Ce procent percepe Uber Eats la restaurante? - Descoperi

Aplicația de transport Uber a inovat prin adăugarea Uber Eats la funcțiile sale, care permite restaurantelor să ia mâncarea acasă. Prin urmare, vom explica care este procentul pe care Uber Eats îl percepe la restaurante.

Cât percepe UBER EATS la restaurante
Vezi acest videoclip pe YouTube

Scopul acestui mijloc de transport este acela de a putea duce preparatele preferate de la restaurante la usa casei intr-un timp scurt si eficient, ceea ce iti permite sa savurezi fiecare bucatica ca si cum ar fi proaspat de la aragaz.

Index()
  1. Ce este Uber Eats?
  2. Ce procent percepe Uber Eats la restaurante?
  3. Pașii de urmat pentru a vă înscrie la Uber Eats

Ce este Uber Eats?

Primul lucru de menționat este că Uber Eats aparține aceleiași companii Uber iar scopul acesteia este de a livra alimente direct de la restaurantele care sunt afiliate în aplicație.

Acest lucru permite persoanelor care au Aplicația Uber Eats se pot bucura de diferite preparate gastronomice la alegere și că restaurantele pot beneficia de acest serviciu de livrare prin posibilitatea de a-și extinde aria de vânzare.

Ceea ce permite acest lucru să fie posibil este comunitatea restaurantelor asociate, a partenerilor de livrare și a utilizatorilor care solicită și utilizează acest serviciu.

Daca vrei sa devii partener restaurant trebuie sa mergi la aplicatie pentru a da informatii despre magazinul sau afacerea ta, aici trebuie sa specifici care este meniul tau si cat de multa capacitate de bucatarie ai; care va permite Uber Eats vă poate evalua restaurantul.

După aceea, trebuie doar să așteptați ca cererea dvs. să fie procesată și vă vor contacta atunci când vor avea un răspuns; iar dacă este pozitivă Personalul Uber Eats iti va da indicatiile pe care trebuie sa le urmezi pentru a incepe o lucrare comuna.

Ce procent percepe Uber Eats la restaurante?

Aplicația Uber Eats permite o mare numărul de livrări pe zi; Fie ca este la locul tau de munca, acasa sau oriunde trebuie sa fii dus, nivelul de punctualitate si calitate pe care il ofera in momentul livrarii este impresionant.

Succesul acestui serviciu se datorează la rândul său restaurantelor afiliate la Uber Eats; deoarece pregătesc mâncăruri cu o aromă rafinată pe care toți cei care doresc să le încerce.

De aceea, partenerii restaurantelor obțin majoritatea profiturilor, iar Uber Eats percepe doar a 25% sau 30% din fiecare comandă livrată.

Pașii de urmat pentru a vă înscrie la Uber Eats

Dacă doriți să vă înscrieți la Uber Eats și să vă extindeți afacerea, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să mergeți la Site-ul oficial al Uber Eats și completați un formular care vă va cere detaliile restaurantelor dvs.; acest lucru vă va permite să vă gândiți ca o posibilă opțiune.

Trebuie să ai grijă să fii cât mai precis și să nu sări peste niciun detaliu, astfel încât să ai mai multe șanse ca cererea ta să fie acceptată cu o oarecare viteză.

Când se întâmplă acest lucru, a Consultant platformă Uber Eats vă va contacta pentru a obține mai multe informații despre restaurantul dvs. Rețineți că echipa Uber Eats nu vă va cere niciodată informații personale, cum ar fi parola dvs.

Consilierul vă va ajuta să definiți care va fi zona dumneavoastră de livrare; ceea ce vă va permite să începeți să acceptați comenzi din momentul în care acest lucru este clarificat.

De menționat că acest lucru se va face doar dacă Uber Eats consideră că restaurantul tău are potențial; care va permite o intrare de profit, atât pentru compania Uber Eats, cât și pentru restaurantul sau afacerea dvs.

Este important de menționat că compania Uber taxează între 25% și 30% pentru comenzile și livrările efectuate, prin urmare, dacă doriți să vă creșteți profiturile; Uber Eats vă oferă să participați la diferitele campanii de publicitate prin intermediul rețelelor sociale și e-mail-urilor.

Acest mediu de marketing digital va permite oamenilor să cunoască restaurantul dvs. și unele dintre preparatele caracteristice, totuși, această opțiune va fi disponibilă odată ce restaurantul dvs. și meniul său sunt disponibile pe platforma Uber Eats și acceptă deja comenzi.

Odată ce utilizatorul și-a ales meniul și comanda este plasată, trebuie să îl acceptați; apoi lăsați comanda în mâinile partener de livrare iar livrarea se va face in aproximativ 15 minute catre client.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here