Ce trebuie să faceți pentru a crea și a face vizibil un site web

 • 99Cote
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Fiecare proces creativ se bazează pe o idee. Pentru a-l surprinde este nevoie de o programare clară și eficientă, de o stabilire precisă a obiectivelor. Trebuie să pleci de la o schemă în care apar în ordine diferitele secțiuni de dezvoltat. De acolo, și folosind instrumentele adecvate, se va arăta, în mediul pe care l-am ales, ceea ce dorim să facem cunoscut.

Crearea unui site web are nevoie de toate ingredientele pe care le-am revizuit. O temă, care va servi drept bază pentru dezvoltare, este esențială pentru a pune bazele întregului proces. Tema este ideea primului paragraf, pentru dezvoltare putem urma două căi: folosiți un sistem de portal prefabricat sau folosiți un design personal.

PHP este un limbaj de scripting open source, deci gratuit, care vă permite să creați site-uri dinamice (pagina afișată în browser este creată în acel moment pe server). Recomandările noastre se îndreaptă spre utilizarea PHP combinat cu mysql (motor de bază de date) pentru crearea unui site web.

Dacă nu doriți să începeți de la o foaie goală de hârtie pentru a vă crea site-ul, ar trebui să utilizați un sistem de management al conținutului pentru a vă dezvolta ideea, rămânând cu o structură prefabricată. Aceste sisteme oferă o mare versatilitate: permit utilizarea temelor adaptate designului pe care ne-o propunem și inserarea de module sau plugin-uri. Personalizarea, mereu în limite, vă va permite să adaptați structura după gusturile dvs.

Portaluri cu PHP și MySQL

Deși există mai multe, vă recomandăm trei pentru a crea portaluri complete și unul pentru a crea un magazin online:

 • wordpress
 • Joomla
 • Drupal
 • PrestaShop (pentru un magazin online)

Dacă îndrăznești să-ți creezi site-ul pornind de la o pagină goală, ai nevoie de cel puțin un program care să te ajute. Vă recomandăm două, dacă este posibil în cele mai recente versiuni, Adobe Dreamweavers sau Microsoft Expression, amândoi plătiți. Alte gratuite sunt Amaya și WebFácil. Aceste programe, folosind un editor grafic, transformă ceea ce proiectați în cod HTML. Cu ele vei putea insera scripturi in PHP, create de tine sau de alte persoane (folosind editorul de cod integrat sau unul extern).

A pleca de la o foaie goală oferă mai multe avantaje când vine vorba de personalizare, dar este mult mai complicat și necesită cunoștințe de programare. Este nevoie de un efort mai mare în procesul de proiectare și dezvoltare, deoarece nu veți începe de la un șablon prestabilit, ci de la o foaie complet goală. Sistemul vă permite să includeți diferite elemente, cum ar fi module independente pe care trebuie să le integrați. Posibilitățile de alegere sunt imense, dar ne vom ține doar de câteva.

Module de integrat într-un site web

 • Forumuri: Cele mai cunoscute sisteme sunt phpBB și vBulletin. În recomandările mele optez pentru prima, fundamental pentru că este cea pe care o cunosc cel mai bine și este, de asemenea, total gratuit.
 • sistem blog: Eu optez pentru WordPress. Are mai multe teme și un număr mare de plugin-uri, ceea ce îl face un sistem cu opțiuni excelente de personalizare. Ceea ce a început ca un sistem de gestionare a blogurilor a devenit de-a lungul timpului un adevărat și complet CMS (manager de conținut). Astăzi, peste 30% dintre site-urile web active sunt realizate cu WordPress. (Vă recomand să aruncați o privire la Cum să creați un site web WordPress și Cum să instalați și să gestionați un site web WordPress).

Cu toate cele de mai sus poți crea un site foarte complet, un spațiu în care să-ți arăți ideea sau ideile. Acum trebuie doar să-l umpleți cu conținut și să îl faceți vizibil pe Internet.

Nu este suficient să creezi site-ul și să îl încarci pe serverul tău, trebuie să găsești mijloacele necesare pentru a primi vizitatori. Procesul nu este ușor. Este nevoie de timp și răbdare. Există site-uri SEO specializate care vă pot ajuta. Trebuie doar să scrii Google criteriul de optimizare a motoarelor de căutare sau de poziționare web, accesează site-urile găsite și ia notă de recomandările acestora.

Primul pas pe care trebuie sa il faci, dupa punerea in functiune a site-ului, este sa indicati marilor motoare de cautare existenta site-ului dumneavoastra. Pentru a face acest lucru, cel mai bine este să creați un sitemap XML și să informați motoarele de căutare despre aceasta. Vizita la Search Console (înainte Centrul pentru webmasteri Google) este de asemenea recomandat, am spune obligatoriu, pentru a îmbunătăți traficul către site-ul dvs. și a primi informații relevante pentru întreținerea completă. După cum am spus, cu răbdare și timp, cu liniște sufletească, îți poți face site-ul vizibil. Când se întâmplă asta ai terminat o parte importantă, de aici va trebui să-ți ții proiectul la zi, va trebui să adaugi zi de zi conținut care să trezească curiozitatea celui mai mare număr posibil de internauți.

 • 99Cote
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here