Samsung Galaxy: Cum să remediați problemele de apelare - Ghid pas cu pas

Samsung Galaxy sunt o serie de dispozitive mobile care sunt de obicei low-end, high-end, mid-range, Dispozitivele menționate sunt produse de Samsung Electronics, aceste telefoane folosesc un sistem de operare Android, de asemenea, Samsung Galaxy este unul dintre cele mai populare din lume.

Samsung Galaxy: Cum să remediați problemele de apelare - Ghid pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Cum pot remedia problemele de apelare dezactivând modul avion?
  1. reporniți telefonul
  2. Mergi la Setari'
  3. Accesați „Modul zbor”
  4. Selectați „Oprire”
 2. Cum pot rezolva această problemă schimbând modul de rețea?
  1. Apăsați pe „Setări”
  2. Accesați „Rețele mobile”
  3. Selectați 'WCDMA/GSM' ca mod de rețea
 3. Cum pot remedia automat problema apelurilor la căutarea rețelelor?
  1. Selectați „Operatori de rețea” sub „Rețele”
  2. Apăsați „Selectați automat”

  Cum pot remedia problemele de apelare dezactivând modul avion?

  De multe ori telefonul dvs. Samsung Galaxy nu primesc apeluri deoarece modul avion este activat, Când acest mod este activat, face ca telefonul dvs. să aibă toate conexiunile wireless dezactivate, pentru a dezactiva acest mod avion trebuie să urmați procesul acestei metode:

  reporniți telefonul

  Apăsați 3 secunde pe butonul Pornit/Oprit, efectuarea acestei acțiuni vă va arăta o serie de opțiuni pe telefonul dvs. Samsung, trebuie să selectați opțiunea numită "Reporniți"  în cazul în care Samsung nu este în spaniolă, puteți descărca și instala această limbă, verificați acum că procesul de repornire.

  Mergi la Setari'

  Cu telefonul deja pornit, glisați bara de notificări, puteți pune o lumină LED pe aceste notificări și apăsați pictograma roată din dreapta sus, această acțiune vă va duce la setările telefonului dvs. .

  Accesați „Modul zbor”

  După ce intră în setări accesați secțiunea conexiuni wireless unde vă vor arăta opțiunea modului avion în cazul în care este activat o săgeată va apărea lângă un On.

  Selectați „Oprire”

  Pentru a dezactiva acest mod trebuie să glisați săgeata spre partea în care opțiunea este dezactivată, gata, deschideți modul avion dezactivat și puteți efectua apeluri.

  Cum pot rezolva această problemă schimbând modul de rețea?

  În cazul în care metoda anterioară nu a funcționat pentru dvs., puteți încerca să schimbați modul de rețea al telefonului Samsung astfel încât să puteți efectua apeluri, pentru a schimba modul de rețea trebuie să urmați procesul acestei metode:

  Apăsați pe „Setări”

  Porniți Samsung Galaxy, acum cu degetul glisați în jos pentru a vă afișa meniul, apăsați pe pictograma roată din dreapta sus, această acțiune vă va duce la setările Samsung.

  Accesați „Rețele mobile”

  Sunt în setările Samsung-ului tău, îți vor arăta o serie de secțiuni, trebuie să intri în secțiunea rețele mobile.

  Selectați 'WCDMA/GSM' ca mod de rețea

  Fiind în secțiunea rețele mobile, apăsați pe modul de rețea și acolo trebuie să selectați 'WCDMA/GSM' ca mod de rețea.

  Cum pot remedia automat problema apelurilor la căutarea rețelelor?

  O altă metodă pe care o puteți utiliza pentru a remedia problema de apelare pe telefonul dvs. este modificarea setărilor telefonului respectiv.

  Pentru a obține și a vă conecta automat cu alte rețele, deoarece de multe ori când rețeaua iese din raza de acțiune a telefonului dvs., acesta pierde conexiunea și este necesar ca mobilul să găsească automat o nouă rețea. Pentru ca telefonul să devină automat, trebuie să urmați procesul acestei metode:

  Selectați „Operatori de rețea” sub „Rețele”

  Porniți Samsung Galaxy, cu degetul glisând în jos pe ecranul telefonului dvs., acesta vă va afișa un meniu în care trebuie să faceți clic pe pictograma roată care vă va duce la setările Samsung, fiind acolo trebuie să mergeți la rețele. secțiunea telefoane, acum trebuie să apăsați pe operatorii de rețea.

  Apăsați „Selectați automat”

  Acum Samsung Galaxy găsește automat alte rețele, astfel încât să se conecteze automat la acele rețele, selectați opțiunea „Selectați automat” acum opriți telefonul și porniți-l din nou. Puteți porni telefonul fără a utiliza butonul de pornire.

  De multe ori nu puteți efectua apeluri de la Samsung deoarece a existat o întrerupere a rețelei, este de asemenea important să verificați dacă contul dvs. este activ, deoarece este posibil ca contul dvs. să nu fie activ și, prin urmare, nu puteți efectua apeluri.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here