„Samsung Galaxy s-a udat și nu se va porni” - Soluția finală”,

Smartphone-urile nu sunt un lux, ci o necesitate. Tehnologia a avansat atât de mult încât telefoanele noastre mobile au devenit birourile noastre de lucru.

Multe dintre informațiile importante se află pe dispozitiv, așa că, dacă se întâmplă ceva, ar fi haos, de exemplu, că un Samsung Galaxy se udă, se oprește și nu vrea să se pornească.

'Samsung Galaxy s-a udat și nu se va porni' - Soluția finală
Vezi acest videoclip pe YouTube

Adevărul este că nu ar trebui să te simți atât de atașat de un telefon mobil. Noi stim aia probabil că este o muncă medie sau pur și simplu ești foarte atras de tot ce găsești pe rețelele de socializare, precum profilurile prietenilor sau jocurile.

Cu toate acestea, tocmai această abordare extremă poate duce probabil la udarea telefonului mobil.

Index()
 1. Samsung Galaxy meu s-a udat și nu se pornește
 2. Soluție supremă atunci când telefonul se udă și nu se pornește
  1. recomandări
 3. Există vreo soluție?
 4. Telefonul meu mobil este reparat??

Samsung Galaxy meu s-a udat și nu se pornește

Indiferent de ce s-a udat, acum trebuie să te gândești la ce să ai grijă. Este un telefon mobil de calitate și una dintre cele mai căutate mărci de pe piață, Samsung Galaxy, preferatul multora și pe care unii nu-l pot cumpăra, din cauza costului ridicat. Preț care merită plătit, pentru caracteristici oferite.

Din acest motiv, a plăti un astfel de dispozitiv și apoi a nu-l porni ține mai mult de bani, dar și de tot ce poți face cu el și de care probabil că nu te vei putea bucura mult timp dacă poți' nu o repar.

Soluție supremă atunci când telefonul se udă și nu se pornește

După ce ați luat în considerare aspectele de mai sus, puteți urma recomandările de mai jos pentru a vă recupera telefonul.

recomandări

 1. Nu porniți telefonul. Știm că telefonul tău nu pornește, dar atunci când încerci să-l pornești, riscul de deteriorare crește, deoarece, deoarece dispozitivul este electric, atunci când încerci să lucrezi cu apă, s-ar agrava.
 2. Nu-l conectați la electricitate, în același mod ca în cazul precedent, umezeala cu electricitate ar provoca daune ireparabile.
 3. Nu apăsați nicio tastă fizică de pe mobil, deoarece in momentul presarii puteai raspandi apa in zonele in care lichidul nu ajunsese.
 4. Nu folosiți uscător de păr. Anterior am menționat că vom explica în această secțiune. Cu siguranță uscătorul ar usca echipamentul, dar în același timp ar topi micile părți interne din cauza căldurii, afectând considerabil dispozitivul, sau ajutând la răspândirea apei.

Există vreo soluție?

Vă vom oferi 3 soluții pt restabiliți funcționarea corectă a dispozitivului dvs, doua dintre ele le poti face acasa si daca nu vezi o solutie, treci la a treia varianta.

 1. Extrageți părțile care ies ușor. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este scoateți capacul din spate și scoateți bateria, Memorie MicroSD și cartelă SIM. Tot ce poți elimina fără prea mult efort. Apoi, cu un tampon de bumbac, usucă aceste piese foarte ușor, fără mișcări bruște care le-ar putea deteriora.
 2. A doua opțiune a salvat în mod surprinzător multe telefoane care s-au umezit și sperăm să se întâmple și cu ale dvs.: puneți telefonul într-un recipient care îl acoperă complet cu orez și lăsați-l timp de trei zile. Suficient timp pentru ca acesta să absoarbă toată umezeala.
 3. Mergeți la un tehnician specializat: Ei știu ce fac și vă vor ajuta pe cât posibil ia-l înapoi.

Telefonul meu mobil este reparat??

Să ne concentrăm pe realitate. Posibil că Samsung Galaxy se va putea porni, fiind atent la recomandările pe care le vom indica. Dar, pe de altă parte, s-ar putea să nu mai funcționeze.

Trebuie să înțelegi că piesele electrice si apa sunt mari dusmani, dar uneori paguba este imperceptibilă. Așa că păstrați o atitudine pozitivă până la sfârșit.

Există mai multe aspecte de luat în considerare în acest moment, deși faptul că nu s-a pornit indică faptul că era multă apă.

Totuși, vă vom spune câteva lucruri de care ar trebui să țineți cont înainte de a evalua dacă puteți sau nu să aveți o soluție: cum s-a udat, cum a reacționat mobilul când s-a udat, cât de adânc a ajuns, când s-a întâmplat, cât timp a stat în apă, printre altele.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here