Ce este și cum se deschide un fișier cu extensie CSV online sau cu programe?

Un fișier CSV este un document text, dar provine din foi de calcul sau tabele, deoarece acronimul său indică CSV (valori separate prin virgulă), ceea ce înseamnă valori separate prin virgulă, adică atunci când organizăm o mulțime de informații separate și creăm un fel de bază de date.

Trebuie să aveți în vedere că pentru a crea aceste tipuri de fișiere trebuie să utilizați programele corespunzătoare de care se ocupă creați foi de calcul sau tabele ca de exemplu Microsoft Excel, altfel ai putea introduce un tabel în Microsoft Word dar nu ar fi CSV.

Microsoft Excel este un instrument utilizat pe scară largă de companii atunci când creează tabele, deoarece facilitează munca de calcul a costurilor sau prețurilor de vânzare, inclusiv calcularea timpului dintre două date și toate aceste calcule ar putea fi exportate în CSV.

Pentru aceste analize vă recomandăm acest program care poate converti și numere în litere și are scurtături grozave de la tastatură chiar și pentru a converti litere mici în majuscule, este grozav, dar dacă doriți să aflați despre altele programe pentru deschiderea fișierelor CVS vă arătăm o listă cu cele mai bune.

Index()
  1. Cele mai bune programe pentru a deschide fișiere cu extensia CSV
  2. Programe pentru a deschide fișiere cu extensia CSV în Windows 10
  3. Cum să deschideți fișiere CSV pe Android
  4. Cum se deschide un fișier cu extensia CSV online

Cele mai bune programe pentru a deschide fișiere cu extensia CSV

Microsoft Excel: Aici putem deschide, sau exporta fișiere CSV și puteți crea foi de calcul cu un număr mare de coloane și rânduri, are și mai multe pagini pentru a crea diferite tabele într-un singur proiect.

Birou deschis: Este o aplicație gratuită care ne permite să deschidem și să edităm fișiere CSV fără nicio problemă, ușor și confortabil.

LibreOffice: Are o interfață similară cu Microsoft Excel și ne permite, de asemenea, să creăm, să importam sau să exportăm fișiere CSV

NeoOffice: Ne gândim la utilizatorii de Mac, găsim acest program cu o interfață foarte asemănătoare cu cea a OpenOffice și LibreOffice, limitată într-un anumit fel în ceea ce privește instrumentele sale, dar are capabilitățile necesare și este disponibil și în spaniolă. Merge foarte bine.

Programe pentru a deschide fișiere cu extensia CSV în Windows 10

Notepad Microsoft: Acest program este utilizat pe scară largă în ramura educațională, profesorii îl folosesc foarte mult atunci când își organizează lucrurile, poate deschide tot felul de fișiere inclusiv CSV și vă permite să creați biblioteci de conținut.

Intuit Quicken Deluxe: Este un program financiar pe scară largă folosit în sistemul Windows 10 pentru a gestiona conturile, are capacitatea de a lucra cu fișiere CSV este foarte tare.

Corel Quattro Pro: Este o aplicație a Pachetul WordPerfect Office cu posibilitatea de a crea foi de calcul, astfel încât să puteți deschide și edita orice tip de document CSV.

File Viewer Plus: În engleză, File Viewer Plus, după cum indică numele, este un vizualizator de fișiere, dar și un convertor avansat care acceptă peste 300 de formate inclusiv CSV.

Cum să deschideți fișiere CSV pe Android

La fel ca pe PC, aveți nevoie de un program pentru asta și, din moment ce întotdeauna căutăm ce este mai bun, am găsit Vizualizator de fișiere CSV că, deși există o mare varietate de aplicații în acest scop, CSV File Viewer este cel mai apreciat de utilizatori și cu cele mai bune comentarii.

Are o interfață plăcută pentru ochi și foarte ușor de utilizat permite deschiderea fișierelor CSV și uită-te la ele sunt tabelele lor respective, doar selectând eticheta corespunzătoare, Aceasta este super.

Cum se deschide un fișier cu extensia CSV online

Trebuie să țineți cont de faptul că fără programe este foarte dificil să o faceți, nu există nicio pagină sau instrument online care să deschidă și să editeze direct un fișier CSV, dar nu vă faceți griji dacă nu aveți o modalitate de a deschide un fișier CSV si ai doar internet, poti folosi unul din multiple convertoare online.

Este și o listă lungă, doar convertiți fișierul CSV într-un alt format pe care îl puteți deschide de oriunde v-ați afla, de preferință puteți utiliza formatul PDF deoarece această conversie nu afectează prea mult informațiile din document. Ne bazăm pe aceste informații sau ne limităm la vizualizarea unui fișier CSV. ¡Succes!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here