Recuperați mesajele Outlook

  • 62 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Clientul de e-mail Outlook, care vine cu Microsoft Office, salvează mesajele (și agenda de adrese) într-un fișier, cu extensia PST. De fiecare dată când programul este deschis, acesta va căuta datele din acest fișier pentru a le afișa în interfața sa. Când programul este închis, le salvează din nou cu modificările produse în timpul sesiunii.

Pentru a prelua mesajele

Dacă din orice motiv trebuie să recuperați aceste mesaje de pe alt computer sau de pe o altă unitate, o puteți face fără nicio problemă. Va trebui să țineți cont de următoarele:

În diferitele versiuni de Windows, fișierul magazin, de obicei numit Outlook.PST, este situat urmând calea, în interiorul discului local (de obicei C:), în Documente și setări -> Utilizator (depinde de echipa) -> Setări locale -> Date aplicație -> Microsoft -> Outlook. (Dacă folderul Setari locale iar toate subfolderele nu sunt vizibile, va trebui să mergeți la meniu Instrumente -> Opțiuni folder

și, în filă Vedea, activați Afișați fișierele și folderele ascunse). În cazul în care în dosar Outlook au existat mai multe fișiere PST, selectați Outlook*.PST (* poate fi orice număr) din cea mai recentă dată. Puteți, în cazul în care se află pe alt computer, să copiați acest fișier și apoi să-l lipiți într-un director temporar de pe discul computerului de unde urmează să recuperați mesajele (și Agendă).

Import pe alt computer

tu deschizi Outlook. vei Fișier -> Import și export

În expertul care apare, selectați Importați dintr-un alt program sau fișier și faceți clic pe butonul Următorul. În fereastra nouă, selectați fișiere folder personal (.PST) și faceți clic pe butonul Următorul.

În fereastra nouă va trebui să apăsați butonul Browse pentru a localiza fișierul PST. lasa activat Înlocuiți duplicatele cu articolele importate (puteți selecta o altă opțiune) și faceți clic pe Următorul.

După încheierea procesului de import, veți avea toate mesajele pe care ați vrut să le recuperați și înregistrările din agenda dvs.).

  • 62 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here