WhatsApp Web vs WhatsApp Care este mai bine? Diferențe, avantaje și dezavantaje

Oricât de mult ne spun că există aplicații mai bune decât WhatsApp, vom continua să o folosim pentru că este cea mai folosită aplicație de mesagerie instantanee din lume. A început mai întâi cu o versiune mobilă (în prezent este încă așa), apoi a început să fie folosit în emulatori de pe computer.

Începând de astăzi, aveți două opțiuni suplimentare: WhatsApp Web și WhatsApp Desktop. ¿Te-ai oprit să întrebi care este mai bun dintre cele două sau care sunt diferențele?? Daca da, stai pana la sfarsit ca sa ai raspunsul pe care il cauti.

Index()
 1. ¿Care sunt diferențele dintre WhatsApp Web și WhatsApp Desktop?
  1. Cum să intri în aplicație
  2. Interfața și setările în ambele cazuri
  3. sistem de notificare
 2. ¿Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei versiuni de WhatsApp?
  1. Avantaje
  2. Dezavantaje
 3. ¿Care dintre cele două aplicații pentru PC este mai bună?

¿Care sunt diferențele dintre WhatsApp Web și WhatsApp Desktop?

Cum să intri în aplicație

În cazul versiunii web, trebuie doar să mergi pe pagina oficială, să selectezi primul link și acolo să scanezi codul WR care este afișat pe ecran. Acest lucru trebuie făcut cu o funcție a aplicației de pe mobil. la finalizare, veți avea Whasatpp în browser. În cazul în care doriți să închideți sesiunile WhatsApp deschise de pe computer sau de pe telefonul mobil, trebuie să știți că este un proces extrem de simplu.

Acum, în cazul versiune desktop whatsapp, trebuie să aveți programul descărcat și instalat pe computer. Lucrul bun este că este multiplatform și îl poți avea atât pe PC, cât și pe MAC.

Deci, ca orice alt program, este doar o chestiune de a-l rula, de a introduce acreditările solicitate, de a verifica că chiar tu ești cel care încearcă să accesezi contul și asta este tot.

Interfața și setările în ambele cazuri

Deși nu în acest moment nu există nicio diferență notabilă, singurul lucru care se schimbă foarte superficial sunt niște icoane. De exemplu, pictograma care vă permite să începeți un nou chat, o veți găsi în partea stângă a ecranului.

Desigur, versiunea web este puțin limitată în ceea ce privește personalizare chat. Este ceva asemănător cu rivalitatea care există între WhatsApp și Telegram și cu diferențele care există. De departe, Telegram este mai bun în aproape orice. Dar asta nu este nou.

Pe de altă parte, versiunea pentru desktop a WhatsApp vă oferă mult mai multă libertate atunci când faceți setări. Prin urmare, diferența la nivel de interfață nu este multă, dar dacă există diferențe în setările aplicațiein.

sistem de notificare

Începând cu versiunea web, astfel încât notificările de mesaje apar pe computer, trebuie să acordați permisiunile necesare. În caz contrar, notificările nu vor fi niciodată afișate pe ecran. Și exact același lucru se întâmplă cu versiunea desktop, desigur, că modul în care o arată se schimbă grafic.

Un fapt important de știut este că, indiferent de versiunea pe care o utilizați, puteți vezi fiecare dintre contactele pe care le-ai înregistrat în Whatsapp.

¿Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei versiuni de WhatsApp?

Avantaje

 • Cu WhatsApp Web nu aveți nevoie de instalare sau ceva de genul acesta
 • The compatibilitate whatsapp web cu browsere este larg
 • Puteți primi notificări cu privire la mesajele primite în ambele aplicații.
 • Ambele aplicații vă permit să economisiți bateria pe mobil atunci când utilizați aplicația
 • Versiunea pentru desktop a WhatsApp vă permite să vă folosiți contul WhatsApp fără a fi nevoie de un browser

Dezavantaje

 • Ambele aplicații necesită ca mobilul să aibă conexiune internet în orice moment pentru a putea trimite și primi mesaje, audio, imagini, videoclipuri, documente și altele
 • În cazul versiunii desktop, aveți nevoie de un spațiu de stocare pentru a putea instala programul
 • nu ai prea multe posibilități de personalizare în Whatsapp Web

¿Care dintre cele două aplicații pentru PC este mai bună?

Adevărul este că totul va depinde de care sunt nevoile tale și care este situația ta atunci când folosești aceste alternative. Ca să-ți dau un exemplu, dacă te prefaci utilizați Whatsapp pe computerul dvs. personal, este mai bine să descărcați programul. Pe de altă parte, dacă ai nevoie de utilizarea WhatsApp dintr-un birou, ar fi recomandată versiunea web. Acest lucru este pur și simplu pentru securitate și confidențialitate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here