Vă recomandăm să utilizați portalul pentru părinți Facebook”,

  • 84 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

În ciuda tuturor recomandărilor, sunt mulți părinți care își lasă copiii să navigheze pe internet fără niciun fel de control. Mulți minori au un dispozitiv mobil pe care îl folosesc după bunul plac. Foarte puține gospodării nu au unul sau mai multe computere cu conexiune la internet, la care toți sau aproape toți membrii familiei au acces fără ca controlul parental să fie activat.

Rațiunea de a fi a 'Portalului părinților'

Facebook Este unul dintre cele mai folosite spații de pe Internet, cu un număr mare de vizitatori. Nimeni nu contestă faptul că oferă conținut foarte interesant și că permite comunicarea între oameni, dar asta presupune riscuri, mai ales când cei care călătoresc prin rețeaua de socializare prin excelență sunt minori. Responsabilii rețelei de socializare au creat în urmă cu ceva timp, mai bine de doi ani, a portalul părinte, pentru a ajuta părinții atunci când vine vorba de a răspunde la întrebări și de a ajuta în utilizarea spațiului.

După cum spun responsabilii rețelei de socializare în zona de prezentare a acestui portal, ei sunt conștienți de dificultatea sarcinii de a fi tată. ei stiu asta Facebook poate ridica multe întrebări părinților, astfel încât aceștia au creat un set de link-uri utile, recomandări și sugestii pentru a vă ajuta copilul sau copiii.

Deci in sectiune Cunoașteți mai bine Facebook te invit sa descoperi tot ce trebuie sa stii in detaliu politicile si instrumentele oferite de reteaua de socializare. Aceștia explică pașii implicați în crearea unui cont, descoperirea prietenilor, realizarea de postări sau partajarea conținutului. În Sfaturi pentru părinți sunt prezentate o serie de recomandări care au ca scop securitatea Internetului. Există și un spațiu, sfaturi ale experților, destinate solicitării de consiliere profesionalăel.

A considera

Pe lângă o casetă de căutare în care puteți găsi informații specifice despre un anumit subiect, în partea stângă există o serie de categorii grupate pe diverse subiecte: Centru de securitate, portalul părinte, Portalul Tineretului, sau Centrul de prevenire a agresiunii, printre alții.

Cei responsabili pentru portalul părinte ei ne spun următoarele: „A fi tată poate fi o sarcină dificilă. Suntem conștienți că utilizarea Facebook-ului poate ridica multe întrebări părinților. Indiferent dacă dvs. sau copilul dvs. aveți un cont personal, am creat o colecție de link-uri utile, sfaturi și sfaturi pentru a vă ajuta să vă faceți experiența să merite și să vă ajutam copilul să treacă prin a lui. Sperăm că următoarele resurse vă vor fi utile«.

Acces

Pentru a analiza toate aspectele indicate, trebuie să accesați Portalul Părinților. Recomandăm tuturor părinților care navighează pe web și folosesc Facebook să arunce o privire pe această pagină. Cu siguranță vor descoperi aspecte pe care nu le cunosc.

  • 84 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here