Tinder notifică persoanele de contact atunci când cineva se înscrie?? - stiu adevarul

Desigur nu este nimic în neregulă cu utilizarea a unei aplicații sau a unei pagini web pentru a întâlni oameni sau a avea întâlniri, poate fi mai confortabil pentru noi să facem acest lucru în loc să socializăm personal sau fizic cu cineva și, desigur, există diverse motive pentru care uneori vrem să păstrăm privat faptul de a participa în anumite pagini.

Ne poate dori să ne păstrăm viața amoroasă separată de prietenii sau familia noastră, așa că este normal să fim curioși dacă este adevărat că Tinder 'Notifică' contactele cunoscute de utilizator dacă utilizatorul se înregistrează pe pagină. Din moment ce știm că asta folosiți contul nostru de Facebook pentru a captura informații important și dezvoltați profilul nostru, continuați să citiți subiectul și veți afla adevărul despre această chestiune!!

Index()
  1. Cum funcționează politica de confidențialitate a datelor în Tinder?
  2. Pentru ce folosește Tinder datele solicitate în registru??
  3. Vor ști persoanele de contact că aveți Tinder pentru că îi anunță??
  4. Ce poți face pentru a nu întâlni niciun contact pe Tinder?

Cum funcționează politica de confidențialitate a datelor în Tinder?

Tinder ne permite să vă oferim opțiunea de a colecta informații din profilul nostru, dar acestea nu sunt publice sau partajate cu alți utilizatori, sunt vizibile doar pentru utilizatorul contului sau al profilului. Când vă autentificați de pe un mobil sau de pe computer, puteți intra în configurația Tinder, putem vedea permisiunile de informații pe care le are această aplicație de întâlniri, ceea ce ajută la găsirea de parteneri, dar este important de reținut că vizibilitatea aceste informații sunt tratate numai de către client și poate chiar să elimine informațiile colectate, această opțiune favorizează utilizatorul să țină Tinder departe.

Alții funcții destul de bune pentru a păstra contul nostru Tinder privat, este prin plasarea parolelor la chat-urile noastre, iar celălalt este că este întotdeauna posibil să anulăm vizibilitatea pe Tinder, adică odată ce utilizatorul a intrat în profil, opțiunea de vizibilitate zero poate fi activată, ca să spunem așa.

Pentru ce folosește Tinder datele solicitate în registru??

Pentru a putea crea un profil de întâlniri, Este logic sa folosesti datele solicitate in inregistrare, pentru a putea stabili un profil al noului membru al acestei comunitati si astfel acesta poate fi prezentat si altora si poate atrage cat mai multi clienti, dar important este că respectă confidențialitatea datelor menționate, deoarece nu împărtășește aceste informații personale ale utilizatorilor săi cu nimeni.

Vor ști persoanele de contact că aveți Tinder pentru că îi anunță??

Putem fi siguri că răspunsul este nu! Tinder nu acționează așa, nu trimite o notificare către contactele noastre că îl folosim, în așa fel încât singurii care vor ști că suntem pe Tinder sunt ceilalți utilizatori care sunt și ei pe Tinder și oamenii care vor căruia îi spunem. Deși, dacă ești poate mai suspicios decât de obicei, poți garanta o separare folosind Tinder fără a-l conecta la profilul tău de Facebook.

Ce poți face pentru a nu întâlni niciun contact pe Tinder?

Printre lucrurile pe care le puteți la momentul de creează-ți profilul pe Tinder furnizați date diferite, cum ar fi numele, la ceea ce aveți în contul dvs. de Facebook. De exemplu, poți da un număr de telefon pe care îl ai și pe care nu l-ai plasat pe Facebook sau pe orice altă rețea socială care îți aparține. În acest fel, nu veți putea conecta platforma Tinder cu contul dvs. de Facebook unde distribuiți familiei și altor cunoștințe.

Un alt sfat pe care ți-l putem oferi pentru a nu întâlni niciun contact cunoscut și că nu vrei să fii recunoscut, este inventează un profil alternativ pe Facebook. Poate crezi că este o decizie drastică, dar fără îndoială este una sigură, pentru că dacă îți creezi un cont alternativ pe Facebook acesta va fi independent și fără nimic legat de tine și astfel vei avea un cont total securizat pe Tinder De vreme ce nu uitați că Tinder și Facebook coexistă în armonie, dar vă protejează întotdeauna confidențialitatea.

Este un proces destul de simplu, necesită doar proiectarea unui nou cont de e-mail, accesarea de pe 'Gmail sau Google' și crearea unui profil fără date total reale, apoi accesarea Facebook și creați o sesiune cu noul profil  accesează Tinder și creează un link cu noul profil Facebook. Fără a folosi date sau referințe legate de Instagram, creăm Pseudonimul și astfel nu va exista nicio relație între noul profil și contactele obișnuite pe care le avem pe Facebook. Astfel, activitatea Tinder va fi protejată și va rămâne secret.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here