Ce înseamnă GM și GN pe Snapchat? - Intenție reală atunci când îl trimiteți

Rețeaua de socializare Snapchat nu scapă de a fi un mijloc de divertisment, și foarte important o rețea de socializare, responsabilă de menținerea comunicării cu utilizatorii din întreaga lume, toate acestea prin fotografii și videoclipuri instant. Mulți Idiomuri curg din Snapchat, sensuri precum GM sau GN sunt folosite ca diminutive ale frazelor mai lungi sau mai complexe.

Ce înseamnă GM și GN pe Snapchat? - Intenție reală de a trimite
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cu toate acestea, salutul „Bună dimineața”, care în spaniolă înseamnă bună dimineața, este foarte frecvent pe Snapchat. Acelasi lucru se intampla si cu salutul 'Lumina buna' care inseamna noapte buna, acesta din urma funcționează ca un adio noaptea, de obicei pentru a merge la culcare. Acesta este sensul diminutivelor 'GM și GN'. Investigați regulile comunității de pe Snapchat, pentru a afla ce este nou.

Index()
  1. De ce utilizatorii Snapchat folosesc adesea abrevieri pentru a comunica??
    1. Care este adevăratul sens al GM și GN pe Snapchat?
    2. Care sunt celelalte abrevieri pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a utiliza Snapchat?
  2. GG
  3. dâră

De ce utilizatorii Snapchat folosesc adesea abrevieri pentru a comunica??

Este foarte obișnuit ca în rețelele sociale să fie folosite cuvinte la modă, autocolante, emoticoane și orice alt eufemism, care dau o notă distinctivă. Acest lucru a crescut din cauza utilizării chat-ului Messenger, care a fost precursor al idiomurilor și abrevieri precum ‘XO’ care înseamnă îmbrățișări și sărutări.

Același lucru se întâmplă și cu abrevierea 'HB', este folosită pentru că este mai comod decât să scrii 'La mulți ani' și este și la modă să faci asta. Toate acestea se întâmplă în țările cu limba engleză. Apare și în țările cu limba spaniolă, în care abrevierile sunt folosite pentru a simplifica propozițiile, ceea ce se traduce prin nu trebuie sa scriu atat de mult si, in acest fel, se afla si in fruntea modei.

Care este adevăratul sens al GM și GN pe Snapchat?

Semnificația reală a abrevierilor Snapchat precum „GM” sau „GN” este destul de ușor de identificat. Primul înseamnă bună dimineața, iar al doilea înseamnă noapte bună, ceva care nu este deloc complicat. Este doar o chestiune de bun simț. Dacă vezi aceste tipuri de abrevieri pe o rețea de socializare precum Snapchat, vei ști imediat ce înseamnă.

Nu contează dacă este în engleză, deoarece amestecul de limbi este la modă, așa este cazul 'Spanglish'. Nici utilizatorii a căror limbă este spaniolă nu ar trebui să fie subestimați, deoarece au cunoștințe vaste, de vreme ce engleza este o limbă universală. Folosirea abrevierilor este imposibilă când apare eroarea 910 pe Snapchat, pentru a le folosi trebuie să o rezolvi

Care sunt celelalte abrevieri pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a utiliza Snapchat?

Alte cuvinte sau abrevieri celebre sunt cunoscute la nivel mondial de utilizatorii Snapchat, cum ar fi cazul 'DNW' al cărui sens este 'Nu vă faceți griji', care în spaniolă înseamnă nu vă faceți griji. Același lucru se întâmplă cu cuvinte precum 'HBD' (la mulți ani) și 'BF' (cel mai bun prieten), în spaniolă cel mai bun prieten. Dacă pe lângă folosirea abrevierilor vrei da o atingere diferită, poți folosi modul întunecat pe Snapchat.

GG

O abreviere neobișnuită, dar prea folosită în comunitatea „Gamer”. Sensul expresiei „GG” este simplu, înseamnă „Joc bun”, în spaniolă „joc bun”. Este posibil să nu aibă legătură indirectă cu niciun joc, deoarece nu are întotdeauna legătură cu ele. În general este scris cu titlu de felicitare, după o sarcină finalizată cu succes.

Există și cazuri de transmisiuni live pe rețeaua de socializare menționată mai sus în timpul unui joc online, în care poate fi folosită abrevierea 'GG'. În plus, se stabilesc chat-uri în care sunt partajate fișiere, iar mulți utilizatori nu cunosc site-ul de stocare a fotografiilor și videoclipurilor Snapchat, așa că se recomandă să fiți atenți la locul unde sunt depozitate și cantitatea de spațiu disponibil.

dâră

Acesta este ceva cunoscut îndeaproape de relațiile apropiate, cum ar fi prieteniile și curtațiile. Cuvântul Streak pe Snapchat, este o conversație foarte lungă între două persoane, în care anumite elemente trebuie să existe pentru a fi considerate ca atare. Schimbul de fotografii este unul dintre ele, acestea trebuie să fie reciproce și zilnice.

Tăierea fluxului de conversație nu este o opțiune, aceasta trebuie să aibă întotdeauna continuitate. Streak în spaniolă înseamnă „Racha”. Este destul de obișnuit ca oamenii din relații de întâlnire să aibă un Streak sau chiar prietenii destul de strânse. Cel mai important lucru pentru a putea face un Streak este să îndepliniți cerințele menționate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here