Ce este o călătorie Uber și cum funcționează?? - Aici îți explicăm

În prezent, a putea avea o călătorie fără probleme a devenit o sarcină care poate fi periculoasă, fie din cauza calității transportului, fie din cauza încrederii pe care o avem în șofer, fie dacă zona în care se află clientul este înregistrată sau nu. .a astepta mult timp in strada pentru un transport.

Ce este o călătorie UBER – îți vom explica
Vezi acest videoclip pe YouTube

Din acest motiv, folosirea serviciilor tradiționale de taxi a devenit plictisitoare și are timp pe care îl putem folosi în altă activitate, motiv pentru care a fost creat Uber, dar Ce este o călătorie Uber și cum funcționează??

Index()

Ce este Uber Trip?

Este o aplicație de transport care ne permite să contactăm imediat un șofer și care ne oferă o călătorie confortabilă și sigură, atât pentru noi, cât și pentru familiile și prietenii noștri.

Când avem un Serviciu de calitate și asta a funcționat atât de bine pentru noi, primul lucru pe care vrem să-l facem este să recomandăm acest serviciu celor pe care îi iubim, deoarece și ei ar face același lucru pentru noi pentru a ne asigura bunăstarea.

Din același motiv, primul lucru pe care utilizatorii Uber doresc să-l facă este să-și includă nucleul familial în această experiență, iar pentru aceasta poți activa o funcție pe care o oferă această aplicație numită Călătorie Uber.

Această funcție vă permite să monitorizați și urmăriți în timp real unui alt utilizator care utilizează serviciul Uber. Daca activezi aceasta functie vei putea respira usor daca cauti pe cineva pe care nu-l gasesti pentru ca foloseste serviciul Uber, ba chiar il vei putea localiza in alte tari care au aplicatia Uber si serviciile acesteia.

Dacă te gândești bine, va fi o decizie înțeleaptă, mai ales dacă ai copii evazivi sau dacă cunoști pe cineva care are o problemă de memorie, așa că vei ști unde se află și acești oameni te vor putea localiza în același mod, care vă va oferi liniștea sufletească să știți unde se află.

The Funcția Uber Trip De asemenea, vă va anunța dacă există vreo abatere în traseul celor dragi, astfel încât să puteți comunica cu aceștia pentru a afla ce se poate întâmpla și deoarece este un serviciu pe care îl puteți utiliza în alte țări în timp real, poate recomanda chiar un alt traseu favorabil relocarii.

Pentru asta și multe altele avantajele oferite de Uber Trip mulți utilizatori se alătură zilnic acestei funcții și, dacă doriți să o faceți și dvs., trebuie mai întâi să activați funcția și să creați un grup de familie sau un profil de familie.

Ce este un profil de familie?

Acest rol vă permite să fiți administrator sau cel care organizează conturile Uber pe care le folosește familia, prin urmare, puteți avea acces la controalele de plată ale fiecărei persoane din grup. În concluzie, asta înseamnă că ești responsabil pentru achitarea călătoriilor efectuate de orice membru din cadrul grupului de familie întrucât ești administrator.

Este de menționat că o cerință esențială este ca utilizatorii Uber să aibă 18 ani sau mai mult sau să fie majori în funcție de țara în care se află.

Pe lângă aceasta, grupurile sau profilurile de familie au capacitatea de a include până la 10 persoane în ele și nu li se cere să fie membri adevărați ai familiei, pot fi prieteni, colegi de muncă, printre altele.

Pași de urmat pentru a crea un profil de familie

Primul lucru pe care ar trebui să-l aveți la dispoziție este cea mai recentă versiune a aplicației Uber și asigurați-vă că persoanele pe care doriți să le adăugați au Uber.

După ce ați finalizat acest pas, trebuie să mergeți în meniu și să selectați opțiunea 'settings', acolo trebuie să alegeți opțiunea 'Adăugați un profil de familie' și alegeți contactele pe care doriți să faceți parte din grupul dvs. de familie.

Și, în sfârșit, trebuie doar să așteptați ca utilizatorii pe care i-ați selectat să accepte cererea și gata!! Aveți deja profilul de grup sau de familie al cărui administrator sunteți.

Sa nu uiti asta această caracteristică vă oferă liniște sufletească să știi unde merg acei oameni speciali și poți chiar să cunoști marca mașinii și cine este șoferul.

De asemenea, veți primi notificări când se urcă în vehicul și când ajung la destinație. Obiectivul principal al UBER Trip este de a oferi siguranță, liniște și calitate pentru tine și pentru ai tăi.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here