Vizualizați fluxuri RSS în Google Chrome

  • 18 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Utilizați Mozilla Firefox ca browser web și nu aveți nicio problemă la vizualizarea fluxurilor RSS de pe un site web. Dacă utilizați Google Chrome, nu se întâmplă același lucru. Când încercați să deschideți pagina care afișează fluxurile, veți vedea o bucată de cod, diferite instrucțiuni greu de interpretat, iar în partea de sus următorul mesaj: «Acest fișier XML nu pare să aibă nicio informație de stil asociată cu el. Arborele documentului este prezentat mai jos«. unde este problema? De ce nu putem vedea fluxurile? Există vreo soluție?

Ce să faci în Google Chrome?

Google Chrome nu include în mod implicit un vizualizator de feed, așa că este necesar să instalați o extensie care să aibă grijă de el, arătând accesul și informații despre cele mai recente articole publicate pe un site web. trebuie adăugat la browser Extensie de abonament RSS (de la Google). Cu extensia activată nu vor mai fi probleme, fluxurile vor fi văzute într-un mod similar cu modul în care sunt văzute în alte browsere.

Ce oferă extensia de abonament RSS (de la Google)?

Această extensie are grijă să detecteze automat fluxurile RSS incluse în pagina pe care o citiți. Când găsiți unul, o pictogramă de acces va fi afișată în caseta polivalentă care va permite accesul la pagina care arată conținutul feedului. În mod implicit, extensia vine cu doi cititori predefiniti, Bloglines și My Yahoo. De asemenea, este posibil să adăugați orice alt cititor selectând opțiunea Gestionare.

A considera

Dacă vă aflați pe o pagină web care include butonul de accesare a fluxurilor RSS ale site-ului de care aparține, făcând clic pe aceasta se va ajunge direct la pagina web care afișează actualizările articolelor, nu trebuie să faceți altceva. Acțiunea sa este aceeași, sau similară, cu cea care este inclusă implicit în restul browserelor web.

Acces

Pentru a instala extensia în Google Chrome, accesați RSS Subscription Extension (de la Google). Suporta peste 40 de limbi, inclusiv spaniola.

  • 18 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here