Un telefon mobil pierdut sau furat poate fi urmărit de IMEI??

Progresele tehnologice în telefoanele mobile sunt excelente și cu atât mai mult în societatea actuală în care suntem expuși la situații periculoase. În zilele noastre, a fi victime ale furtului echipamentului nostru telefonic sau pur și simplu pierderea acestuia face parte din rutina zilnică. Dar cu IMEI ne putem bloca sau raporta telefonul. Dar ne putem odihni pentru că este posibil urmăriți telefonul mobil prin IMEI.

Puteți urmări un telefon prin IMEI??
Vezi acest videoclip pe YouTube

Peste 75 de milioane de telefoane mobile în întreaga lume sunt pierdute sau furate, iar procentul celor care sunt recuperate este într-adevăr foarte scăzut.

Nu este doar experiența proastă la care suntem expuși, ci și pierderea multor informații importante si cheltuiala generata in timp si bani prin achizitionarea unui alt mobil.

Datorită progreselor tehnologice, putem atenua puțin daunele, deoarece dispozitivele noastre mobile au un cod numit IMEI. Care este identitatea internațională a dispozitivului și este personalizat.

Cu el, vei putea ști dacă un telefon mobil este blocat, dacă un telefon mobil este original sau fals și accelerați căutarea și recuperarea. Vă recomandăm să aveți acest cod la îndemână doar în momentul unui eveniment de această amploare.

Având codul IMEI la îndemână vă permite să urmăriți echipamentul mobil cu utilizarea anumitor aplicații disponibile pe piață, sau serviciul Google Maps, sau îl puteți furniza poliției, care poate face localizarea.

Dacă căutarea este dificilă, cu acest cod puteți efectua blocare absolută a dispozitivului.

Index()
  1. Cum să urmăriți un telefon mobil pierdut sau furat cu ajutorul codului IMEI?
  2. Alte opțiuni pentru a urmări un telefon mobil pierdut sau furat

Cum să urmăriți un telefon mobil pierdut sau furat cu ajutorul codului IMEI?

Puteți urmări telefonul folosind codul IMEI, este un cod unic pentru fiecare dispozitiv și are 14 până la 17 cifre, înseamnă „Identitatea echipei internaționale”, de multe ori apar două coduri.

Prima varianta de urmarire este sa mergi la politie, unde vor efectua cautarea si sper sa o gaseasca, in cazul in care nu vrei sa treci prin acel proces.

Puteți apela direct operatorul echipamentului dvs. celular, dar rezultatul acelui apel se va încheia cu izolare absolută, pentru ambele trebuie sa ai codul IMEI manual.

Amintiți-vă că codul IMEI se află pe eticheta producătorului echipamentului, iar dacă nu îl păstrați, îl puteți obține formând *#06# și apăsând 'Apelați', iar codul apare imediat gratuit pe ecranul echipamentului unde dai apelul.

Aveți opțiunea de utilizați unele aplicații care permit urmărirea la introducerea acestui cod.

În unele cazuri, utilizarea IMEI pentru a urmări echipamentul este dezactivată din diverse motive. Se poate ca terminalul sa fie oprit, sa fi dezasamblat dispozitivul pentru a-l vinde la piese. Că codul introdus este incorect sau că mobilul se află în locuri precum un avion, pe o navă în navigație sau într-o zonă deșertică.

Alte opțiuni pentru a urmări un telefon mobil pierdut sau furat

Am putut observa că urmărirea unui telefon mobil pierdut sau furat este posibilă prin codul IMEI, dar nu trebuie să uităm și alte forme de căutare care, în funcție de ușurința persoanei, pot simplifică procesul și sunt disponibile. Există și procesul numit anterior de triangulare sau localizare GPS.

Pentru aceasta este esential sa ai instalat și configurat aplicația necesare pentru urmărire pe computer. Și vă putem recomanda „Cerberus”, care este clasată drept cea mai bună aplicație de urmărire din lume. Telecomanda dvs. urmărește de pe web sau de pe alt telefon mobil.

Mai întâi, instalați „Cerberus” și accesați www.cerberusapp.com și introduceți datele utilizatorului. Veți putea vedea opțiunile „Locați-mi telefonul mobil” prin intermediul unei hărți GPS. „Ștergeți memoria internă a dispozitivului și cardul SD”, „Vizualizați informații noi despre SIM”, în cazul în care acestea sunt modificate, „Vizualizați jurnalul de apeluri și mesajele”, „Trimiteți alertă și fotografiați”. Poate sa urmări de pe platforma Google.

Creați un cont Google, conectați-vă dintr-un browser, introduceți „Parola” și căutați opțiunea „Securitate” situată în stânga.

Apoi localizați „Dispozitivele dvs.” și faceți clic pe „Găsiți un telefon pierdut sau furat”. Veți avea, de asemenea, un ecran unde puteți vedea alte opțiuni precum 'Deconectați-vă de la distanță de la contul Google', sau verificați activitatea recentă a terminalului.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here