Ce este aplicația pentru apeluri video HouseParty și cum funcționează?,

Pe măsură ce trece timpul vedem cum apar aplicații pentru un anumit scop. Unele au fost deja create cu ceva timp în urmă, dar brusc apar condiții care le fac să provoace un impact. Așa cum a fost aplicația pentru apeluri video HouseParty. Sa vedem Ce este și cum funcționează.

Comunicarea prin apeluri video este o alternativă foarte eficientă pentru a face schimb de informații. Și folosim în general orice aplicație de rețea socială care ne oferă această funcție.

Ce este aplicația pentru apeluri video HouseParty și cum funcționează?
Vezi acest videoclip pe YouTube

HouseParty este o aplicație de apel video care este mai socială și cu prietenii decât la locul de muncă și profesional. Ceea ce l-a făcut unul dintre cele mai utilizate în izolare din cauza pandemiei globale. HouseParty permite interacționează cu prietenii și prietenii prietenilor tăi sau discutați cu persoane aleatorii sau aleatorii și formați un mediu distractiv folosind jocurile oferite de platforma dvs. digitală.

HouseParty este pe piață din 2016. A fost conceput special pentru utilizatorii cu vârsta peste 13 ani, cu scopul principal de a include până la 8 persoane simultan într-un singur apel video.

Este o rețea socială multiplatformă, ceea ce înseamnă că poate fi folosită pe un computer sau pe un dispozitiv mobil, indiferent dacă este Android sau iOS. Dacă intenționați să utilizați HouseParty de pe computer, utilizați browserul pentru a-l accesa. Și dacă este de pe mobil, descărcați aplicația din magazinul virtual corespunzător.

Index()
  1. Cum se folosește HouseParty?
  2. Cum funcționează HouseParty?

Cum se folosește HouseParty?

După descărcarea și instalarea HouseParty pe PC, Mac sau mobil, creați un nou utilizator sau cont și înregistrați-vă. Începem procedura selectând Înregistrare. Introdu adresa de e-mail pe care o folosești, introduceți numele dvs., numele de utilizator și parola pe care o preferați.

Trebuie să alegi și data nașterii, reține asta trebuie să ai peste 13 ani pentru a te înregistra. În continuare, HouseParty vă va cere să introduceți un număr de telefon, pe care îl puteți ignora cu ușurință în cazul în care nu doriți să-l înregistrați apăsând Skip.

Pentru a facilita comunicarea cu prietenii tăi, HouseParty vă va cere permisiunea de a accesa lista de contacte ce ai pe mobil. Pentru a verifica cine îl folosește și pentru a-l adăuga în grupul tău de prieteni. Puteți refuza această permisiune dacă doriți.

De asemenea, vă va oferi opțiunea conectați-vă cu prietenii din alte rețele sociale ca Facebook, deci este decizia dvs. dacă îl acceptați sau îl respingeți pe Skip. Apoi vă va afișa o listă pentru a adăuga prieteni.

Ultima permisiune pe care HouseParty o va cere este să acceseze camera și microfonul. Evident, dacă vrei să folosești această aplicație este pentru că vrei să faci apeluri video. Apoi, trebuie să acordați permisiunea acestei cereri. HouseParty va dori, de asemenea, să știe locația dvs., acceptarea acesteia nu este decisivă.

După ce completați datele și finalizați cu pașii de înregistrare, veți putea utilizați HouseParty și efectuați apeluri video confortabil. Dacă nu știi să folosești instrumentele pe care le are această aplicație în conținutul ei pentru a efectua apeluri video sau a trimite mesaje, îți vom arăta pașii pe care trebuie să-i urmezi.

Cum funcționează HouseParty?

Dacă doriți să știți cum să utilizați HouseParty, este pentru că cu siguranță doriți să utilizați funcția sa principală. Din acest motiv, vă vom învăța în câțiva pași simpli cum să efectuați un apel video în HouseParty.

Pentru a începe procedura, trebuie să glisați ecranul în sus din centru și afișează o serie de opțiuni. Acolo veți vedea contactele care sunt conectate și faceți clic pe cea pe care doriți să o selectați.

Veți putea vizualiza două pictograme, una a unui telefon pentru a efectua apelul și una a unei mâini pur și simplu pentru a saluta. Apăsați pe telefon și apelul va ieși automat. Dacă prietenul tău acceptă apelul, atunci îl vei putea vedea și auzi.

Dacă doriți ca conversația să fie privată, atingeți lacătul care apare în partea de jos a ecranului, așa nimeni altcineva nu poate intra în cameră. Dacă doriți să adăugați prieteni la apel, selectați + care apare în partea de sus și în dreapta și selectați prietenul pe care doriți să-l adăugați la apel.

În partea de sus puteți vedea o pictogramă sub forma unui avion de hârtie, dacă o selectați puteți trimite un mesaj și începe o conversație. Deși este ușor de utilizat, dezavantajul lui HouseParty este că totul este în engleză, dar te vei obișnui cu asta.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here