Remediați eroarea WordPress: nu aveți suficiente permisiuni pentru a accesa această pagină

  • 86 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Încercați să accesați Panoul de administrare o Tabloul de bord al WordPress și, după ce ați introdus numele de utilizator și parola, pe ecran apare următorul mesaj: Nu aveți suficiente permisiuni pentru a accesa această pagină. Nu vă amintiți că ați făcut modificări, așa că nu știți unde ar putea fi cauza erorii. În orice caz, vom analiza posibilele motive care au cauzat eșecul.

Înainte de a începe, vreau să fac o recomandare. Este convenabil să ai o instalare WordPress pe computer, astfel încât, atunci când mergi să faci o modificare site-ului tău web, să o faci anterior pe serverul local. În Procesul de urmat pentru a instala WordPress pe un server local (calculator), vă explicăm ce ar trebui să faceți.

Concentrându-ne din nou pe eroarea la care ne referim în acest articol, acestea pot fi cauzele acesteia:

Eroare cauzată de un plugin

Dacă tocmai ați instalat un plugin nou, cauza poate fi acolo. Nu a apărut nicio eroare când ați făcut instalarea, dar după aceea panoul de administrare este inaccesibil.

Trebuie să accesați prin FTP la serverul dvs. web și să vă localizați wp-content -> pluginuri folderul sau fișierul corespunzător pluginului care eșuează și redenumiți-l. Verificați mai jos dacă eroarea a dispărut. Dacă nu, anulați ceea ce ați făcut și redenumiți folderul conecteaza. Apoi creați altul cu acest nume (conecteaza). Dacă eroarea este corectată, știți deja unde se află: cauza este un plugin. Pentru a afla care va trebui sa mergi pe rand fiecare plugin din folderul redenumit in cel nou si sa faci, de fiecare data, verificarea corespunzatoare, pana il gasesti pe cel care provoaca eroarea, pe care va trebui sa-l eliminam ( de pe FTP elimină folderul care conține fișierele, cu tot conținutul lor). Dacă eroarea nu este corectată, readuceți totul la starea inițială și continuați citirea.

crash tabelul wp_usermeta

Va trebui să accesați baza de date care este legată de instalarea dvs. WordPress folosind un manager, de obicei phpMyAdmin. Verificați dacă tabelul wp_usermeta este bine. (In loc de wp_ prefixul tabelului poate fi altul). Aflați dacă are înregistrări. S-ar putea ca, din cauza unei greșeli, să fi fost pierdute. Dacă este gol, va trebui să-i recuperați conținutul.

Ce poti face? Dacă aveți site-ul instalat pe computer, faceți o copie a acestui tabel folosind phpMyAdmin și restaurați-l pe serverul de la distanță. Lucrul normal este că ați recâștigat accesul la panoul de administrare.

Se blochează după schimbarea prefixului pe tabele

În mod implicit, atunci când faceți o instalare WordPress, prefixul tabelelor din baza de date este wp_. Este recomandat să nu folosiți acest prefix, ca măsură de securitate. Dacă tocmai ați făcut o modificare la acel prefix (nu ați făcut-o când ați instalat CMS-ul), folosind un plugin sau o metodă similară cu cea explicată în Modificați prefixul bazei de date WordPress, motivul erorii poate fi acolo. Rețineți că conținutul tabelului wp_usermeta (sau cel care corespunde) trebuie modificat, deoarece sunt referiri la tabelele vechi. Schimbarea vechi_ după prefixul pe care l-ai avut și nou_ Pentru cel pe care tocmai l-ați creat, rulați următoarea interogare accesând linkul SQL din phpMyAdmin:

UPDATE `new_usermeta` SET `meta_key` = REPLACE( `meta_key` , 'old_', 'new_' ); UPDATE `new_options` SET `option_name` = 'new_user_roles' WHERE `option_name` = 'old_user_roles';

Notă: Dacă cineva găsește alte cauze care cauzează eșecul, poți face acest lucru în comentarii. Le vom analiza și le vom adăuga pe listă.

  • 86 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here