Soluție: „Eroarea 11 și 12 Pokémon GO Joystick GPS fals” - Cum să o remediați cu ușurință”,

Franciza Pokémon de la începuturi a fost un fenomen cultural care a captat imaginația publicului de toate vârstele, făcând-o cea mai populară și de succes franciză de divertisment din toate timpurile, de la gama sa largă de jocuri până la seriale animate care au peste 20 de ani de istorie.

Soluție: „Eroarea 11 și 12 Pokémon GO Joystick GPS fals” - Cum să o remediați cu ușurință
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cel mai de succes joc al său din ultima vreme, Pokémon Go reprezintă în mod clar modul în care franciza a reușit să aibă atât de mult succes, mereu inovând și oferind noi funcții publicului, Pokémon Go oferă o experiență interactivă în care poți obține și valorifica coduri promoționale pentru a avansa mai rapid în joc și pentru a adăuga elemente suplimentare în acest joc video cu realitate augmentată.

Succesul Pokémon Go poate fi determinat nu numai de experiența pe care o oferă, ci și de alternativele pe care le oferă în care putem juca și prinde Pokémon de acasă sau ieșim afară pentru a ne bucura de tot felul de locații și aventuri fără să ne facem griji că cheltuim bani. date, deoarece conexiunea la joc este gratuită.

Acest joc video dezvoltat de Niantic nu este străin de probleme în anumite ocazii, din cauza oricărei probleme cu procesorul sau GPS Mai mulți utilizatori s-au plâns că jocul se blochează la încărcare, achizițiile PokéCoin nu funcționează bine, nu vă permite să utilizați un articol din rucsac. Există mai multe probleme care pot apărea din diferite motive.

Acesta nu este un motiv de disperare, toate aceste probleme sunt normale și ușor de rezolvat, cu acest articol de astăzi vă vom învăța cum să remediați cu ușurință „Eroarea 11 și 12 Pokémon GO Joystick GPS fals”.

Index()
  1. Eroare 11 și 12 Pokémon GO
  2. Eroare Joystick fals GPS

Eroare 11 și 12 Pokémon GO

Aceste două erori apar de obicei când Există o defecțiune cu GPS-ul dispozitivului dvs. mobil. Eroarea 11 se datorează faptului că GPS-ul este dezactivat sau vă aflați într-un loc fără semnal din cauza locației sale la distanță, în timp ce eroarea 12 apare atunci când vă aflați într-o zonă în care jocul este blocat dintr-un motiv oarecare.

În acest sens, doar pentru a rezolva aceste probleme trebuie să urmezi următorii pași și în scurt timp te vei juca din nou fără probleme. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să dezactivați și să activați GPS-ul dispozitivului dvs. mobil pentru a rezolva orice problemă de performanță, faceți același lucru cu modul avion și în final reporniți computerul, cu această metodă jocul ar trebui să funcționeze fără nicio problemă cu GPS-ul.

Dacă problema persistă, puteți încerca să activați modul de înaltă precizie pentru a determina locația dispozitivului dvs. prin GPS, WiFi, Bluetooth și rețelele mobile. Pentru a-l activa, trebuie pur și simplu să accesați Setări > Securitate și locație > Locație > Precizia locației Google.

Eroare Joystick fals GPS

La jucați în liniște de acasă generând adrese fictive cu aplicația de GPS fals Joystick fără ca jocul să ne prezinte vreo problemă, trebuie să urmezi următorii pași pentru a evita eșecurile generate de a fi o aplicație menită să înșele GPS-ul schimbându-ți virtual locația.

Pentru a evita această problemă trebuie pur și simplu să deschidem aplicația Joystick Fake GPS și localizați opțiunea Mod privat pentru a ascunde aplicația Pokémon Go, apoi selectați să generați o copie nouă și să îi dați un nume nou, va dura un minut pentru a finaliza și odată finalizat, se va deschide pentru instalare.

Acum, eliminați aplicația Fake GPS Joystick și convertiți copia aplicației pe care ați generat-o într-o aplicație de sistem, puteți face acest lucru în câteva secunde cu aplicația Link2SD. Odată convertită într-o aplicație de sistem, vă va cere să reporniți.

Pentru a finaliza, trebuie doar să configurați aplicația, deschizând-o și selectând setări pentru a selecta opțiunile de trișare GPS. Pentru ca aceste funcții să aibă efect, trebuie să reporniți dispozitivul mobil și veți fi gata să jucați fără probleme.

În cazul în care această metodă nu funcționează, poate ar trebui să-ți rootezi telefonul, fie manual, fie cu o aplicație precum KingRoot în cazul în care nu știți cum. Odată ce ați făcut acest proces, repetați pașii de mai sus și utilizați aplicația SuperSU la sfârșit pentru a inversa procesul de rădăcină.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here