Snapchat anunță utilizatorii când cineva vă vede povestea?? - Interacţiune

Pentru a vedea dacă cineva vă vede povestea, accesați ecranul principal Snapchat, când sunteți acolo accesați profilul dvs., chiar în secțiunea „Povestea mea”. Est Este un proces pe care trebuie să-l faci manual, deoarece aplicația în cauză nu anunță automat când un utilizator este de acord să vizualizeze istoricul. Urmați pașii pentru a vă înregistra pe rețeaua de socializare Snapchat și pentru a afla toate știrile despre poveștile lor sau alte domenii. 

Index()
  1. Cum poți ști cine a văzut povestea ta Snapchat?
  2. Cum să afli de câte ori o persoană a văzut povestea ta Snapchat?
  3. Când cineva vede povestea Snapchat a altcuiva este notificat??
  4. Ce acțiuni notifică Snapchat utilizatorii săi?
    1. Capturi de ecran sau capturi de ecran ale poveștilor tale
    2. Cineva te-a adăugat pe Snapchat

    Cum poți ști cine a văzut povestea ta Snapchat?

    Accesați-vă contul Snapchat așa cum o faceți întotdeauna, din ecranul principal faceți clic pe opțiunea de profil, are formă circulară și se află în partea din stânga sus. În lista de opțiuni, faceți clic pe ‘Povestea mea’, când sunteți acolo glisați de jos în sus, va fi afișată o fereastră care arată utilizatorii care au văzut profilul. Dacă doriți să obțineți fișiere de la alți utilizatori, aflați cum să descărcați poveștile altor persoane pe Snapchat.

    Cum să afli de câte ori o persoană a văzut povestea ta Snapchat?

    Conectați-vă din nou la contul dvs., pe ecranul principal accesați profilul, urmat de „Povestea mea”. Odată acolo, trageți degetul în sus, în fereastra pop-up vor apărea utilizatorii care au văzut povestea. Memorează ordinea utilizatorilor, se recomandă să faceți o captură de ecran și să intrați în ore ulterioare, să faceți din nou o captură de ecran și să comparați dacă un anumit utilizator s-a mutat, dacă a făcut-o, înseamnă că a văzut povestea dvs. de mai multe ori. 

    Când cineva vede povestea Snapchat a altcuiva este notificat??

    Nu există o modalitate automată prin care Snapchat să vă anunțe când cineva vă vede poveștile, se pare că acea opțiune este departe sau chiar puțin enervantă. Cu toate acestea, le puteți verifica pe cele afișate în opțiunea „Povestea mea”, care se află în interiorul profilului, trăgând degetul în sus, utilizatorii vor fi afișați. Snapchat are o limită de identificare a utilizatorului, adică poti vedea doar conturile a 200 de utilizatori, de atunci se va afișa doar suma și nu identificarea fiecăruia.

    Ce acțiuni notifică Snapchat utilizatorii săi?

    Există puține notificări cu privire la activitățile pe care le au oamenii în profilul tău. Snapchat, notifică doar capturile de ecran pe care utilizatorii le fac despre povești, când cineva continuă să te adauge ca prieten sau când cineva îți trimite un mesaj.

    O face și în momentul în care cineva vă adaugă la rețeaua de socializare menționată mai sus, celelalte informații trebuie investigat manual, cum ar fi postările făcute de utilizatori și interacțiunile pe care le-au avut cu alte persoane. Dacă aveți o eroare când vă conectați la Snapchat, nu vă faceți griji, există o soluție.

    Capturi de ecran sau capturi de ecran ale poveștilor dvs

    Notificările Snapchat trebuie să fie active, pentru asta căutați aplicația în meniul de aplicații și selectați-o. Faceți clic pe simbolul roată, urmat de „Notificări”, faceți clic pe secțiunea „Setări de notificare” și faceți clic pe „Activați notificările”. În fereastra de mai jos, apăsați butonul alb care scrie „Povești”, asta înseamnă că vei primi notificări ocazionale, legate de povești și altele.

    Acum, pe ecranul principal, selectați în cercul de profil, urmat de „Povestea mea”. Faceți clic pe postarea dorită și trageți degetul de jos în sus. În fereastra vor fi afișați utilizatorii care au vizualizat povestea și, în plus, un mic triunghi verde cu un număr lângă el, asta înseamnă că un utilizator a făcut o captură de ecran, numărul se poate schimba pe măsură ce este făcută o captură de ecran.

    Cineva te-a adăugat pe Snapchat

    În general, Snapchat anunță utilizatorii când cineva i-a adăugat, dar uneori notificarea eșuează. Pentru asta acces la opțiunea de viteză. În funcția „Setări”, faceți clic pe „Notificări”, apoi căutați secțiunea „Prieteni” și continuați să o alegeți. După aceea, vei începe să primești notificări de la prietenii care te-au adăugat. Dimpotrivă, dacă doriți să aveți prieteni manual, continuați să găsiți pe cineva pe care îl cunoașteți pe Snapchat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here