Ce să faci dacă controlerul Nintendo Switch nu recunoaște Joycon și cum să-l configurezi?

Nintendo Switch este, fără îndoială, una dintre cele mai distractive și interesante console de jocuri video pe care le-am văzut în ultima vreme și o parte din acest atractiv se datorează capacității de a partaja jocuri cu prietenii, dar în această oportunitate nu intenționăm să vorbim. vouă despre beneficiile și avantajele acestei console dar despre una dintre cele mai frecvente probleme pe care o prezintă de obicei, este eșecul care apare când încercați să conectați controlerele la Nintendo Switch așa că ne vom concentra pe a explica ce să facem atunci când controlerul nu recunoaște Joycon-ul.

Index()
  1. De ce Switch nu detectează Joycon atunci când este asociat?
  2. Care este procedura corectă pentru împerecherea controalelor?
  3. De ce controlerul dvs. nu este detectat sau nu termină sincronizarea??
  4. De unde puteți obține asistență Nintendo pentru a o repara?
  5. Cum puteți reporni controlerul dacă conexiunea nu funcționează?

De ce Switch nu detectează Joycon atunci când este asociat?

Primul lucru pe care trebuie să-l reținem este că întotdeauna vom avea un fel de problemă când vine vorba de dispozitive electronice, este ceva ce va trebui să suferim în orice moment, aceste probleme pot fi legate de defecțiuni software sau hardware, în alte ocazii eşecurile se datorează tehnologia de transfer de date a dispozitivului în cauză, deoarece majoritatea dispozitivelor sunt wireless, unele semnale tind să se confunde.

În cazul Joycon-ului Nintendo Switch în care apropo putem descărca jocuri, problema se datorează o defecțiune din fabrică care a fost corectat la unele modele, adevărul este că acestea pot să nu funcționeze bine sau pur și simplu nu fac deloc.

Acest lucru este o consecință a tehnologiei Bluetooth, deoarece multe dispozitive sunt conectate astfel, astfel încât comenzile să poată face acest lucru pierde conexiunea, poate răspunde intermitent împiedicându-ne să jucăm lin sau chiar pot face ca avatarurile să se miște singure.

Care este procedura corectă pentru împerecherea controalelor?

Pentru a efectua corect împerecherea controalelor trebuie efectuați o sincronizare rapidă așa că va trebui să instalăm comenzile Joycon în interiorul consolei Nintendo Switch în care putem conecta și căști.

O altă modalitate de a asocia sau sincroniza comenzile este să ne plasăm în meniul „Acasă” și selectați opțiunea „Controale”, apoi trebuie să apăsăm acolo unde scrie 'Schimbați modul de păstrare sau comanda' și în timpul necesar pentru a schimba ecranul, ținem apăsat butonul 'SYNC' de pe controlul pe care vrem să îl împerechem.

''

De îndată ce indicatorul de utilizator care corespunde controlului în cauză este sincronizat, acestea vor fi aprinse, următoarele vor fi confirmați cum se va desfășura Joycon, În acest moment este important să luăm în considerare faptul că la efectuarea sincronizării butoanelor, consola nu va înțelege dacă Joycon-ul va fi ținut în modul cu două comenzi sau dacă vor fi ținute orizontal individual, pentru a confirma modul în care le vom folosi , trebuie să apăsăm L/R.

De ce controlerul dvs. nu este detectat sau nu termină sincronizarea??

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care controlul nu este detectat sau nu se termină sincronizarea este că este posibil să nu avem cea mai recentă versiune de software, așa că cel mai bine este să o actualizăm, este posibil și ca controlerele nu sunt complet încărcate.

Acest lucru poate rupe sincronizarea, o altă posibilitate care poate afecta și sincronizarea este că consola este sub niște obiecte metalice, deci cel mai bine este sa verificati ca aceste conditii nu sunt prezente, daca problema persista, cel mai bine este sa duceti controalele la un tehnician.

De unde puteți obține asistență Nintendo pentru a o repara?

În prezent, compania japoneză Nintendo are un site web care oferă serviciu excelent pentru clienți, oferind ajutor în legătură cu consolele, jocurile și serviciile Nintendo, oferă soluții la problemele care pot apărea și chiar proceduri astfel încât să putem face reparațiile pertinente printre multe alte subiecte de interes care ne pot fi de ajutor mai ales atunci când avem o problemă. în consola noastră de jocuri video.

Cum puteți reporni controlerul dacă conexiunea nu funcționează?

Modul în care putem reporni controlerul Nintendo Switch este destul de simplu, doar apăsați butonul SYNC o dată și imediat vom apăsa orice buton de pe control pentru ca acesta să se pornească din nou, următorul lucru este să facem un test pentru a ne asigura că comenzile răspund, dacă se supun, vom fi rezolvat problema și ne putem bucura de consola noastră. fără eşecuri majore.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here