Ce este un meci pe Tinder? Cum pot obține un meci și ce se întâmplă când o faci?

Dacă ești una dintre persoanele care caută un partener, prieteni sau pur și simplu caută să cunoască oameni noi, Tinder este pentru tine. Această aplicație este recunoscută la nivel mondial pentru conectarea oamenilor într-un mod mai profund.

Iar începutul creării de noi relații cu oamenii este în meciul Tinder. Ce este Tinder match? ce e de facut in continuare? Aici vei găsi toate răspunsurile pe care le cauți.

Ce este un meci pe Tinder? Cum pot obține un meci și ce se întâmplă când o faci?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
  1. Am făcut o potrivire pe Tinder, ce înseamnă?
  2. Cum obțin un meci și ce fac după?
  3. Am Tinder, dar nu am făcut niciodată un meci, de ce?

Am făcut o potrivire pe Tinder, ce înseamnă?

Pentru a înțelege pe deplin ce este o potrivire, mai întâi trebuie să știi cum funcționează Tinder. Această aplicație, după ce ești înregistrat, îți permite să vezi persoane pe care algoritmul Tinder le consideră a fi pot fi interesante pentru tine.

În acel moment aveți 3 acțiuni de efectuat: Like, Dislike sau Superlike. Practic este un răspuns despre indiferent dacă sunteți sau nu interesat de persoană pe care Tinder o are de întâlnit.

Același lucru este valabil și pentru profilul tău Tinder, care este văzut de oameni care vor avea aceleași opțiuni ca și tine. În acest punct este unde pot fi prezentate meciuri. O potrivire are loc atunci când îți place sau super-apreciezi o persoană căruia îi place sau îi place foarte mult profilul tău.

Asta înseamnă că ai găsit o persoană care, la fel ca tine, este interesată să te cunoască, fie pentru că te-a găsit atrăgătoare, fie interesantă.

Dacă nu aveți încă un cont Tinder, îl poți crea cu ușurință. Există diferite moduri de a vă înscrie la Tinder fără un număr de telefon care vă va permite să utilizați această aplicație.

Cum obțin un meci și ce fac după?

Pentru a obține un meci sau mai multe, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este completați-vă profilul cât mai mult posibil. Oamenii decid dacă vor aprecia sau nu, în funcție de diferitele aspecte ale profilului tău:

  • Poze cu tine.
  • informatii despre tine.
  • Apropierea geografică pe care o aveți, atunci când este posibil.

O potrivire va veni atunci când unul dintre cei pe care îi găsești interesanți va face același lucru pentru tine, adică, da-ti like. O bună producție a profilului tău te poate ajuta foarte mult să obții o potrivire.

Pe de altă parte, să presupunem că ai o potrivire Acum ce? Tinder automat după ce potriviți cu cineva activează chatul privat, astfel încât acesta să poată Începeți o conversație.

Tinder oferă ajutor utilizatorilor săi în ceea ce privește utilizarea aplicației. Are o secțiune de ajutor unde puteți găsi răspunsuri la întrebări precum cum să potriviți și să trimiteți mesaje.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face după un meci este să începi o conversație cu cealaltă persoană, fiind mereu clar ce vrei. Dacă ceea ce cauți este o prietenie, să vorbești, să găsești un partener sau ceva ocazional, cel mai bine este să faci asta foarte clar.

În mod similar, nu există un manual specific despre cum să conversați cu cineva pe care tocmai l-ai cunoscut. Cu toate acestea, trecerea în revistă a profilului său și știind ce îi place vă poate ajuta să aveți subiecte de conversație care pot fi începutul unei noi relații.

Pe lângă Tinder, există și alte aplicații pentru flirt în care vei găsi mulți oameni interesanți. Nu trebuie să cheltuiești bani pentru a cunoaște noi prieteni, așa că cerul este limita atunci când vine vorba de a construi relații.

Am Tinder, dar nu am făcut niciodată un meci, de ce?

Dacă ați folosit deja Tinder și nu ați făcut niciodată o potrivire, aceasta poate fi din mai multe motive:

  • Nu ai dat niciodată un Like sau un Superlike.
  • Nu ți s-a apreciat sau super-apreciat de către persoanele pe care le-ai apreciat.

Tinder este o aplicație de întâlniri (ca multe altele) care își bazează potrivirile pe utilizatorii săi. Poti sa iti placa multe dar fara el nu este reciproc nu vei face niciodată un meci.

Vă rugăm să rețineți că aplicațiile de întâlniri nu sunt pentru toată lumea. S-ar putea ca tu să ai o personalitate atractivă, dar ei nu își dau ocazia să te cunoască.

În acest caz, cel mai bine este să fii cât mai real posibil și să ștergi definitiv contul tău Tinder. Astfel vei evita să ai o aplicație pe care nu o vei folosi consumând spațiu inutil. Sper că acest articol a fost de mare ajutor și vă rog, nu uitați să distribuiți!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here