Tinder anunță utilizatorii când se face o captură de ecran??

Rețelele sociale sunt foarte importante pentru dinamica noastră socială, mulți oameni caută cea mai mare confidențialitate posibilă în aplicațiile de întâlniri. Cu Tinder te poți simți expus la o situație necunoscută, Tinder notifică când se face o captură de ecran?? În continuare vei afla.

Index()
  1. Care este modul în care puteți face o captură de ecran pe mobil?
    1. Cu dispozitive Android
    2. De pe un mobil iPhone
  2. Este posibil ca Tinder să notifice celălalt utilizator dacă faceți o captură de ecran?
  3. Ce platformă de întâlniri sau rețea socială are alerte de capturi de ecran?

Care este modul în care puteți face o captură de ecran pe mobil?

Pe computer se face de obicei cu tasta print screen, care isi poate schimba numele in functie de tipul de tastatura, poate fi vazuta ca 'printScreen requestSys', 'Imprimă pâine', 'ImpPnt' și se află de obicei în partea de sus a tastaturii. Cu toate acestea, pentru a putea face acest lucru pe un mobil, acest lucru se poate schimba în funcție de dispozitiv.

Cu dispozitive Android

Într-un dispozitiv Android, care este cel mai popular sistem de operare și cel pe care îl putem găsi în majoritatea mărcilor de telefoane, precum: Samsung, Alcatel, Motorola, Redmi, ZTE, Huawei și BLU.

Pentru majoritatea telefoanelor, trebuie doar să apăsați tasta butoane de volum și oprire în același timp pentru câteva secunde. După acest timp, captura se va face cu o previzualizare.

În cazul în care capturarea nu se face, puteți încerca să apăsați butonul 'off' pentru câteva secunde sau mișcând cele trei degete de pe ecran. Dacă nimic nu funcționează, puteți căuta metoda specifică pentru a face capturi de ecran pe Xiaomi sau alt model. 

De pe un mobil iPhone

Pe iPhone, indiferent de modelul sau generația de telefon, am constatat că toate au aceeași procedură pentru a face o captură de ecran. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați tasta butonul lateral și butonul de creștere a volumului în același timp, o modalitate foarte simplă și ușoară. 

În acest fel captura va apărea pe ecran cu o previzualizare, în care îl poți șterge imediat dacă crezi că e rău și încearcă din nou. Este important să știți că există unele aplicații care nu vă permit să faceți capturi de ecran.

Este posibil ca Tinder să notifice celălalt utilizator dacă faceți o captură de ecran?

Tinder este o aplicație de întâlniri foarte populară, în care utilizatorii se concentrează pe întâlnirea și potrivirea între ei, este foarte important respectă intimitatea altor persoane, De aceea, se pune întrebarea dacă este notificat atunci când cineva face o captură de ecran într-un profil sau conversație.

Într-o aplicație de întâlniri precum Tinder, capacitatea de a face capturi de ecran poate fi atât pozitivă, cât și negativă. Poate fi folosit pentru a da în judecată o agresiune sau poate fi folosit și împotriva ta pentru a difuza o conversație fără permisiunea ta.

Realitatea este că Tinder nu ai control asupra capturilor de ecran care se poate face în cadrul aplicației, puteți face o captură de ecran într-o conversație sau într-un profil fără ca cealaltă persoană să știe, nu va exista nicio notificare.

Această notificare nu are loc din cauza politicilor de confidențialitate pe care Tinder le are astăzi. Deși aplicația are unele restricții și chiar dacă optați pentru versiunile plătite puteți obține opțiuni mai bune, acestea sunt aceleași nu pot face notificări după o captură de ecran.

Aceasta este o informație foarte utilă de știut, deoarece acum poți fi calm când navighezi pe rețeaua de socializare, cu posibilitatea de a face capturi de ecran ale profilurilor care îți plac. Deși este întotdeauna recomandabil să respectați intimitatea oricărei persoane.

Ce platformă de întâlniri sau rețea socială are alerte de capturi de ecran?

Există două aplicații care notifică utilizatorul când apare o captură de ecran. Acestea sunt 'Instagram' și 'Snapchat', care fac parte din cele mai utilizate rețele sociale din lume.

Pe Instagram, această notificare apare numai atunci când captura de ecran este realizat pe o fotografie sau un videoclip temporar că trimitem un chat personal cu un alt utilizator. Mai mult decât orice, este o modalitate de a proteja utilizatorul și de a preveni neînțelegerile, deoarece acest lucru poate încălca confidențialitatea unei persoane, deși există modalități de a ne proteja parola și chat-urile.

Snapchat are o funcționare foarte asemănătoare, dar puțin mai severă, deoarece aici și utilizatorul este anunțat când facem o captură de ecran șin conversația cu cealaltă persoană, ca și în cazul fotografiilor și videoclipurilor trimise temporar.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here