Snapchat vă oferă locația când trimiteți un mesaj privat?? - Mesaje private

Partajarea locației dvs. prin rețelele sociale poate fi foarte utilă în unele cazuri. Cu toate acestea, acest lucru poate reprezenta și un pericol pentru securitatea dvs., deoarece pot exista oameni care vă monitorizează poziția cu intenții rele. Acest articol va aborda dacă există momente când locația ta reală este partajată prin mesaje private Snapchat precum şi procedura de dezactivare a acestei funcţii.

Index()
  1. Cum funcționează Snaps Maps în această aplicație?
  2. Este posibil ca atunci când trimiți un Snap privat, prietenul tău să știe locația ta?
  3. Cum îți poți schimba locația Snapchat?
  4. Ce ar trebui să faceți pentru a vă ascunde locația din jurnalele Snapchat?

Cum funcționează Snaps Maps în această aplicație?

Funcția Snaps Maps este locul de pe Snapchat unde mulți dintre utilizatori își împărtășesc locația. Aceasta prin fotografii, videoclipuri și povești în care sunt partajate link-uri de la acești oameni care dezvăluie unde se află în lume. Mulți împărtășesc locația în care au fost, deoarece este o site grozav, un loc turistic sau unde a avut loc un eveniment important

Dacă doriți să accesați secțiunea Snap Maps, ceea ce trebuie să faceți este să glisați ecranul spre dreapta de două ori. Pe acest site puteți vedea diferite lucruri, de exemplu snaps-urile care au fost făcute în locația respectivă, în care dacă apare un cerc albastru este pentru că s-au făcut foarte puține snaps-uri, dar dacă apare în roșu înseamnă că multe persoane au împărtășit acea locație.

Poveștile, în general, în această parte a aplicației puteți găsi evenimente sportive, evenimente muzicale și orice altă sărbătoare în care oamenii se adună. Dacă doriți vezi locația unui prieten, poți intra în secțiunea de chat și ține apăsat pe prietenul pe care vrei să știi unde se află. Amintește-ți că prietenii tăi sunt ordonați după frecvența cu care vorbești, așa că primii vor fi cei mai buni prieteni ai Snapchat.

În secțiunea Locuri se află afacerile, magazinele și magazinele locului în care vă aflați. Sunt câteva afaceri importante care arată ce se vinde în aceste unități, deci le puteti vedea catalogul. Dacă doriți să adăugați unul dintre aceste site-uri la favorite, puteți atinge inima de lângă nume.

Este posibil ca atunci când trimiți un Snap privat, prietenul tău să știe locația ta?

Snapchat are un instrument numit Snap maps care vă oferă posibilitatea de a vă partaja locația cu oricine.  Acest utilitar funcționează într-un mod similar cu când locația este partajată pe WhatsApp prin Google Maps. Prin urmare, dacă, Snapchat vă poate partaja locație cu oricine, dar atâta timp cât decizi să o faci.

Pentru a partaja locația dispozitivului dvs., din aplicația Snapchat sau pe site-ul acesteia trebuie să deschideți camera. Acolo, puteți selecta hărțile mărind imaginea sau ciupind ecranul, atunci aplicația vă întreabă dacă vrei să-ți partajezi locația, unde vor apărea mai multe opțiuni.

Modul fantomă este activ din momentul în care vă înregistrați și vă creați un cont în această rețea. Acest mod nu dezvăluie clasarea dvs. niciunei dintre contactele dvs. Snapchat. În același mod, printre opțiuni pare să partajați cu toți prietenii dvs., precum și împărtășește numai cu în care trebuie să alegi cui vrei să-ți treci locația. Funcția de localizare a acestui serviciu funcționează numai atunci când vă aflați în Snapchat, așa că dacă Snapchat este dezactivat, nu puteți fi urmărit.

Cum îți poți schimba locația Snapchat?

Pentru a schimba locația în care vă aflați, puteți folosiți un VPN, care este un instrument care vă permite să schimbați adresa IP a dispozitivului dvs. pentru a simula situația într-un loc diferit. Prin urmare, prin contractarea uneia dintre aceste aplicații, vă puteți ascunde locația atunci când o partajați cu una dintre persoanele dvs. de contact de pe această rețea de socializare.

Ce ar trebui să faceți pentru a vă ascunde locația din jurnalele Snapchat?

Pur și simplu activați din nou funcția sau modul fantomă. În acest fel, îți poți proteja securitatea pentru că nimeni nu va putea cunoaște locul în care te afli. Deci, de la începutul Snapchat sau camera principală, glisați ecranul de două ori spre dreapta  pentru a deschide secțiunea de hărți. Acolo, faceți clic pe ecran sau prindeți-l ca și cum ați mări o imagine.

Când opțiunile pentru partajați locația contului dvs. Snapchat, trebuie să apăsați pe modul fantomă. In acest fel aceasta functie este activata si aplicatia nu tine nicio evidenta a site-urilor si locurilor in care ati gasit sau deschis aplicatia. Puteți schimba acest mod de confidențialitate de câte ori doriți, așa că dacă în orice moment aveți nevoie să vă împărtășiți locația, trebuie doar să urmați aceiași pași, dar în final alegeți persoanele cărora le veți împărtăși poziția globală.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here