Ce este, pentru ce este și cum se utilizează PhotoScape pentru a edita fotografii? - Trucuri și sfaturi

PhotoScape este unul dintre cel mai bun software de editare a imaginilor care există în prezent pe piață, are tone de opțiuni de editare unice și practic concurează cu orice alt program de editare în stil Adobe Photoshop.

Are propria extensie și este un software "gratuit" între ghilimele, deoarece are o versiune "premium", dar aceasta este mai mult la fel, asta spune multe despre program în "gratuit" versiune din moment ce este destul de completă și nu veți avea niciodată nevoie să-l faceți upgrade la premium, cu excepția cazului în care este de dragul asta, dar programul cu siguranță nu are nevoie de el

Odată ce am vorbit despre asta, vreau să vă spun mai multe despre program, dacă ceea ce căutați este un program de editare fiabil cu versiune portabilă și desktop, capabil să facă ediții foarte complete ușor și rapid.

Acesta este programul dumneavoastră, deoarece vă va clarifica totul din primul moment, panoul tau este foarte prietenos pentru toate tipurile de utilizatori, atât experimentați, cât și începători, deoarece are posibilitatea de a-l afișa și de a-l alege din meniurile care vă vor fi cei mai buni prieteni la crearea edițiilor dvs.

Index()
 1. Principalele avantaje ale utilizării PhotoScape
 2. Învățați să utilizați PhotoScape

Principalele avantaje ale utilizării PhotoScape

PhotoScape are nenumărate avantaje, este fără îndoială programul de editare pe care l-aș recomanda oricui, dar aici le enumar ca să poți verificați calitatea photoscape.

 • Fără reclame, singurele reclame pe care le veți vedea vor fi pentru instrumentele premium când le accesezi, deoarece, deși toate instrumentele sunt disponibile, unele efecte și cadre etc... va apărea cu sigla "pro" disponibilă numai dacă achiziționați o licență de program.
 • Pe deplin capabil, practic orice vrei să faci derivă din editare foto programul îl are, Culoare, film, lumină, cadru, inserare text, efecte și alte instrumente care vă vor surprinde.
 • Ușurință în utilizare, alte programe precum Adobe Photoshop se dovedesc a fi complicate când vine vorba de înțelegerea modului în care funcționează și de a găsi toate opțiunile sale, cu PhotoScape vei avea totul la îndemână și cu posibilitatea de a aplicați și anulați schimbarea rapidă (există un buton pentru asta)
 • Calitate profesională, cu posibilitatea de a introduce imagini de dimensiunea dorită, PhotoScape se pronunță ca un editor de imagini profesional care este, fără îndoială, o opțiune excelentă pentru oricine, este aproape 5000x5000 pixelii permiși pe imagine vă vor face să faceți aluzie.

Învățați să utilizați PhotoScape

PhotoScape X este versiunea PhotoScape curent, această versiune are o mulțime de instrumente foarte bune, aici vom analiza câteva, vom vedea pentru ce sunt și cum să le folosim.

 • Ediție: Acest panou vă va permite să editați suprafața imaginilor dvs. cu opțiuni precum Redimensionare, decupare, miniatură, culoare magică, înflorire, hdr și aproximativ 30 de opțiuni de meniu de setări care vă vor ajuta face ca imaginile tale să pară profesionale.

 • Culoare, în acest panou puteți adăuga diferite nuanțe de ton imaginilor dvs. și le puteți face să arate mai mult de o culoare decât alta, puteți muta cu ușurință întreaga bară de culori până când găsiți nuanța potrivită pentru imaginea dvs, e fantastic.

 • Film, aici puteți adăuga diferite efecte de stil „filtru” prestabilit, cum ar fi filtrele Instagram, adăugați un filtru frumos la o fotografie a feței dvs. și trimiteți-l partenerului dvs. prin WhatsApp Web, spuneți-i că știți deja cum să faceți utilizați PhotoScape X ca a profesional.

 • Lumină și cadru: Aceste două elemente sunt rar folosite, dar te vor ajuta să îi dai o tonalitate complet opus la care am avut imaginea ta, știu că este la fel de ușor de folosit pentru a edita imagini pe cât este de a folosi Movie Maker pentru a edita videoclipuri, pur și simplu ușor și practic.
 • Inserare: Acest instrument vă va permite să introduceți autocolante, text, figuri, lupa, filtre și alte opțiuni, cum ar fi săgeți sau forme speciale.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai de bază opțiuni pe care programul le conține pentru utilizarea sa, nu uitați că acest program este disponibil în Microsoft Store gratuit pentru toată lumea și în magazinul Mac, deși dacă vă ușurează, îl puteți accesa și descărca de pe site-ul său oficial sau căutându-l în Google ca „Descărcare PhotoScape X” și introduceți primul rezultat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here