RSS implicit care vine cu WordPress și doriți un instrument puternic și atractiv care să funcționeze ca un ticker de știri folosind jQuery, accesați super cititor rss.

Fiecare știre poate fi însoțită de o imagine în miniatură, se poate juca cu diverse fluxuri RSS și poate adăuga file de selecție, pe care vizitatorii le pot folosi.

Un widget RSS complet pentru WordPress

Există două caracteristici care disting acest plugin de altele, fluxul de știri sub formă de ticker și posibilitatea de afișare a fluxurilor care corespund diferitelor canale. De asemenea, ar trebui luată în considerare posibilitatea de a seta diferite stiluri de prezentare. În procesul de configurare a widget-ului puteți activa (activa) sau nu efectul care arată RSS folosind jQuery.

Cum să adăugați canale

Pentru a adăuga mai multe canale, corespunzătoare diferitelor site-uri web, trebuie doar să setați URL-ul fiecăruia. Widgetul se va ocupa să arate o filă care va afișa știrile care corespund fiecăruia. De asemenea, este posibil să selectați viteza de defilare a știrilor.

Instalare

Instalarea pluginului este foarte simplă. Doar descărcați-l (Pluginuri -> Adăugați) și activați-l. Atunci trebuie să accesezi Aspect –> Widgeturi și trageți super cititor rss la locul dorit în bara laterală.

Va fi necesar să se indice URL-ul și titlul unui canal RSS (sau mai mult de unul) și să se stabilească o serie de parametri. Aceste setări se referă la afișarea sau nu a descrierii fiecărei știri (cu numărul de caractere), numărul de știri, afișarea sau nu a datei, afișarea sau nu a autorului, adăugarea sau nu a imaginii în miniatură prezentată și deschiderea sau nu link-uri într-o filă nouă.

În alte setări puteți seta un stil, să activați sau nu animația tickerului, să indicați numărul de articole vizibile și să specificați viteza fluxului de știri.

După cum putem vedea, este un plugin complet personalizabil, care îi permite să se adapteze la tema sau șablonul instalat pe un site web. Este foarte usor de configurat, trebuie doar sa selectezi optiunile dorite.

Acces

Puteți vedea toate caracteristicile pluginului accesând Super RSS Reader. Este un plugin care este actualizat frecvent, adăugând mereu noile funcții pe care diferitele versiuni de WordPress le implementează.

  • 50 de acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here