Ce trebuie să faceți dacă apare „Dropbox sa oprit” - Soluții eficiente”,

Dropbox este una dintre aplicațiile care ne permite să stocăm toate documentele în siguranță în cloud și, de asemenea, ajunge de ani de zile la mai mulți utilizatori care doresc să aibă documentele sau fișierele bine organizate. În principal, Dropbox oferă un serviciu excelent și are o interfață simplă astfel încât toți utilizatorii să învețe cum să-l folosească.

Dar ca orice aplicație și aceasta poate duce la probleme sau erori, care sunt produse de diferiți factori. Dacă vi se întâmplă acest lucru, este necesar să cunoașteți modalitatea corectă de rezolvare, de aceea vă vom indica mai jos modalitatea corectă de a o rezolva.

Ce trebuie să faceți dacă apare mesajul „Dropbox sa oprit” - Soluții eficiente
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Cum îmi fac să actualizez folderul dropbox?
 2. Erori frecvente de actualizare Dropbox
  1. Ce fac dacă Dropbox rămâne sincronizat?
  2. Dropbox nu se conectează la internet?
  3. Ce trebuie să faceți dacă apare un mesaj „s-a oprit”?
 3. Cele mai bune soluții pentru toate erorile Dropbox
  1. Reporniți dispozitivul
  2. Dezinstalați și reinstalați Dropbox
  3. goliți memoria cache

  Cum îmi fac să actualizez folderul dropbox?

  Este clar că Dropbox este o aplicație pe care o poți folosi din confortul telefonului mobil, fiind considerată una dintre cele mai bune aplicații pentru Android, dar multe dintre aceste funcții sunt adesea confuze de îndeplinit.

  Cel mai obișnuit este că dacă un fișier nu este actualizat și ați făcut modificări recente, înseamnă că acestea nu au fost salvate în aplicație. Unele aplicații salvează modificările automat, dar altele nu, așa că găsiți fișierul și asigurați-vă că este salvat corect. De asemenea, rectificați că configurația dispozitivului dvs. vă spune dacă ar trebui să îl actualizați manual sau nu.

  Problema poate fi rezolvată, de asemenea, asigurându-vă că configurația dispozitivului dvs data si ora, este sincronizat corect. Pentru aceasta puteți implementa diferite metode, astfel încât această problemă să nu se repete.

  Erori frecvente de actualizare Dropbox

  Se întâmplă ca mulți utilizatori să aibă diferite erori la actualizarea Dropbox, acest lucru poate apărea atât pe Android sau iPhone, cât și pe Windows sau Mac, toate aceste erori apar independent de dispozitivul utilizat, de aceea ar trebui să detectează eroarea exact pentru a putea rezolva în cel mai bun mod.

  Ce fac dacă Dropbox rămâne sincronizat?

  Acest lucru poate dura mult timp, deoarece poate fișierele sunt prea mari și grele pentru aplicație, făcându-l să înghețe. Cel mai bine este să așteptați ceva timp înainte de a încerca din nou.

  De asemenea, dacă se întâmplă acest lucru este pentru că există diferite fișiere care nu pot fi sincronizate sau provoacă probleme de sincronizare, printre acestea pot fi și fișierele: (desktop.start.), (dropbox) și (degetele mari.dB). În același mod, fișierele pe care Dropbox sunt marcate ca încălcarea drepturilor de autor sau încălcările DMCA, este posibil să fiți notificat printr-un mesaj. Prin urmare, cea mai bună soluție este să eliminați aceste fișiere, astfel încât sincronizarea să poată fi efectuată.

  Dropbox nu se conectează la internet?

  Dacă primiți un mesaj de eroare care indică faptul că nu este posibilă stabilirea unei conexiuni sigure sau un tip de mesaj similar, este posibil ca rețeaua de Internet la care este conectat să aibă permisiuni speciale sau restricții de securitate.

  De exemplu, dacă intri într-un tip de rețea corporativă, trebuie să introduci informațiile serviciului Proxy, ceea ce trebuie să faci este să configurezi domino-ul (Dropbox).

  Acest lucru se poate datora și telefonului tău mobil, verificați dacă este conectat corect la internet, poate fi o problemă cu acoperirea telefonului mobil sau cu semnalul pe care va trebui să îl reparați

  Ce trebuie să faceți dacă apare un mesaj „s-a oprit”?

  Această eroare nu este legată de un serviciu prost prezentat de platformă, ci este produsă chiar de aplicația Dropbox, într-adevăr motivul erorii este că are informatii invechite care trebuie actualizat.

  Pentru a putea rezolva, trebuie doar să mergi la ‘Setări’ al telefonului dvs. mobil, apoi la secțiunea 'Aplicații' în aceasta căutăm Dropbox, și îl accesăm, apoi vom observa informațiile aplicației, în care apar mai multe opțiuni unde trebuie să o selectați pe cea care scrie 'Depozitare'.

  În această parte va trebui să 'Ștergeți spațiul de stocare', cu aceasta veți putea reseta aplicația. Nu-ți face griji, când o faci nu înseamnă că contul dvs. a fost șters.

  Cele mai bune soluții pentru toate erorile Dropbox

  Din moment ce ați avut mai multe probleme cu această aplicație care nu-i cunoști exact originea și chiar nu știi care este cel mai bun mod de a o repara.

  Există și alte modalități pe care le poți implementa care îți vor permite să îmbunătățești dezvoltarea aplicației și să rezolvi rapid eroarea, deoarece dacă ne confruntăm de mult cu o problemă pe care nu știm cum să o rezolvăm poate deveni stresantă. și frustrant, de aceea unele dintre soluții sunt:

  Reporniți dispozitivul

  Una dintre cele mai rapide și eficiente soluții, la fel de simplă și pe care toți utilizatorii știu să o aplice, este repornirea. Dar mulți au adesea confuzii cu repornirea sau hibernarea dispozitivului. Pentru a o face, du-te la butonul de oprire de telefonul mobil sau computer, în el veți vedea că apare opțiunea „Repornire”, apăsați și așteptați ca procesul să fie efectuat.

  Dezinstalați și reinstalați Dropbox

  O altă soluție utilă este dezinstalarea pentru a reinstala Dropbox. Pentru a face acest lucru, puteți merge la opțiunea aplicații a dispozitivului dvs. și selectați butonul care spune 'Dezinstalați', Acum pentru a-l reinstala poți intra pe pagina oficială Dropbox cu ajutorul browser-ului tău pentru a apăsa butonul care scrie download sau intrând în magazinul de aplicații Windows, caută-l și apasă instala.

  goliți memoria cache

  Acest lucru este foarte simplu și similar cu opțiunea explicată mai sus, pentru a o face trebuie doar să faceți accesați aplicații și căutați Dropbox, dar în acest caz, în loc să ștergeți spațiul de stocare, veți apăsa butonul care spune șterge memoria cache. Când faceți acest lucru, cel mai bine este să reporniți dispozitivul și dacă doriți să faceți o copie de rezervă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here