WhatsApp: Partajați o melodie Spotify în starea dvs. - Tutorial complet

Nu este un secret pentru nimeni că WhatsApp este aplicația prin excelență pentru comunicarea zilnică cu prietenii și familia. Practic, această aplicație a devenit una dintre cele mai utilizate pentru împărtășește tot felul de informații și păstrați legătura cu alți utilizatori. Trebuie remarcat faptul că aceasta are o opțiune destul de frapantă care sunt poveștile, în acestea putem încărca fotografii sau videoclipuri care durează 24 de ore.

Dar serios, Ce alte variante mai avem? să adăugăm poveștilor noastre pentru a le face mai izbitoare și mai distractive, atragând atenția contactelor noastre. În acest sens, este posibil să distribuiți melodii care vă plac de la Spotify în statele dvs., apoi vă vom arăta cum să o faceți.

Index()
 1. Cum să puneți o melodie Spotify în statele WhatsApp?
  1. de pe Android
  2. pe iOS
 2. Partajați o melodie și un videoclip Spotify cu o persoană de contact WhatsApp
  1. Alegeți melodia preferată
  2. Pictograma Distribuiți pe WhatsApp
  3. editeaza melodia pe whatsapp

  Cum să puneți o melodie Spotify în statele WhatsApp?

  În prezent, Spotify este platforma de ascultare muzicala în care îl putem descărca sau împărtăși contul cu alți prieteni. La rândul său, acest lucru ne permite să împărtășim muzica pe care o ascultăm în stările WhatsApp-ului nostru, cu aceasta îi vei face pe alți oameni să cunoască gusturile tale muzicale și melodiile noi. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați câțiva pași.

  de pe Android

  În primul rând, pentru a efectua această procedură, este necesar să aveți aplicația spotify pentru Android. Cu alte cuvinte, trebuie să descărcați aplicația din 'Play Store' sau alte mijloace pentru a putea obține aplicația pe dispozitivul nostru Android, odată ce o avem, putem începe.

  Acum, deschideți Spotify și căutați melodia pe care doriți să o adăugați la stare, având melodia apoi deschiderea WhatsApp și nu opri redarea a cântecului.

  Apoi, selectați opțiunea de a crea o nouă stare, trebuie să faceți un videoclip pe orice suprafață, fie că este fața dvs., un peisaj sau orice alta.

  Începeți înregistrarea ținând degetul pe butonul de înregistrare până când obțineți partea din melodie dorită. Apoi, eliberați degetul de pe butonul de înregistrare, astfel încât veți putea vezi și auzi ceea ce ai înregistrat, Când ai terminat, postează-l și gata. Dacă ești unul dintre cei care folosește WhatsApp în modul ascuns, poți vedea cine ți-a văzut povestea.

  pe iOS

  Evident, dacă ai un dispozitiv iOS, trebuie descărcați aplicația Spotify din App Store. La fel, pentru a plasa o melodie în starea noastră trebuie să repetă același proces pe care îl efectuăm cu Android. Pe scurt, trebuie să intri în Spotify și să cauți melodia dorită, apoi să o pui în redare și apoi să ieși și să intri pe WhatsApp.

  Odată ajuns în aplicație, faceți o nouă stare, în care va trebui să înregistrați un mic videoclip cu melodia în fundal. În cele din urmă, publicați-l, puteți, de asemenea, eticheta un contact în starea dvs., făcându-l să fie primul care îl va vedea.

  Partajați o melodie și un videoclip Spotify cu o persoană de contact WhatsApp

  Trebuie remarcat faptul că există o altă modalitate de a partaja videoclipuri și melodii direct din Spotify, unde contactele dvs. pot mergi direct la melodie prin starea ta.

  Prin urmare, aceasta este o opțiune excelentă pentru a partaja melodii sau videoclipuri de câte ori doriți mai repede.

  Alegeți melodia preferată

  Pentru a începe este necesar să intri în aplicația Spotify și să cauți în orice secțiune melodia care iti place cel mai mult, intrați în el și selectați zona care spune „Partajare”.

  Pictograma Distribuiți pe WhatsApp

  Apoi, când apăsați pe opțiunea de partajare, vor apărea diferitele rețele sociale în care puteți adăuga melodia. În acest caz îl vom selecta pe cel din ‘WhatsApp’ unde vă va direcționa automat către aplicație, la intrare trebuie să selectați „Starea mea” care este opțiunea care iese prima. Apoi veți vedea o stare cu linkul direct pentru a intra în aplicația Spotify.

  editeaza melodia pe whatsapp

  Prin introducerea linkului în starea dvs., puteți face o mare varietate de editări pentru a-l face să pară mai atractiv. De exemplu, ar trebui să vă uitați la icoane sau instrumente care apar în partea de jos, cu acestea puteți adăuga emoji.

  De asemenea, puteți adăuga texte și schimba culoarea acestora, dacă doriți, puteți schimba fundalul de stare și stilul fontului. În același mod, puteți poziționa linkul în partea care vă place cel mai mult și apoi adăugați emoji-urile și textul. În sfârșit, publică starea, astfel încât toți prietenii tăi să-l poată vedea.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here