Cine plătește și câte date consumă un apel video WhatsApp??

WhatsApp este o aplicație de mesagerie instantanee în plină ascensiune datorită beneficiilor pe care le oferă pentru telecomunicații. Cu toate acestea, este necesar să se cunoască numărul de megabiți consumați de un apel video WhatsApp și cine plătește pentru acesta, este, de asemenea, convenabil să știi cât de sigur este un apel video.

Cine plătește sau consumă datele într-un apel video WhatsApp
Vezi acest videoclip pe YouTube

Continuați să citiți, pentru că aici vă vom oferi detalii despre gigantul verde al mesageriei instant și apelurile sale video.

Index()
  1. Cine plătește pentru apelurile video WhatsApp?
  2. Câte date consumă un apel video WhatsApp??
  3. Este posibil să reduceți consumul de date într-un apel WhatsApp?
    1. WhatsApp include un mod de salvare a datelor mobile

Cine plătește pentru apelurile video WhatsApp?

Niciun serviciu WhatsApp nu este facturat cu bani într-un mod clasic, adică nu are tarife standardizate pe minut sau secundă pentru facturarea serviciilor dvs.

Cu toate acestea, utilizatorii implicați în apelul video trebuie să fie conectat la internet; daca este prin WiFi, clar cheltuielile sunt mai mici, dar daca utilizatorul foloseste creditele, datele sale, el este cel care plateste, dar nu WhatsApp, intr-un astfel de caz ar plati operatorul de telefonie mobila. care îi furnizează pachetele de date.

Este simplu, WhatsApp este absolut gratuit, dar trebuie să fii conectat la internet pentru a te bucura de funcțiile sale. Dacă vă conectați prin WiFi, nu ați plăti nimic, dar dacă vă folosiți datele mobile, acestea vor fi utilizate ca apelul video progresează.

Câte date consumă un apel video WhatsApp??

Mulți utilizatori cred că WhatsApp este un pionier în apelurile video și apelurile vocale prin intermediul unei aplicații, dar acești primi pași au fost de fapt făcuți de platforme precum Skype.

Ceea ce este o realitate este că WhatsApp are un trafic gigantic al acestor servicii de comunicații, dat fiind numărul de Utilizatori activi care are. Dar înainte de a ne pregăti să sunăm non-stop prin WhatsApp, este important să aveți un cont, câte date consumă un apel video prin această aplicație??

WhatsApp nu a publicat niciodată oficial cifre privind cantitatea de date cheltuită pentru un apel video, dar mulți utilizatori au făcut în mod independent măsurători pentru a vedea cât se cheltuie, atât pentru un apel video, cât și pentru un apel vocal.

Conform datelor furnizate de utilizatori, un apel vocal pe WhatsApp folosind o conexiune 3G ar putea consuma 0.15 MB și 0.20 pe minut.

În timp ce în cazul apelurilor video, consumul de date va crește, din motive clare; un videoclip va fi difuzat în timp real. A apel video prin whatsapp utilizarea unei rețele 4G consumă până la 3 MB pe minut.

Concluzia este că costul conversației este relativ și va varia în funcție de tariful pe care îl contractați. În general, companiile de telefonie oferă planuri care includ un număr limitat de megaocteți, dar odată ce utilizatorul consumă MB total, compania taxează de obicei pentru fiecare megaoctet consumat.

Este posibil să reduceți consumul de date într-un apel WhatsApp?

Apelurile video WhatsApp au devenit una dintre cele mai utilizate funcții ale acestei platforme grozave, care a primit îmbunătățiri de-a lungul timpului pentru a garanta o experiență excelentă de utilizator atunci când vine vorba de calitatea imaginii și a sunetului, dar aceste progrese au crescut semnificativ consumul de date.

Ținând cont de faptul că în multe părți ale lumii nu există opțiune de a achiziționa pachete nelimitate de date mobile și există deficiențe în ceea ce privește conexiunea WiFi, preocuparea utilizatorilor cu privire la cantitatea de date pe care o pot consuma într-un apel video devine mai mare, va explica mai jos cum se reduce consumul de date mobile.

WhatsApp include un mod de salvare a datelor mobile

Pentru a reduce consumul de date în WhatsApp nu este necesar să instalați aplicații terțe.

Acest software include în configurația sa o opțiune pentru reduce datele mobile. Pentru a-l activa faceți următoarele:

  • Introduceți WhatsApp și faceți clic pe pictograma cu 3 puncte verticale
  • Faceți clic pe opțiunea „Setări”
  • Accesați secțiunea „Date și stocare”
  • Activați opțiunea 'Reduceți utilizarea datelor'

Știi deja cine plătește și câte date consumă un apel video WhatsApp, acum bucură-te de asta serviciu nelimitat și nu uitați să vă conectați oricând puteți la WhatsApp prin WiFi pentru a evita costurile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here