Utilizați un antivirus online ca soluție de urgență”,

  • 73 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

De ce ar trebui să utilizați un antivirus online atunci când detectați probleme pe dispozitivul dvs? Computerul începe să meargă mai lent decât de obicei. Când porniți browserul web, pentru a intra pe Internet, observați că pagina de pornire a fost schimbată. Când navighezi pe internet, se deschid ferestre pop-up, cu reclame sau cu conținut pornografic, indiferent de pagina pe care o accesezi. Dacă utilizați Google sau alt motor de căutare pentru a găsi informații, linkurile afișate vă conduc către site-uri care nu răspund solicitării dvs.

Ce se întâmplă? Ceva rău intenționat s-a strecurat pe computerul tău, ar putea fi un troian, un rootkit, un program adware sau spyware sau orice altă monstruozitate a cărei misiune este să provoace rău. Ce poti face? Dacă aveți un PC, un computer Windows (și în unele cazuri macOS), acestea sunt opțiunile care există atunci când nu doriți sau nu puteți descărca și instala un antivirus pe computer.

antivirus online

Uneori soluția nu este ușoară. Programul tău antivirus sau suita de protecție a eșuat, lăsând intrusul sau intrușii să se strecoare și să se instaleze pe computer. Cum să-l eliminați sau să le eliminați? Există antivirusuri online care vă pot ajuta în sarcina dvs. de a detecta și, în unele cazuri, a elimina software-ul dăunător. Acestea sunt cele pe care le-am găsit pentru tine.

ESET OnlineScanner

Utilizează motorul NOD32. Funcționează cu Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Edge și Opera. Face o verificare destul de amănunțită, detectează și elimină adware. Efectuează o analiză foarte rapidă și consumă aproape deloc resurse de sistem.

Detectează și elimină majoritatea virușilor și programelor malware de toate tipurile, deoarece are o bază de date actualizată constant. Nu este necesară înregistrarea pentru utilizarea acestuia. Nu permite personalizarea, iar raportul rezultat este salvat într-un fișier text.

Kasperky-ul meu

După crearea unui cont în serviciu, trebuie doar să accesezi pagina indicată pentru, după autentificare, să activezi protecția pe computerul pe care îl folosești. Puteți verifica starea securității, puteți elimina amenințările și puteți modifica setările. Și ai mult mai mult

Datele dumneavoastră personale vor fi întotdeauna la îndemână. Veți avea protecție împotriva unui telefon furat sau pierdut sau veți ști unde sunt copiii dvs. în orice moment.

concluzie

Deși trebuie să aveți întotdeauna instalat un antivirus pe computer, de exemplu Windows Defender pentru Windows sau Avira Free Security pentru Mac, nu strica să cunoașteți instrumentele pe care vi le-am propus în acest articol și să le folosiți atunci când considerăm că este necesar. Cu aceasta vom extinde opțiunile de securitate pe computerul nostru.

  • 73 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here