Recuperați fișierele pierdute de pe computerele Windows folosind Recuva”,

  • 126 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Tocmai ți-ai curățat computerul, ai șters tot ce consideri inutil și, după ce ai accesat folderele obișnuite, verifici că ai șters câteva fotografii și documente pe care ai vrut să le păstrezi.

În urmă cu câteva zile ceva asemănător i s-a întâmplat unui cunoscut după ce a primit calculatorul pe care îl dusese la serviciul tehnic, pentru că „a fost foarte lent”. Fișierele pierdute au fost foarte importante. Ce putem face în circumstanțe similare?

Cum acționează Windows când îi dăm ordin de ștergere a unui fișier

Când dăm ordinul Windows-ului de a șterge un fișier, sistemul pune un semn în antet și lasă conținutul așa cum este. Atâta timp cât nu scriem un alt fișier peste cel precedent, există șanse mari de a-l recupera.

Folosește doar instrumentul potrivit. Una dintre cele mai recomandate este Recuva, capabil să recupereze fișiere nu numai de pe hard disk, ci și de pe un card de cameră digitală, o unitate USB și alte dispozitive utilizate pentru a stoca fotografii, fișiere muzicale, documente, e-mailuri și majoritatea tipurilor de fișiere.

A considera

Cei responsabili pentru această aplicație ne spun următoarele despre aceasta: „Spre deosebire de majoritatea instrumentelor de recuperare a fișierelor, Recuva poate recupera fișiere de pe unități deteriorate sau proaspăt formatate. O flexibilitate mai mare înseamnă o posibilitate mai mare de recuperare“.

Cum se utilizează Recuva?

După descărcarea și instalarea aplicației, rulați-o. Mai întâi selectați unitatea de pe care doriți să recuperați fișierele. Există două metode de scanare. Selectați marcajul implicit (Pornire rapidă) și faceți clic pe Scanare. Așteptați câteva momente și veți vedea lista de fișiere pe care le puteți recupera. Selectați-le pe cele dorite și faceți clic pe Recuperare

Altă cale

Dacă folosiți metoda de verificare de mai sus nu apar toate fișierele pe care doriți să le recuperați, utilizați Modul avansat. Urmați vrăjitorul pas cu pas. Va trebui să așteptați mai mult sau mai puțin timp, în funcție de dimensiunea discului sau a folderului de examinat, înainte ca verificarea să se termine. (Puteți indica, de asemenea, tipurile de fișiere și chiar numele acestora folosind metacaracterele). Când fișierele sunt afișate, selectați-le pe cele pe care doriți să le recuperați și, ca și în cazul precedent, faceți clic pe Recuperare

Acces și multe altele

Recuva oferă mai multe opțiuni de recuperare care pot fi activate în cazuri specifice, dar în mod normal, dacă fișierele nu au fost suprascrise, acestea pot fi recuperate cu una dintre cele două metode anterioare. Pentru a obține aplicația, trebuie să accesați Recuva. Pe lângă versiunea gratuită a programului, există alte două versiuni plătite cu mai multe caracteristici.

  • 126 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here