Ce este un Uber Assist și cum funcționează acest serviciu, cunoașteți toate informațiile

Știm cu toții că UBER este aplicația mobilă care ne permite să contactăm diferiți șoferi și tipuri de vehicule astfel încât să putem transport dintr-un loc în altul, într-un mod foarte practic, simplu și la un preț foarte accesibil pentru majoritatea utilizatorilor. Aici vom vorbi despre o segmentare pe care a realizat-o platforma, pentru a oferi acest serviciu persoanelor cu dificultăți de mobilitate, de coordonare și chiar celor care suferă de simțul vederii.

Index()
 1. Ce este UBER ASSIST?
 2. Cum să utilizați serviciile oferite de UBER ASSIST?
 3. Pot fi șofer pentru UBER ASSIST?
  1. Pașii de înregistrare pentru a fi șofer UBER ASSIST
 4. Câte persoane pot călători cu același UBER ASSIST?
 5. Cât costă acest serviciu?
 6. Este posibil să transportați animale de sprijin ale orbilor?
 7. Țări în care există UBER ASSIST

Ce este UBER ASSIST?

Uber Assist nu este altceva decât o secțiune a UBER care este dedicată servirii acelor utilizatori cu particularități fizice sau de mișcare. Ca să pot oferi servicii excelente si o atentie mai personalizata, deoarece dispune de personal inalt calificat si vehicule care faciliteaza transportul.

Nu numai că ajută persoanele cu dizabilități, dar este aplicabil și vârstnicilor și femeilor însărcinate, cu scopul de a acoperi o mare parte a pieței și de a menține în continuare calitatea serviciului. Acest serviciu puteți găsiți foarte ușor în țara dvs și este folosit în același mod.

Cum să utilizați serviciile oferite de UBER ASSIST?

Primul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este că aplicația UBER trebuie instalată pe dispozitivul dvs. mobil (fie sistem Android sau iOS). să-l ceri, marca destinația în aplicație, apoi glisați spre stânga pentru a identifica că aveți nevoie de un Uber Assist și nu unul normal, deși uneori apare în partea de jos a telefonului mobil.

După ce ați făcut acest lucru, confirmați locația în care vă aflați, astfel încât în ​​acest fel cel mai apropiat șofer Uber de locația menționată să vă poată prelua. De ultimul Faceți clic pe 'confirmați prezența' așa că așteptați vehiculul. Amintiți-vă că puteți vedea datele șoferului, tipul de mașină, chiar și să comunicați cu acesta pentru a clarifica orice nelămurire sau urmăriți mașina de pe harta aplicației pentru a fi la curent cu sosirea acesteia.

Pot fi șofer pentru UBER ASSIST?

A fi șofer care să ofere acest serviciu devine o sarcină riguroasă pentru că nu toată lumea o va putea face (doar cei care sunt atestați) și în acest fel se aplică în întreaga lume. Lucrul bun este că astăzi, Uber oferă șoferilor a curs de formare complet gratuit, dar luați în considerare câteva criterii precum calificările, tipul de vehicul și experiența pe care o aveți.

Aceeași aplicație, conform cererii pentru serviciul de asistență cu persoane cu dizabilități, se desfășoară un proces de loterie pentru ca unii șoferi tradiționali Uber să treacă la această nouă etapă, așa că probabil vei fi selectat să urmeze cursul și apoi să lucreze acolo.

Pașii de înregistrare pentru a fi șofer UBER ASSIST

 1. Fiind șofer UBER
 2. Așteptând Sosește invitația UBER din cauza cererii mari
 3. Urmează cursul de formare
 4. Veți primi o notificare pe platforma care indică dacă ai fost selectat pe baza performanței tale la curs

Câte persoane pot călători cu același UBER ASSIST?

Ca și în serviciul normal, aplicația permite a capacitate maxima de 4 persoane să călătorească sub această modalitate. Totuși, va depinde de fiecare caz în parte pentru a ști cu adevărat câți vor putea însoți persoana cu dizabilități. În general, Uber recomandă să meargă o singură persoană de companie pentru că dacă ai scaun cu rotile, cârje și alte elemente, acesta devine mai confortabil datorită spațiului din vehicul și experiența este mult mai plăcută.

Cât costă acest serviciu?

De fapt, UBER oferă utilizatorilor săi același preț, care variază în funcție de distanța călătoriei. Aici nu este o excepție, deoarece același cost ca în Uber tradițional. Diferența în sine nu o face prețul, ci serviciul ca atare, adică atenția deosebită acordată de șoferi și confortul vehiculelor pentru a satisface corect nevoile utilizatorilor săi.

Este posibil să transportați animale de sprijin ale orbilor?

În cazul în care persoanele nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere necesită serviciul UBER, același tratament se aplică și acestora întrucât organizația are o regulă de nediscriminare, în scopul de a tratați fiecare client cu respect merita. În acest sens, dacă aceste persoane au nevoie de prezența unui câine ghid sau de companie, șoferii nu vor avea nicio problemă în a le transporta.

Este competența și responsabilitatea directă a șoferilor platformei, să ia caninii cu stăpânii lor. În primul rând, pentru că Uber se angajează să ofere un serviciu excelent, dar și pentru că sunt oameni instruiți cei care se ocupă de transportul acestora, așa cum vor proceda și cu alte elemente precum baston, scaune cu rotile, cârje, printre altele care sunt deținute de utilizatorul cu dizabilități.

Țări în care există UBER ASSIST

 • S.U.A
 • Mexic
 • chili
 • Uruguay
 • Brazilia
 • Republica Dominicană
 • Canada
 • Curacao
 • China
 • Rusia
 • Japonia
 • Spania
 • Portugalia
 • Germania
 • Franţa
 • Egipt
 • Coreea de Sud
 • India

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here