Afișează Tinder starea abonamentului în contul dvs. bancar? - Ascunde-l ușor

Este normal ca toată lumea să dorească să știe cum să-și protejeze intimitatea și cu atât mai mult dacă păstrează lucruri pe care nimeni nu ar trebui să le cunoască, cum ar fi un abonament la aplicația de întâlniri online la fel ca Tinder. Sunt îngrijorați să știe dacă atunci când își înregistrează contactele în alte rețele vor fi anunțați deoarece este un abonament plătit. Din acest motiv, ceea ce îi îngrijorează cel mai mult pe unii dintre abonați este să știe dacă respectiva plată se va reflecta în contul lor bancar și, dacă da, cum să prevină acest lucru?,  Deoarece știm că aceasta este o problemă sensibilă care ți-ar putea afecta viața privată, mai jos te vom ajuta să descoperi dacă abonamentul tău Tinder este de fapt afișat în contul tău bancar și ce să faci în acest caz pentru a-l ascunde.

Index()
  1. Cum se face plata abonamentului pe Tinder?
  2. Va apărea abonamentul dvs. la Tinder când sosește extrasul dvs.??
  3. Care este modul în care puteți ascunde toate informațiile de plată pe Tinder?
    1. Utilizați Tinder fără a vă conecta rețelele sociale

Cum se face plata abonamentului pe Tinder?

Abonamentele plătite care se fac pe această platformă de întâlniri online se pot face prin intermediul carduri de credit sau conturi bancare că s-au afiliat cu magazinele lor de aplicații, cum ar fi App Store și Google Play. Puteți face acest abonament și de pe site-ul oficial Tinder, de unde trebuie să anulați cu cardul de credit.

Va apărea abonamentul dvs. la Tinder când sosește extrasul dvs.??

Totul va depinde de ce mediu ai folosit plătiți abonamentul la Tinder. Rețineți că atunci când efectuați plăți pentru abonamentul dvs. la Tinder prin aceste mijloace generale, adică cardul dvs. de credit sau contul bancar, extrasul dvs. bancar va reflecta inevitabil plata pentru respectivul abonament.

De exemplu, dacă efectuați plata din aplicația Magazin Google Play, în extrasul de cont bancar va apărea ca o achiziție de „Aplicații Google Play”, pe lângă data plății și o scurtă descriere cu numele de aplicația achiziționată, adică în rezumatul dvs. de achiziții ale cardului dvs. de credit personal ar putea apărea ceva de genul: 'Buy-Google-Tinder' aceasta variază în funcție de banca emitentă, dar este foarte probabil ca numele Tinder, care este aplicația al cărei abonament l-ați anulat cu cardul dvs. de credit afiliat la Google Play, să fie afișat pe extrasul dvs. bancar.

Care este modul în care puteți ascunde toate informațiile de plată pe Tinder?

Întrucât problema în cauză este legată de cum faci plata din abonamentul Tinder, mai jos vă vom arăta ce alte modalități puteți avea pentru a anula respectiva aplicație prin ascunderea tuturor informațiilor de plată.

  • O opțiune ar fi folosirea un card cadou pentru a face achiziția a Aplicației din magazinul de aplicații, deoarece în acest caz nu va trebui să primiți niciun extras de cont.
  • Dacă nu aveți un card cadou, puteți folosi un card de credit pe care nimeni nu știe că ai, și afiliatul este la magazinele dvs. de aplicații, cum ar fi Google Play, deci nu va conta ce apare în revizuirea plății respective a cardului, deoarece veți fi singurul care va vedea respectiva recenzie.
  • O altă modalitate ar putea fi să-ți faci cumpărați Tinder din App Store, deoarece de obicei nu arată detaliile aplicației plătite în descrierea achiziției.

Toate acestea te vor ajuta păstrați informațiile de cumpărare ascunse a aplicației Tinder în recenziile băncii dvs., dar apare o altă problemă la înregistrarea unui cont în aplicația respectivă, mai jos vă vom arăta cum o puteți rezolva singur.

Utilizați Tinder fără a vă conecta rețelele sociale

Pentru a vă crea un cont pe Tinder fără a fi nevoie să vă conectați la rețelele de socializare pe care le distribuiți prietenilor și familiei, este important să aveți un număr de telefon diferit de cel înregistrat în rețelele de socializare pe care le ai, în felul acesta îți poți crea un profil cu numărul menționat necunoscut pentru cunoscuții tăi și că doar ei vor putea ști pe cine îți împărtășesc pe Tinder.

Desigur, trebuie să țineți cont de faptul că nu va trebui doar să introduceți un alt număr de telefon, la creați un profil pe Tinder că nu îl legați cu celelalte rețele de socializare trebuie să fie foarte ingenios, trebuie să schimbați numele și mai ales când alegeți ce fotografii să plasați pe respectivul profil atunci când îl editați, pentru a vă face cunoscut comunității Tinder. Evident că nu ar trebui să încarci nimic care să aibă legătură cu cealaltă viață a ta, unii chiar au decis să creeze un profil complet nou de Facebook și să încarce acolo fotografii și videoclipuri care pot fi văzute doar de noile lor contacte Tinder.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here