Ce este Uber X, XL, SUV și Black și care sunt diferențele, prețurile și capabilitățile

Doriți să comandați o mașină pentru a face o călătorie și nu știți care este cea mai bună opțiune?? Bine Uber are diferite categorii precum Uber X, XL, SUV și Black care se adaptează nevoilor tale.

Uber este recunoscută drept companie lider pe piața de transport privat și totul se datorează calității serviciilor pe care le oferă. Are mai multe categorii care Se adaptează la ceea ce are nevoie fiecare client și folosiți o mașină diferită pentru fiecare ocazie.

Ce este Uber X, XL, SUV și Black și care sunt diferențele, prețurile și capacitățile
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Ce este Uber X, XL, SUV și Black?
  1. Uber X
  2. Uber XL
  3. Uber-SUV
  4. Uber NEGRU
 2. Alte categorii de Uber
  1. UberPool
  2. Uber-VIP
  3. Uber ASSIST
  4. Uber KIDS
  5. Uber WAV
  6. BICICLETA Uber

  Ce este Uber X, XL, SUV și Black?

  Uber X

  Este vorba despre categoria de bază a Uber și este standardul minim de mașină care are. Majoritatea sunt de tip sedan cu patru uși și au o capacitate maximă de până la 4 persoane plus șoferul.

  Cel mai bun lucru la această categorie este că este foarte ieftină și sunt destul de comune în toate orașele. Dezavantajul este că poate fi un vehicul mic dacă doriți să mutați un grup mare.

  Uber XL

  Este versiunea îmbunătățită a Uber X și este o categorie pentru a călători confortabil și la un preț mic. poate fi muta pana la 6 persoane sau muta bagajele ca o piata sau cutii. Deseori sunt folosite SUV-uri sau monovolume cu mult spațiu.

  Avantajul utilizării vehiculelor Uber XL este că tot scaunele au centuri de siguranta. În plus, puteți împărți automat tariful călătoriei cu prietenii.

  Uber-SUV

  Este o categorie foarte asemanatoare cu Uber XL, adica permite muta pana la 6 persoane, dar cu diferența că este vorba despre mașini de lux. Sunt camioane de culoare închisă cu scaune din piele.

  Ideal pentru utilizați la evenimente corporative cu servicii premium. Cu toate acestea, în comparație cu alte categorii SUV-ul Uber poate fi mai scump.

  Uber NEGRU

  Oferă posibilitatea de a călătoriți cu stil prin oraș. Sunt vehicule de culoare închisă cu o capacitate maximă de 4 persoane.

  Sunt mașini de lux cu standarde înalte de calitate cu scaune din piele sau vinil, chiar si soferul se poate imbraca pentru o ocazie speciala. Este o versiune mai scumpă a Uber X.

  Alte categorii de Uber

  În funcție de orașul în care vă aflați, puteți găsi o mare varietate de opțiuni pentru a călători cu Uber.

  UberPool

  Este categoria ideală pentru călătoriți la cel mai mic preț. Puteți împărți mașina cu alți pasageri care merg în aceeași zonă în care mergeți.

  Folosește Uber Pool pentru a economisiți bani la fiecare călătorie, această opțiune este pentru tine. Cu toate acestea, nu este cel mai potrivit dacă vă grăbiți, deoarece șoferul se va da din cale pentru a lăsa fiecare pasager la destinație.

  Uber-VIP

  Statutul Uber VIP este disponibil numai pentru Utilizatorii aplicației VIP și șoferi VIP. Acesta va arăta disponibil dacă sunteți un șofer cu evaluări excelente sau dacă sunteți un utilizator frecvent în timpul lunii.

  Uber ASSIST

  Special pentru persoanele cu mobilitate redusă sau au nevoie de ajutor. Chiar și partenerii de conducere sunt instruiți să ajute oamenii.

  De asemenea, grozav pentru persoanele în vârstă sau femeile însărcinate. Cel mai bine, îndeplinește toate cerințele de siguranță pentru călătorii.

  Uber KIDS

  Călătoria cu copii poate fi complicată și de aceea Uber are o categorie pentru părinții care călătoresc cu copii sub 9 ani. Mașinile au scaune pentru copii și toate instrumentele de siguranță.

  Uber WAV

  Este foarte asemănător cu Uber ASSIST deoarece este o categorie care se adresează persoanelor cu mobilitate redusă. Avantajul Uber WAV este că mașinile sunt proiectate astfel scaune cu rotile de transport sau alte obiecte de mobilitate.

  BICICLETA Uber

  Ne gândim la utilizatorii cărora le place mutați-vă bicicleta oriunde. Uber Bici are un suport pentru biciclete care vă permite să transportați până la 3 biciclete într-o călătorie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here