Ce se întâmplă pe Tinder dacă faci o captură de ecran a unor informații?

Dacă întrebăm pe cineva despre care este cea mai populară aplicație pentru întâlniri, cu siguranță ne va spune că este Tinder. Și au dreptate, această aplicație este cea mai faimoasă pentru întâlnirea cu oameni noi, formarea de prietenii, găsirea iubirii și poate fi folosită chiar și de cupluri. 

Când ne potrivim uneori cu altcineva, din curiozitate am dori să salvăm informațiile acelei persoane cu o captură de ecran, dar, se întâmplă ceva dacă o facem? În acest articol vă vom oferi răspunsul.

Index()
  1. Ce se întâmplă dacă faci o captură de ecran pe Tinder?
  2. Tinder avertizează dacă sunt făcute capturi de ecran în aplicație??
  3. Cum să gestionezi notificările Tinder?
  4. Cum îți poți da seama dacă cineva este online pe Tinder??

Ce se întâmplă dacă faci o captură de ecran pe Tinder?

În realitate, există multe mituri informatice care se citesc pe diverse rețele de socializare (chiar și pe Tinder însuși) unde spun că dacă facem o captură de ecran în interiorul aplicației, vor exista notificări sau acțiuni efectuate de aceeași rețea socială.

Adevărul este că acest lucru este complet fals. Tinder nu înregistrează nicio acțiune de un dispozitiv atunci când se face o captură de ecran în timp ce folosim aplicația acestuia. Ceea ce putem face este să profităm de algoritm pentru a obține mai multe întâlniri.

Tinder avertizează dacă sunt făcute capturi de ecran în aplicație??

Acest lucru este, de asemenea, fals, Tinder nu va notifica niciun profil dacă sunt făcute capturi de ecran în aplicația sa, fie în fotografii, chat-uri, informații de profil, printre altele. Acum, dacă este adevărat că nu ar trebui să efectuăm aceste acțiuni deoarece am profita de confidențialitatea unei alte persoane fără acordul acesteia.

Ideal este să menținem o linie etică și morală pentru a alimenta dinamica bună a utilizatorilor din cadrul rețelei de socializare de întâlniri. În plus, dacă doriți să trimiteți informațiile de profil ale altcuiva, nu este nevoie să faceți o captură de ecran, poți partaja profilul persoanei respective apăsând în partea de jos a fotografiei dvs. Trebuie menționat că linkul respectivului profil va fi disponibil timp de 72 de ore sau pentru primele 5 ori când este vizitat.

Cum să gestionezi notificările Tinder?

Există mai multe moduri de a controla notificările acestei aplicații de întâlniri. În principal, putem configura notificările propriului cont de utilizator. Pentru a face acest lucru, mergem la profilul nostru, facem clic pe "Setări" și apoi pe "Notificări"; în această secțiune putem gestiona alertele din e-mailul nostru, precum și notificările "push".

Este important de reținut că putem gestiona și notificările în funcție de dispozitivul nostru. Dacă ne aflăm într-un terminal iOS trebuie să facem următoarele:

  1. Accesați setările de pe dispozitivul iOS.
  2. Apăsați și accesați în Notificări.
  3. Alegem aplicația Tinder și configuram notificările după bunul nostru plac.

În cazul în care folosim a dispozitiv Android, Accesăm astfel:

  1. Accesați setările Android-ului nostru.
  2. Acces în „Aplicații și notificări”.
  3. Faceți clic pe „Gestionarea aplicațiilor” și selectați Tinder.
  4. Configuram fiecare sectiune oferita de aplicatie.

De asemenea, folosim această rețea socială de întâlniri în browserul nostru web. Odată ce suntem pe Tinder Online, în funcție de browserul nostru trebuie să urmăm câțiva pași. În cazul Firefox facem următoarele:

  1. Fiind pe site-ul Tinder, facem clic pe pictograma de informații de lângă link-ul adresei.
  2. Mai târziu accesăm "Permisiuni" și apoi în "Notificări".
  3. Modificăm alertele acestui site web,

da suntem in browser safari, urmam acești pași:

  1. Facem clic pe partea de sus a browserului.
  2. Accesăm „Preferințe”.
  3. Intrăm în fereastra "Notificări" și modificăm.

Pentru utilizatorii Google Chrome, e ceva mai complicat.

  1. În dreapta sus facem clic pe pictograma „Mai multe” dintre cele trei puncte.
  2. Să mergem la secțiunea „Setări”.
  3. Facem clic pe „Avansat”.
  4. Apoi introducem "Confidențialitate și securitate".
  5. Apoi în „Setări de conținut”.
  6. Și în sfârșit accesăm "Notificări", în această secțiune putem permite sau bloca alertele Tinder.

Cum îți poți da seama dacă cineva este online pe Tinder??

Din punct de vedere tehnic, nu există o modalitate specifică de a ști dacă un utilizator este online în cadrul aplicației; mai mult, nici in varianta Tinder Plus sau Tinder Gold nu este posibil. Cu toate acestea, există câteva modalități utile de a afla dacă cineva este online în cadrul aplicației.

Putem merge la un chat cu care am făcut "potrivire", trimitem un mesaj interesant sau atragem atenția persoanei pe care vrem să știm dacă este conectată. Dacă în partea de jos a ecranului sunt câteva mici elipse gri, înseamnă că persoana în cauză scrie și, evident, este conectată pe Tinder. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here