'Samsung Grand Prime rămâne pe siglă, se pornește, dar nu pornește' - Soluție”,

Lumea tehnologiei Smartphone-urilor ne oferă o mare varietate de aplicații și beneficii de care ne bucurăm zilnic. Dar această tehnologie, în ciuda faptului că este foarte sofisticată, nu scapă de posibilitatea de a prezenta defecțiuni și erori atât în ​​hardware cât și în software.daca tu Samsung Grand Prime rămâne la siglă și nu pornește, iti vom oferi rapid solutia.

Una dintre erorile pe care le poate prezenta dispozitivul nostru mobil este ceea ce se numește Bootloop, care nu este altceva decât oprirea sistemului de operare care îl împiedică să pornească corect.

Această defecțiune apare la pornirea Samsung Grand Prime, care își pornește aprinderea, dar în momentul de se vede că logo-ul rămâne acolo blocat sau repornește și se oprește singur.

De ce Samsung Grand Prime este blocat pe siglă??
Vezi acest videoclip pe YouTube

În unele ocazii, acest lucru se întâmplă atunci când rootăm Samsung Galaxy Grand Prime și procedura a eșuat.

Poate fi generată și de erori în sistemul de operare din cauza utilizarea îndelungată a aplicațiilor dvs. și lipsa de întreținere sau în caz contrar din cauza prezenței unui virus care a alterat funcționarea software-ului.

Fie din oricare dintre aceste motive sau din unele necunoscute, nu vă faceți griji, această defecțiune are o soluție. Cu câțiva pași pe care îi prezentăm mai jos, veți putea pune operați cu ușurință Samsung Grand Prime, vei incheia aceasta problema care te ingrijoreaza atat de mult si vei putea continua sa folosesti mobilul normal.

Index()
  1. Ce ar trebui să fac pentru ca Samsung să pornească și să nu rămână în siglă?
  2. Remediați încărcarea Samsung Galaxy Prime prin computer

Ce ar trebui să fac pentru ca Samsung să pornească și să nu rămână în siglă?

Dacă dispozitivul dvs. are încă sistemul de operare din fabrică și prezintă Bootloop, cel mai bine este să mergeți la garanție dacă o aveți încă în vigoare.

În caz contrar, ar trebui să apelați la rularea de recuperare a dispozitivului Android și să restabiliți complet setările din fabrică. Acest proces va elimina toate informațiile deci nu-l poti primi inapoi.

Pentru a începe procesul de rezolvare a acestei probleme, trebuie să intrăm în meniul Recuperare și o vom face în felul următor: scoateți bateria, puneți-o din nou, apăsați simultan 'acasă', 'power' și ' creste volumul'.

Dispozitivul va porni ecranul și va vibra, apoi Vor apărea sigla Samsung și meniul Recuperare. De asemenea, puteți intra în modul de recuperare fără butoane dacă nu le aveți.

În acest meniu, veți selecta resetarea datelor din fabrică, va fi generat un mesaj la care trebuie să acceptați „da”. Această instrucțiune vă va permite să ștergeți toate informațiile conținute în ea, cu excepția cazului în care sunt stocate într-o memorie amovibilă.

La sfârșit, selectați în același meniu opțiunea de ștergere a partiției cache, precum și resetarea automată.

Pentru a finaliza resetarea echipamentului, selectați reporniți sistemul acum și procesul va fi finalizat. Din acest moment, mobilul ar trebui să pornească normal când este pornit.

vei reconfigurați unele dintre aplicațiile dvs și instalați-le din nou. Dar, ei bine, nu s-a cerut mare lucru, ați reușit să vă rezolvați problema, care este cel mai important lucru.

Remediați încărcarea Samsung Galaxy Prime prin computer

daca tu Samsung este blocat în siglă și chiar dacă îl opriți și porniți nu se termină de pornire, puteți rezolva această problemă folosind un computer.

Trebuie să fi instalat anterior pe PC, Odin (instalat pe desktop-ul PC-ului) și ceva Firmware compatibil cu Samsung Galaxy Prime, pe lângă driverele telefonului.

Vom conecta Smartphone-ul la PC și intrați în meniul Recuperare urmând pașii de mai sus. Când computerul ne recunoaște dispozitivul mobil, îl vom localiza pe desktop, Odin.

Vom face clic cu butonul din dreapta și vom selecta Run ca administrator, vom accepta fereastra de informații care apare și vom selecta PDA.

Când se deschide exploratorul de fișiere, vom localiza folderul Software Firmware de pe dispozitivul nostru. Il vom selecta si asteptam sa incarce toate functiile pe care le are in continutul sau.

Când am terminat, alegem Start și va începe resetarea sau clipirea. Apoi, sigla Android va confirma că pregătește sistemul de operare să pornească corect și gata, Se va porni și merge fără probleme.

Oricare dintre aceste două opțiuni va permite Samsung Galaxy Prime să scape de inconvenientul se blochează sau se blochează pe logo. Fie prin același dispozitiv mobil, fie folosind un PC cu anumite cerințe de bază.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here