Soluția pentru Samsung Galaxy S7, S8, S9, S10 devine foarte fierbinte și consumă bateria”,

The Samsung Galaxy S Ele fac parte din familia seriei de telefoane mobile inteligente de la High-end, aparținând renumitului brand. Acestea vin pe piață cu un început foarte bun, oferind utilizatorilor o mulțime de beneficii și inovație.

Litera „S” se referă la termen Super inteligent (supersmart în engleză) pentru a face clar că echipa Samsung intenționează să fie o concurență acerbă pentru celelalte mărci.

Soluția pentru Samsung Galaxy S7, S8, S9, S10 devine foarte fierbinte și consumă bateria
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cu toate acestea, unele dintre modelele sale, precum S7, S8, S9 și S10 au prezentat un inconvenient care i-a dezamăgit ușor pe utilizatori. Bateria computerului se încălzește și descărcați în cel mai scurt timp.

Evident, primul lucru pe care vrem să-l știm este cum să ne răcim echipamentul. Întrebare pe care o putem rezolva în același mod ca și cu Samsung Galaxy J7.

Atunci va veni întrebarea, de ce bateria se încălzește și se descarcăși mobilul meu Samsung Galaxy? si mai important, cum pot rezolva asta? Acest răspuns este exact despre care vom vorbi în continuare.

Index()
  1. Mai întâi, identificați problema
  2. Rezolvarea problemei încălzirii și a performanței bateriei
  3. prea multe aplicații

Mai întâi, identificați problema

Pentru a rezolva problema de încălzire și baterie a dispozitivului dvs., primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să identificați cauza posibilă. De multe ori acest lucru se poate datora unei problema sistemului de operare, Dar nu este singurul motiv.

O lovitură sau o cădere ar fi putut deteriora interiorul dispozitivului, afectând funcționarea acestuia sau performanța bateriei. Chiar dacă utilizați încărcătoare de alte mărci sau generic, ar putea fi o cauză a acestui comportament.

Un alt motiv destul de comun, mai ales în Samsung Galaxy S6, este atunci când mobilul nostru este ud în interior, din cauza unei scurgeri de apă.

Ei bine, de multe ori, chiar dacă echipamentul este certificat a fi scufundat, se poate chiar opri și nu se mai pornește, dacă se udă. Desigur, și asta are o soluție.

Pentru a recunoaște dacă problema se află în hardware-ul sau software-ul pe care îl puteți utiliza aplicații precum AIDA 64 sau Ampere, care vă ajută să vă monitorizați dispozitivul, descoperind locul unde se află posibila defecțiune.

Rezolvarea problemei încălzirii și a performanței bateriei

Să presupunem că ai avut grijă de echipamentul tău, ai avut suficient timp pentru prima încărcare a bateriei, nu a fost lovit sau umed și ai exclus deja că este o defecțiune hardware. Așa că este timpul să concentrare pe software si rezolva problema.

Multe dintre cele mai frecvente motive pentru care echipamentele noastre se supraîncălzi se referă utilizarea aplicațiilor concurente, sau alergând în fundal. Din fericire, putem rezolva acest lucru prin optimizarea resurselor mobilului nostru.

Să începem prin a intra în selectarea meniului Setări Întreținerea dispozitivului. Acolo, vom alege unde scrie Battery și apoi Utilizarea bateriei. Vom găsi o listă de aplicații, unde este detaliat procentul de consum al bateriei.

Eliminați-le pe cele care nu vă sunt de real folos sau pe care nu le folosiți frecvent și amintiți-vă Golește coșul de gunoi, pentru a economisi spațiu. Poți și tu arestarea forțată și verificați dacă echipa dvs. prezintă o îmbunătățire.

prea multe aplicații

Aplicațiile care rulează în fundal pot forțați procesorul, provocând încălzirea echipamentului și consumarea bateriei. Pentru a rezolva acest lucru, puteți restricționa consumul, din același meniu anterior, selectând Optimizați utilizarea bateriei.

Acolo, puteți selecta aplicațiile pe care doriți să le optimizați sau restricționați utilizarea bateriei cei care alergau pe fundal. O altă recomandare foarte eficientă este să dezactivați aplicațiile pe care nu le utilizați, precum GPS și Bluetooth și să le activați doar atunci când aveți nevoie de ele. Și nu strica să verifici dacă cardul SD pe care îl folosești este cel recomandat pentru echipamentul tău.

În sfârșit, dacă încă nu ați găsit problema, încercați resetați-vă Samsung Galaxy complet. Accesați meniul Setări și de acolo la Administrare generală, apoi selectați Resetare. Dacă problema este Software, computerul ar trebui să se trezească ca nou.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here