Ce tipuri de mașini Uber sunt disponibile pentru călătorie și caracteristicile

Uber s-a poziționat drept companie lider pe piata transportului privat. Succesul tău constă în diferitele tipuri de mașini Uber care sunt disponibile pentru a călători. Continuați să citiți pentru a cunoaște caracteristicile fiecăruia.

Ce tipuri de mașini Uber sunt disponibile pentru călătorii și caracteristici
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Cerințe minime pentru a înmatricula o mașină la Uber
 2. Tipuri de mașini Uber disponibile pentru călătorii
  1. UberX
  2. Uber XL
  3. UberX VIP
  4. UberBLACK
  5. UberSUV
  6. UberKIDS
  7. UberASSIST
  8. UberWAV
  9. UberLUX
  10. UberPOOL
  11. CONFORT Uber
  12. UberBICI

  Cerințe minime pentru a înmatricula o mașină la Uber

  Calitatea serviciului este foarte importantă pentru Uber și este motivul pentru care mașinile pe care le folosesc pentru serviciu sunt în condiții optime. Dacă vrei să fii șofer Uber trebuie să te înregistrezi pe platformă și îndeplini o serie de cerințe care poate varia în funcție de regiunea în care vă aflați.

  • Aveți un vehicul cu mai puțin de 10 ani
  • de cel putin 4 usi
  • airbag dublu, unul pentru șofer și unul pentru pasager
  • Centuri de siguranta in stare buna
  • întreținere la zi
  • permis de circulatie
  • Asigurare cu acoperire cuprinzătoare, acoperă terți

  Daca nu ai masina exista firme ca Hertz în Chile care oferă un serviciu de închiriere de mașini pentru a lucra în Uber la un preț bun. În multe țări există și asigurări auto concepute pentru a lucra cu startup-uri precum Uber sau DiDi.

  Tipuri de mașini Uber disponibile pentru călătorii

  Fiecare categorie pe care o oferă Uber este adaptată nevoilor fiecărui client. aceste categorii este posibil să nu fie disponibil în toate regiunile, așa că ar trebui mai întâi să verificați care sunt disponibile în țara dvs.

  UberX

  Este categoria standard pe care Uber o oferă tuturor clienților săi și cea mai cunoscută. Vehiculele UberX au maxim 10 ani, sunt patru usi, cu airbag dublu, aer conditionat si radio. Toate scaunele trebuie să aibă centuri de siguranță funcționale.

  Uber XL

  Sunt similare cu vehiculele UberX, dar sunt suficient de largi pentru a muta pana la 6 persoane. Toate scaunele trebuie să aibă centuri de siguranță.

  UberX VIP

  Este o categorie specială care recompensează șoferii de top cotați și utilizatori cu mai multe călătorii și mai bine evaluate. De obicei, este activat automat și a fost creat cu scopul de a oferi un serviciu mai bun pasagerilor și călătorii cu dividende mai bune pentru șoferi.

  UberBLACK

  Sunt mașini de ultimă generație că toate dispozitivele de siguranță sunt în stare bună de funcționare. Sunt vehicule cu patru uși care au scaune din piele și climatizare.

  UberSUV

  Este o categorie de mașini de lux sau de lux. Se aseamănă cu UberBlack deoarece au scaune din piele și sistem de aer condiționat, dar cu diferența că au o capacitate maximă de până la 6 persoane.

  UberKIDS

  Este același serviciu standard Uber, dar creat special pentru utilizatorii care călătoresc cu copii. Șoferii au scaune auto pentru copii pentru copii mici sau cei care au o înălțime mai mică de 135 cm.

  UberASSIST

  Creată pentru persoanele cu mobilitate redusă. Este o categorie care poate fi accesată doar de partenerii șoferi cu cel puțin 50 de călătorii efectuate și un rating mediu de 4.8.

  UberWAV

  Similar cu UberASSIST, mașinile sunt folosite pentru persoanele cu mobilitate redusă. Conceput pentru persoanele care trebuie mișcă într-un scaun cu rotile sau folosiți câini de asistență.

  UberLUX

  Este o categorie cu vehicule care au mai puțin de cinci ani. Doar partenerii șoferi profesioniști pot accesa și este de obicei mai scump decât versiunea standard a Uber.

  UberPOOL

  Este cea mai ieftină modalitate de Uber. Sunt vehicule largi care servesc la muta pana la 5 persoane datorită interiorului său spațios. Poate fi un serviciu partajat cu alți utilizatori Uber care merg în aceeași zonă în care mergi și împart costul tarifului.

  CONFORT Uber

  Sunt vehicule folosite pentru a transporta până la patru pasageri, la un preț accesibil în mașini confortabile și spațioase. Partenerii conducători trebuie au cel puțin 250 de călătorii și o nota medie de 4.85 pentru a accesa această categorie.

  UberBICI

  Dacă ai o bicicletă, aceasta este opțiunea concepută pentru tine. Este o mașină care are instalat un suport pentru biciclete si permite transportul a pana la 3 biciclete.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here