Ce înseamnă tastarea, online și ultima dată pe WhatsApp?

Cea mai folosită aplicație de mesagerie instantanee până acum, ne arată multe opțiuni în care vom ști ce fac contactele noastre, de aceea trebuie să știm ce înseamnă tastarea, online și ultima dată pe whatsapp.

Ce înseamnă online sau tastarea pe WhatsApp?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Este foarte ușor să identifici despre ce este vorba fiecare informațiile afișate de această aplicație. Cu toate acestea, depășește ceea ce îți arată, dar trebuie să stabilești bine ce se întâmplă. Mulți sunt disperați de ceea ce văd, dar adevărul este că până acum WhatsApp nu a ajuns la perfecțiune, așa că ne vom limita la ceea ce poate face până acum.

Index()

Ce înseamnă tastarea, online și ultima dată pe WhatsApp?

Mulți utilizatori și-au dorit ascunde starea lor online sau că tastează, probabil ca sa nu treaca nimeni inainte sau sa nu observe ca scriu. Nu știm exact care este intenția utilizatorului pentru această dorință, ceea ce știm este că însăși compania WhatsApp a avertizat că nu există nicio modalitate de a scădea aceste două opțiuni.

Cu toate acestea, vestea bună pentru cei care vor să rămână incognito, este că cel puțin 'ultima dată' poate fi eliminat, dacă doresc.

Aceasta înseamnă că trebuie să fie foarte atenți cu acele aplicații care doresc să vândă un serviciu care se presupune că va împiedica contactele dvs. să știe când ești online sau tastezi.

Aceste aplicații de obicei dăunează computerelor sau le păstrează intacte, dar prin descărcarea acesteia îi permiteți unui hacker să revizuiască toate informațiile de pe dispozitivul dvs. După ce am clarificat acest lucru, vom explica despre ce este vorba fiecare informație în timpul chat-ului.

Informații de chat WhatsApp

Unii termeni WhatsApp ne informează despre modul în care funcționează această aplicație de mesagerie, unde oamenii sunt relaționați în mod constant și, în unele cazuri, este foarte important să știm despre ce este vorba fiecare. În acest caz vom explica ce înseamnă tastarea, online și ultima dată.

  • Scris

Este foarte amuzant să ne amintim numărul de meme care au fost create cu această opțiune. scriind pe whatsapp, se referă la faptul că utilizatorul transcrie, captează ideile lor, printre altele. În multe ocazii, unii utilizatori decid să scape de telefonul mobil, să se odihnească o clipă și să afle dacă îți citesc mesajul.

În alte cazuri, te simți fericit pentru că contactul tău scrie mult, dar se dovedește că trimite doar 'ok'. Aceste situații ne amuză foarte mult, pentru că într-adevăr timpul în care scriu, ele înseamnă mai multe lucruri:

  1. El scrie un testament lung.
  2. Nu este sigur ce va scrie, așa că șterge până când decide să trimită.
  3. Este bunica ta și îi este greu să folosească tastatura.

Deși sună amuzant, toate cele trei opțiuni sunt adevărate. sunt motivele pentru care probabil contactul durează atât de mult scris.

  • Pe net

Aceasta este informația cea mai menționată în mijlocul argumentelor cuplului. Online pe WhatsApp înseamnă că persoana este conectată în aplicația de mesagerie.

Mulți oameni se simt respinși când văd că contactul lor nu răspunde la mesajele lor, în timp ce sunt online, totuși a fi online are și mai multe semnificații.

Să vedem care sunt:

  1. Celălalt contact este în a Apel WhatsApp, când acest lucru se întâmplă în mod normal, persoana nu poate răspunde la mesajele pe care i le trimiteți, așa că aveți răbdare și căutați ceva care să vă distragă atenția în timp ce el vă răspunde.
  2. Telefonul lui mobil este pe silențios și este într-o situație importantă Întâlnire WhatsApp, asa ca va aparea evident online. Probabil că nu ți-a văzut mesajul.
  3. Are persoana de contact dezactivată. Dacă vezi că cealaltă persoană este online și nu răspunde, este posibil ca chatul dvs. să fie dezactivat. Unul dintre motivele pentru care chat-urile sunt reduse la tăcere este din cauza situațiilor personale trăite sau din cauza modului de a scrie, cum ar fi atunci când scriu practic pe silabe.

  • Ultima data

Afișează ultima dată când utilizatorul sa conectat. Opțiunea „ultima dată” poate fi eliminată, în confidențialitate WhatsApp, Este singurul pe care îl puteți modifica dintre cele trei pe care le-am menționat.

Dacă ora ultimei oară nu apare la care contactul tău a fost conectat, acea persoană poate avea această setare de confidențialitate sau tu o poți avea, deoarece dacă o activezi nu poți vedea ultima dată a altor utilizatori sau poate că aceștia te-au blocat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here