Cine plătește pentru călătorii gratuite, reduceri și promoții în Uber, știe detaliile”,

Nu te-ai întrebat? Cine plătește pentru călătoriile pe care le faci gratuit pe Uber? către șoferi? Dacă sunteți un utilizator curios sau doriți să fiți șofer Uber, aceste informații sunt pentru dvs.

Uber s-a caracterizat prin oferă reduceri și promoții atractive pentru a atrage noi clienți și a-ți compensa utilizatorii. Dar se pune întrebarea cine acoperă cheltuielile de călătorie? Le plătește Uber? Sau ii plateste soferul?

Cine plătește curse gratuite, reduceri și promoții în Uber, cunoașteți detaliile
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Cine plătește cursele gratuite și reducerile Uber?
 2. Cum funcționează tarifele Uber pentru șoferi?
  1. Cum să văd câți bani voi câștiga pentru fiecare călătorie?
 3. De unde pot obține oferte, promoții și reduceri Uber?

Cine plătește cursele gratuite și reducerile Uber?

Toata lumea Călătoriile Uber sunt calculate prin intermediul unei taxe care poate varia in functie de distanta parcursa de vehicul, de program sau de volumul traficului. La efectuarea unei plăți cu reducere, aceasta se reflectă în factura de călătorie.

La partenerul de conducere vi se plătește tariful net pentru fiecare călătorie, deci dacă călătoria a fost plătită cu reducere sau promoție, câștigurile dvs. nu vor fi afectate. Compania Uber este responsabilă pentru asumarea costului călătoriei parțial sau total.

Dar cu toate acestea, șoferul va putea vedea toate detaliile călătoriei. La fel și metoda de plată pe care o folosești și dacă ai aplicat orice tip de promoție sau reducere.

Cum funcționează tarifele Uber pentru șoferi?

Pentru a calcula rata de câștig a șoferului, trebuie adăugați tariful net de bază plus tariful net pe distanța parcursă și timpul necesar pentru a ajunge la destinația finală. Puteți vedea aceste informații mai detaliat în aplicație unde veți vedea diferite sume defalcate.

 • rata bruta. Nu depășește prețul total al călătoriei înainte ca taxa de 25% aferentă serviciului Uber să fie dedusă. Este suma totală plătită de utilizator.
 • Cota netă. Ei sunt cei cărora li se aplică taxa pentru serviciu. Reprezintă câștigurile reale ale partenerului de conducere. Există, de asemenea, tarife nete pentru distanța parcursă, unde se calculează o altă sumă pentru minute și kilometri parcurși.

În versiunea anterioară a fost foarte greu de dedus cât de mult erau câștigurile șoferului, deoarece tarifele nu erau afișate într-un mod împărțit. Acum aplicația are un nou model de chitanță mult mai usor de inteles.

Cum să văd câți bani voi câștiga pentru fiecare călătorie?

 • Deschideți aplicația pentru șofer Uber. Dacă nu l-ați descărcat încă, îl puteți găsi în Android Play Store sau Apple App Store și puteți afla cum să utilizați driverul Uber pentru prima dată.
 • Alegeți opțiunea detaliile tarifului
 • Alegeți dintre diferitele secțiuni pe care le aveți la dispoziție
 • Primești, pentru a verifica câți bani câștigi pentru fiecare călătorie
  • Uber Receive, este taxa de serviciu pe care a aplicat-o Uber, adică taxa de aplicare pentru călătorie
  • utilizatorul plătește, este prețul total pe care utilizatorul l-a plătit pentru călătorie

De unde pot obține oferte, promoții și reduceri Uber?

Compania oferă diferite coduri promoționale, reduceri și promoții. Dacă nu au o dată de expirare le poti acumula.

Una dintre cele mai comune modalități de a obține beneficii de la Uber este recomandarea prietenilor. Primiți o reducere la prima dată când folosesc Uber, la fel ca ei, călătoria ar putea fi chiar gratuită.

Poate sa utilizați Uber Rewards este modul în care Uber recompensează loialitatea utilizatorilor săi.  Cu alte cuvinte, cu cât folosești mai mult Uber, cu atât acumulezi mai multe puncte, care ulterior sunt transformate în premii.

puncte acumulate sunt câștigate de fiecare dată când călătoriți cu Uber sau plasați o comandă cu Uber Eats. Există câteva niveluri care sunt albastre pentru mai puțin de 3.000 de puncte, aur cu 3.000 de puncte și mai sus, platină când acumulezi mai mult de 12.000 de puncte și, în sfârșit, diamantul cu mai mult de 30.000 de puncte.

Când utilizați aplicația de mai multe ori pe săptămână, Uber vă va despăgubi. Va fi, de asemenea, dacă folosești cardul Uber Visa în magazine și restaurante.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here