Ce înseamnă „XQ” într-o conversație cu Messenger și în celelalte rețele?

Dacă te-ai întrebatCare este sensul lui XQ și cum îl pot aplica în conversațiile mele? Ei bine, în acest articol vă vom explica într-un mod foarte simplu, astfel încât să îl puteți înțelege rapid și să începeți să îl utilizați fără teamă.

Ce înseamnă „XQ” într-o conversație Messenger și alte rețele?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Care este originea utilizării abrevierilor în mesajele text?
 2. De ce a scris persoana de contact „xq” atunci când a răspuns la un text și ce înseamnă acesta?
 3. Există vreo altă abreviere pe care ar trebui să-l cunoașteți semnificația conversației?
  1. XD
  2. bss
  3. QTL
  4. tmb

  Care este originea utilizării abrevierilor în mesajele text?

  Unul dintre cele mai cunoscute fenomene cu privire la rețelele sociale încă de la origine, este cel al abreviați câteva cuvinte. Asta pentru a scrie mai repede în messenger și astfel a putea exprima o idee într-un mod mult mai rapid decât folosind metoda tradițională cu tot cuvântul.

  Deci, pe baza acestui lucru putem spune că originea se datorează unei încercări de optimizare a limbajului nostru la momentul scrierii. Acest lucru a evoluat în mod clar și astăzi sunt deja câteva abrevieri universale precum XQ. Avem multe dintre acestea și aceasta variază în funcție de limba pe care o vorbim și sunt de obicei însoțite de alte expresii, cum ar fi UwU și 7u7.

  Un exemplu în acest sens în engleză poate fi „Cum ești?', care tradus în engleză ar fi 'Ce mai faci?’. În acest caz, la un nivel inline, contracția ar fi ceva de genul ‘cum mai ești’. Dacă ne uităm la această contracție, ne vom da seama că ideea este că sună la fel în care ar suna cuvântul complet. Acest lucru se aplică doar în engleză, iar în spaniolă este ceva mai diferit.

  Aceste tipuri de abrevieri sunt utilizate pe scară largă în întreaga lume și până în prezent nu s-a demonstrat că deformează limbajul vorbit sau scris. De obicei, este folosit doar în chat-uri sau mesaje text de pe rețelele sociale, în plus, rețelele sociale în sine nu au limitări pentru a le folosi. In plus, pot fi folosite in special pentru a contacta oameni noi, toate acestea pentru a fi mult mai prietenoase.

  De ce a scris persoana de contact „xq” atunci când a răspuns la un text și ce înseamnă acesta?

  Dacă vorbești cu cineva și acesta răspunde cu un 'xq' înseamnă că nu a înțeles ce ai spus tu. The xq este pur și simplu prescurtarea pentru De ce? Și știind că poți ști că pur și simplu te întreabă sau îți spune să explici mai bine cele spuse mai sus.

  În general, utilizarea lui 'xq' este aceea și nu are alte interpretări, cel puțin pentru vorbitorii de spaniolă. Prin urmare, îl puteți folosi liber, dar aveți grijă să nu o faceți folosește-l pentru lucruri importante cum vorbești cu șeful tău. În aceste cazuri, cel mai bine este să apelați la emoji-uri pentru a evita neînțelegerile.

  Există vreo altă abreviere pe care ar trebui să-l cunoașteți semnificația conversației?

  Pe internet există multe abrevieri celebre pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a fi la curent cu conversațiile. Acesta este cazul XD, Bss, Qtl, Tmb, care sunt foarte asemănători cu alți termeni populari, cum ar fi 11:11 și pe care îi vom explica mai detaliat mai jos, astfel încât să îi puteți înțelege.

  XD

  Fără îndoială cel mai folosit la nivel mondial de tot felul de difuzoare este XD, care are mai multe forme printre care se remarcă (xd, Xd, xD și XD). Toate înseamnă același lucru și este doar un semn de râs. Dacă ne uităm mai ales când este scris cu majuscule, ne vom da seama de asta este o față laterală care râde.

  bss

  Această abreviere este de obicei folosită în special de publicul feminin, care o folosește pentru a-și exprima afecțiunea extremă față de o persoană pe care o consideră prietenă. Sensul său este extrem de simplu și poate fi înțeles ca trimite sărutări celuilalt.

  QTL

  Qtl este o altă dintre cele mai folosite abrevieri de limbă și înseamnă pur și simplu „Ce zici?’. Este folosit în mare parte din lume, dar logic doar de vorbitorii de spaniolă.

  tmb

  În sfârșit avem tmb, o abreviere care este folosită pe scară largă mai ales atunci când trimiteți mesaje text. Cu toate acestea, odată cu apariția rețelelor sociale, utilizarea sa s-a extins și este obișnuită în prezent cere un răspuns rapid.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here