Remedieri de erori de actualizare Windows,

  • 82 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Este tipic ca eșecurile să apară atunci când pornește Windows Update. Defecțiunile și erorile de tot felul apar în procesul actualizărilor Windows. Acest lucru afectează funcționarea normală a computerului influențând direct sistemul de operare. Găsirea unei soluții la aceste eșecuri nu este ușoară în multe cazuri. Aici am scris deja câteva articole pe această temă. În unele dintre ele comentariile, axate pe cererea de ajutor pentru găsirea unei soluții la cazuri concrete, depășesc cifra de 240.

În acest articol vom încerca să facem o compilație a acelor articole și să adăugăm soluții noi, unele dintre ele scrise în unele dintre acele comentarii. Prin aceasta ne propunem să concentrăm într-un singur loc toate Remedieri de erori de actualizare Windows. De asemenea, vom încerca să adăugăm tot ce descoperim.

Listă de obiecte

Erori în Windows Update

Un mesaj de eroare apare atunci când se încearcă o actualizare și actualizarea eșuează. Vă prezentăm cele mai repetate erori și procesul de urmat pentru a le rezolva pe fiecare dintre ele.

Actualizările Windows nu se vor instala

Unde este explicată o anumită experiență atunci când vine vorba de găsirea unei modalități de instalare a actualizărilor descărcate după ce apare o eroare care o împiedică.

Reparați Windows Update astfel încât actualizările să fie instalate

Vă prezentăm un instrument care vă permite să reparați Windows Update. Acesta are grijă să reînregistreze unele dintre fișierele necesare pentru a activa sistemul de actualizare Windows.

Observați că „Actualizări automate” este dezactivată. Cum să o rezolvi

Vă explicăm cum să curățați sistemul și să modificați unii parametri, astfel încât „Actualizările automate” să funcționeze din nou.

Alte actiuni

Actualizați Windows Update Agent

Uneori este necesar să recurgeți la o actualizare Windows Update Agent, așa cum este explicat în Cum se actualizează Windows Update Agent la cea mai recentă versiune. Acest lucru va rezolva o eroare tipică, căutarea actualizărilor pentru timp nelimitat.

80070424, o eroare tipică

Când încercați să efectuați actualizările, apare un mesaj de eroare, în care apare numărul indicat în titlu. Pentru a o rezolva, cel mai bun lucru este să apelăm la ceea ce ne spune Microsoft în Windows Update Error 80070424.

Altă eroare: 0x80070005

Un mesaj de eroare cu numărul indicat apare în ultimul timp în instalările Windows 10. Pentru a o rezolva, cel mai bun lucru este să recurgeți la ceea ce este explicat în Eroare 0x80070005 în Windows Update atunci când încercați să instalați actualizări (în engleză).

Mesaj: „Eșec la configurarea ACTUALIZĂRII WINDOWS LA REVENIREA MODIFICĂRILOR NU OPRIȚI CALCULATORUL”

Soluția o putem găsi în următorul articol Microsoft: Eroare la configurarea actualizărilor Windows

Actualizările nu sunt descărcate

După pornirea procesului de actualizare Windows, nu are loc nicio descărcare. Soluția problemei poate fi găsită în Cum pot fi activate componentele Windows Update??

Verificarea și instalarea actualizărilor este foarte lentă în Windows 7 și Windows Server 2008 R2

Utilizarea ridicată a procesorului are loc atunci când încercați să verificați și să descărcați actualizări pe computere care au instalat Windows 7 sau Windows Server 2008 R2. Responsabilii Microsoft au dezvoltat o soluție la această problemă. Pentru a-l cunoaște și a acționa în consecință, trebuie să accesați pagina următoare.

  • 82 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here