Puteți schimba IMEI-ul unui Samsung Galaxy? Iata raspunsul

Principalul lucru de care trebuie să avem în vedere este că schimbați IMEI-ul unui Samsung Galaxy, Nu se vede foarte bine in alte tari, daca urmeaza sa procedezi la o astfel de schimbare, trebuie sa iei masurile de precautie necesare si conform regulilor.

La fel, atunci când este dus la serviciul tehnic, când un telefon mobil trebuie deblocat sau trebuie să lucrezi cu un telefon mobil sau te-ai dezabonat de multe ori cu o voce care este folosită pentru deblocarea telefoanelor de la companii precum Móvil Estart, acestea se schimbă. IMEI direct.

Pot schimba IMEI-ul Samsung Galaxy al meu??
Vezi acest videoclip pe YouTube

Omul a inventat dispozitivele, precum și modul de identificare a acestora, tot în același mod în care a inventat și modul de a schimba acele identificări.

Când lansează Samsung Galaxy, majoritatea oamenilor au ales mobilul respectiv, deoarece, din punct de vedere al calității designului, și cel mai important la un preț foarte rezonabil, a devenit una dintre cele mai bune opțiuni care, deși nu echivalează cu un Apple dacă poate furniza bunul hârtie de care avem nevoie.

În mod similar, poți și tu schimba IMEI sau prin diferite aplicații care pot fi găsite disponibile în Magazinul Play, sau dacă trebuie să reparați IMEI-ul respectiv pe mobil; Cel mai simplu mod de a realiza acest lucru este cel folosit manual, există și alte metode care pot fi folosite în același mod, dar acestea sunt și mai complexe de realizat.

Index()
  1. Ce este IMEI și ce folosește?
  2. Există vreo modalitate de a schimba IMEI-ul unui Samsung Galaxy?

Ce este IMEI și ce folosește?

The IMEI al unui telefon mobil este în câteva cuvinte ca actul de identitate de acelasi. Este unic și servește la identificarea modului de a determina oriunde se află; fiind un set de numere format aproximativ din 15 ceea ce este irepetabil.

Codul este legat de dispozitivele asociate rețelelor GSM. Ei bine, o parte din populație achiziționează un telefon și chiar nu știm ce este IMEI mobil, fiind de mare importanță, deoarece în cazul în care telefonul este furat sau pierdut.

avem asta IMEI, care este identificatorul unic al dispozitivului, folosind-o în unele ocazii, așa că este de o importanță vitală ca acest lucru să fie cunoscut. Când mobilul este furat și nu se realizează recuperarea acestuia.

Cel puțin ne poate garanta că nimeni nu îl va mai putea folosi în viitor. Întrucât de îndată ce acesta este pierdut, compania cu care întreține serviciul este apelată direct și operatorul blochează imediat telefonul. Nu se poate folosi chiar dacă se schimbă cartela de telefon. În mod similar, unii oameni sunt curioși să știe cum să deblocheze un IMEI.

Într-un mod foarte simplu și practic vei vedea că poți obține acest cod. Doar introduceți combinația (stea, liră, zero, șase, lire) pe tastatura telefonului dvs.; Se poate observați perfect care este IMEI-ul mobilului dvs.

Există vreo modalitate de a schimba IMEI-ul unui Samsung Galaxy?

Primul lucru de care trebuie să ținem cont schimbați IMEI-ul unui Samsung Galaxy, Este un dispozitiv pe care nu îl folosim, apoi îl dezvăluim, scoatem bateria.

  1. Arătându-ne capacul IMEI pe care îl are dispozitivul respectiv. În acest caz, dacă dispozitivul are doar o singură cartelă SIM; bine singur va afișa un IMEI și acel IMEI este cel de utilizat.
  2.  Odată ce a apărut IMEI-ul, ceea ce ar trebui să faceți este să încercați să îl memorați sau să îl notați pentru o mai bună securitate.
  3. Odată ce ai IMEI, verifică din partea telefonului să plasezi codul asterisc, pad, zero, șase. Atunci ar fi să mergi la PLAY STORE ca să poți descărca această aplicație CREATOR RAPID DE SCURTĂTATE
  4. Pentru a trece la aplicația PRIZE IMEI. Putem vedea că vom fi deblocați pentru a selecta opțiunea care spune încercați; aici ar fi să copiați IMEI-ul și apoi să lipiți.
  5. Se face clic pe acesta pentru ca acest dispozitiv să poată fi repornit.
  6. Puterea intra in meniu, sa replacem asterisc, hash, zero, sase, in acest fel IMEI-ul dispozitivului dvs. s-a schimbat.

În ceea ce privește faptul că au existat întotdeauna modalități de a înșela sistemul. The IMEI este un număr de identificare destul de sigur; care ne garantează că toate telefoanele mobile furate sau pierdute pot fi raportate în baza de date a Companiei.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here