Ce este Microsoft Edge? Care sunt caracteristicile sale, avantajele, dezavantajele și cele mai bune alternative?

Microsoft Edge s-a născut ca ideea de a avea un browser de internet preinstalat pe orice dispozitiv care are un sistem de operare Windows 10, dar nu exclude posibilii utilizatori ai unui alt tip de sistem, cum ar fi Mac, Android sau iOS.

Fiind relativ nou, este important ca orice utilizator de Windows să știe ce are de oferit Edge. Primul lucru pe care ar trebui să-l luăm în considerare este că este deja un browser guvernat de sistemul de operare a computerului, adică implicit la achiziționarea unui computer cu acest sistem, acesta va fi deja instalat și nu ar mai fi nevoie să descărcați Chrome sau alt browser extern.

Este comandat de Limbajul C++ și C#, care este destul de familiar tuturor utilizatorilor de Internet Explorer, deoarece are același motor de căutare, dar cu diferența că de data aceasta se numește Edge HTML. Pe lângă faptul că aveți o asociere cu asistentul Cortana, care vă permite să le utilizați în sincronizare.

Index()
 1. Care sunt principalele avantaje ale utilizării Microsoft Edge?
 2. Ce dezavantaje îmi aduce a fi un utilizator obișnuit al Microsoft Edge??
  1. Organizare
  2. Securitate

  Care sunt principalele avantaje ale utilizării Microsoft Edge?

  Una dintre principalele preocupări ale Microsoft Edge a fost securitatea utilizatorilor, deoarece era foarte constantă, solicitarea de a crea un browser care prevedea protecție împotriva atacurilor de tip phishing (furt de identitate), virușii care iau putere de la computerul nostru și cei care vin să facă mișcări fără autorizația noastră.

  Deci, la demararea acestui proiect, unul dintre caracteristici imobile Această asigurare de viață îți oferă încă din prima zi când începi să o folosești.

  Când efectuați actualizări la Microsoft Edge, veți observa că vă va permite personalizați interfața al browserului, de la fundalurile colorate, până la paginile cu care doriți să porniți browserul, aveți voie chiar să setați Google ca motor de căutare implicit.

  Pe lângă tot ce s-a menționat deja, Microsoft Edge are posibilitatea ca, dacă utilizați în prezent un alt browser, să puteți importa toate marcajele, paginile preferate și chiar istoricul căutărilor. În plus, vă oferă opțiunea de a face lovituri sau note pe ecranul afișat, la fel ca un document Word sau o notă lipicioasă.

  În bara de sus Microsoft, puteți găsi secțiunea "Mai multe", care vă va permite să accesați toate funcțiile pe care le-am menționat deja, cu adăugarea "Lectură cu voce tare" care este de mare ajutor atunci când lucrezi și vrei să-ți ocupi toate simțurile în absorbția de informații.

  Ce dezavantaje îmi aduce a fi un utilizator obișnuit al Microsoft Edge??

  De fapt, sunt putine dezavantaje pe care utilizatorii au descris-o că folosirea acestuia te generează, totuși, iată câteva dintre cele mai recurente dintre comentariile din magazinele de aplicații:

  Organizare

  Deși este un browser cu multe instrumente foarte inovatoare, Microsoft Edge are un organizare foarte diferită față de cel al altor browsere, motiv pentru care utilizatorii l-au clasificat drept unul dintre cele mai mari dezavantaje ale sale, deoarece este dificil să le accesezi rapid.

  Securitate

  Deși Microsoft Edge se descrie drept unul dintre cele mai sigure browsere de pe piață, cei care l-au putut folosi raportează un probabilitate mare de eșecuri în ceea ce privește securitatea, deoarece încălcările confidențialității utilizatorului nu au fost complet excluse la intrarea pe un site web rău intenționat.

  Mai mult decât orice, el problema de securitate în acest browser se află restricția de permisiuni pentru setările de securitate.

  Pe lângă dezavantajele deja menționate, noul browser Microsoft Edge este o opțiune excelentă pentru economisiți spațiu și să aveți o experiență mult mai personalizată atunci când îndepliniți orice tip de sarcină sau vă bucurați de divertismentul pe care ne-o oferă petrecerea timpului pe computer.

  Cu toate acestea, vă invit să efectuați o reflecție asupra priorităților dvs. și să descoperiți de ce aveți nevoie cu adevărat, astfel încât să găsiți și să selectați care este cel mai bun browser pentru dvs., accesați magazin de aplicații ai încredere și descarcă-l.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here