Cine a inventat și cine este creatorul Uber? - Cunoaște-ți povestea

În prezent, aplicația Uber pune la dispoziție utilizatorilor săi un mijloc de transport, acest lucru se întâmplă datorită faptului că această companie de tehnologie pune în legătură clienții cu șoferii înregistrați pe platforma menționată, ceea ce oferă securitate și confort la deplasare. Dar, Cine este creatorul Uber? 

Cine a inventat sau a creat UBER - Creatorul UBER
Vezi acest videoclip pe YouTube

Creatorii acestei idei de un milion de dolari care a facilitat modul în care se solicită astăzi un mijloc de transport și care, la rândul său, le permite șoferilor să genereze venituri mai eficient sunt Travis Kalanick și prietenul său Garrett Camp, creând astfel aplicația mobilă Uber, pentru a permite clienților și șoferilor să aibă o conexiune mai rapidă, mai imediată și mai sigură.

Index()

Cum s-a născut ideea Uber??

Cofondatorul Travis Kalanick, fiind inginer programator, a decis să creeze o aplicație împreună cu prietenul său Camp, s-au gândit cât de obositor și periculos ar putea fi să trebuiască să ieși în stradă să cheme un taxi sau să caute printr-un agendă telefonică. o agenție să sune și să pună get transport pentru a ajunge la destinație.

Scopul principal al aplicației este asigura securitatea clientilor prin posibilitatea de a contacta direct șoferii imediat, ceea ce le permite să-i selecteze în funcție de calificările altor utilizatori și de ora sosirii la locul în care se află clientul.

Până în 2009, aplicația Uber era deja în funcțiune, oferind astfel o modalitate modernă și ușor de utilizat utilizatorilor atunci când solicitau transport, totuși singura preocupare care a existat la co-fondatori a fost receptivitatea publicului pentru o astfel de îndrăzneală. și idee revoluționară.

Cu toate acestea, această îngrijorare nu a durat mult, deoarece de la început aplicația a fost un mare succes.

Publicul a avut o receptivitate impresionantă încă de la început, întrucât ideea unei călătorii în siguranță a fost extrem de atractivă, întrucât indiferent la ce oră are nevoie, poate conta pe un șofer care să le ridice și să le ducă la destinație cu doar solicitați-l prin aplicația Uber.

Cine este creatorul Uber?

Directorul executiv și cofondatorul Uber Travis Kalanick are 37 de ani, a studiat în Statele Unite, la Universitatea California (UCLA) din Los Angeles, fiind inginer informatic și programator.

Prietenul tău și co-fondatorul aplicației gratuite Uber Garrett Camp este designer de produse și investitor. Cu 42 de ani, este un multimilionar canadian care a contribuit la crearea diverselor companii, devenind astfel Co-fondator Uber cu prietenul său Kalanick.

Această aplicație permite conectarea imediată a smartphone-urilor la clienții cu șoferi, fiind modalitatea de plată a acestora cardurile de credit. Utilizatorii pot alege tipul de mașină și șoferul cu care doresc să călătorească, acesta este a serviciu premium care se află deja în aproximativ 130 de orașe din întreaga lume.

Sediul companiei Uber este situat în San Francisco și conform cifrelor sale, primește aproximativ un milion de solicitări pe săptămână, însă, din cauza creșterii constante a acestui serviciu de transport, mânia taximetriștilor din zonă din cauza pierderi de pasageri din cauza ușurinței pe care o reprezintă Uber când călătorești, dar nu acesta este motivul pentru care compania și-a inversat expansiunea în întreaga lume.

Care este istoria Uber?

Cu sediul în San Francisco, au reușit să poziționeze câteva mașini autonome în circulație la sfârșitul lui 2016 și au inclus chiar și un localizator GPS pentru ca utilizatorii să știe unde se află Uber-ul în timp real. Cu toate acestea, acest serviciu a fost suspendat în 2018 din cauza unui accident cu moartea nefericită a pietonului.

În ciuda eșecurilor, Uber a rămas în frunte in ceea ce priveste transportul, din moment ce au luat decizia de a oferi alte servicii de transport pentru a oferi varietate publicului si nevoilor acestuia.

Din același motiv, au creat mijloace pentru persoane selectate, pentru livrarea serviciilor de alimentație, microbuz UBER, printre alte servicii, precedând precum și cea mai bună aplicare a serviciilor de transport.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here