Reparați fișierele Windows corupte cu SCFix”,

 • 33 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Eșecul poate apărea în orice moment. Este afișat un mesaj de eroare care indică faptul că ceva nu este în regulă. Mulți utilizatori de Windows se confruntă cu această problemă. Una dintre modalitățile de a o remedia, în cele mai multe cazuri, este prin utilizarea unei comenzi DOS, SFC /scan acum, dar nu este întotdeauna valabil. În orice caz, trebuie să utilizați această comandă pentru a efectua testul. Pentru aceasta vă recomand să citiți Utilizați verificatorul de fișiere pentru a repara fișierele.

Căutați fișiere de sistem

După executarea comenzii indicate, așa cum sa explicat în articolul anterior, sistemul caută în director DLLCACHE, care se ocupă cu stocarea unei copii a fiecărui fișier important de sistem, localizarea fișierului care este utilizat pentru a efectua reparația. În unele cazuri va fi necesar să introduceți CD-ul sau DVD-ul original Windows, pentru a efectua reparația. Dar, așa cum am indicat în paragraful anterior, acest lucru nu este întotdeauna valabil. ce putem face atunci?

Folosiți SFCFIX

Soluția este în SFCfix, un instrument simplu capabil să facă ceea ce comanda SFC /scan acum nu este capabil să efectueze. Este o aplicație gratuită care analizează fișierul cbs.Buturuga, creat de CFS, cu lista de fișiere corupte de reparat. De acolo, SFCfix intră în acțiune, utilizând, așa cum explică ei pe pagina de asistență, „folosind căutări algoritmice avansate pentru a localiza și înlocui fișierele lipsă și corupte”.

Proces de urmat

Pentru ca acest instrument să funcționeze în mod fiabil, este necesar să urmați acești pași:

 1. Mergi la Acasă -> Căutare si scrie cmd.executabil. Faceți clic dreapta pe executabilul găsit și selectați opțiunea Run as Administrator.
 2. Scrie SFC /scan acum, apăsați și așteptați ca procesul să se termine.
 3. După ce ați verificat starea tuturor fișierelor de sistem protejate și a încercat să le reparați pe cele care sunt corupte, dacă rămân fișiere corupte, rulați SFCfix.

În funcție de computer și de versiunea de Windows, procesul de reparare poate dura între 15 și 30 de minute. După finalizare vom ști dacă corectările au fost efectuate.

Acces

Pentru a obține această aplicație gratuită, care ocupă 1,26 MB, accesați sfcfix.executabil. Funcționează pe cele mai recente versiuni de Windows.

 • 33 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here