Ce este HBO GO, cum funcționează și cum se utilizează, vă oferim toate informațiile”,

Unul dintre canale de abonament Cel mai popular canal de televiziune și care este, de asemenea, preferatul multor oameni este HBO, deoarece transmite conținut pentru a distra întreaga familie precum filme care sunt în cinematografe, seriale originale, în mare parte de succes, evenimente sportive și clasice. inelele.

Ce este HBO GO, cum funcționează și cum este utilizat, vă oferim toate informațiile
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Ce este HBO GO?
 2. Cum funcționează HBO GO?
 3. Cum se utilizează HBO GO?
  1. Filme:
  2. Serie:

  Ce este HBO GO?

  Canalul HBO are o platformă, al cărui nume este HBO GO, unde utilizatorii vor putea vedea tot conținutul și transmisiunile live ale canalului. Odată ce ai anulat abonamentul vei avea acces la tot conținutul canalului și vei putea viziona nelimitat filmele și serialele pe care le dorești.

  Cum funcționează HBO GO?

  Pentru a obține HBO GO va trebui să plătiți un abonament, în cazul Spaniei trebuie să anulați aproximativ 8.99 € în fiecare lună.

  In zilele de azi HBO GO are o aplicație pe care îl puteți descărca pe mobil sau tabletă, este disponibil în magazinele Google Play pentru dispozitivele cu sistem de operare Android și App Store pentru dispozitivele cu iOS.

  În fiecare săptămână lansează un nou capitol din toate sezoanele fiecărui serial și vei putea vedea filme, emisiuni și documentare noi destul de interesante.

  Cum se utilizează HBO GO?

  Pentru a începe să utilizați HBO GO, va trebui să accesați site-ul web HBO sau descărcați aplicația în magazinul dvs. Smart TV, dispozitive Android, aplicație și Roku.

  Când intri pe web sau în aplicație, poți alege între a te conecta cu contul de furnizor de servicii, a te bucura de o încercare gratuită sau a te autentifica.

  Dacă selectați butonul "În număr de furnizor de servicii"  Va trebui să selectați țara în care vă aflați, apoi să selectați furnizorul și, în final, să introduceți numele de utilizator și parola pe care le utilizați frecvent când vă conectați la web-ul serviciului TV pe care îl utilizați.

  pe buton "Autentificare"  va trebui să vă introduceți adresa de e-mail și parola. Dacă nu aveți un cont, vă puteți înregistra apăsând butonul „Înregistrare” care se află chiar sub caseta de conectare.

  Apoi se va deschide o casetă în care puteți selecta țara în care locuiți și apăsați opțiunile pentru a descărca aplicația.

  Odată ce intri în aplicație te poți bucura de o probă gratuită și, de asemenea, puteți descărca serialele și filmele preferate, astfel încât să le puteți viziona oricând doriți.

  Puteți alege un pachet de 3 luni și nu va trebui să semnați un contract. În plus, și dacă doriți, puteți dezabonați-vă de la serviciu în orice moment. HBO are mai multe canale secundare pentru a se adapta gusturilor tuturor clienților săi, acestea sunt:

  • HBO Signature, unde puteți viziona documentare, seriale și filme.
  • Familia HBO difuzează filme și seriale potrivite pentru toate publicurile.
  • HBO2 acolo puteți vedea conținut de peste 17 ani.
  • HBO Comedie al cărei conținut este amuzant.
  • HBO Latino transferă tot conținutul HBO dublat în spaniolă.
  • Zona HBO este dedicată divertismentului tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

  Dacă obțineți HBO GO, veți putea vizualiza tot conținutul oferit de toate canalele secundare menționate mai sus.

  celebra companie warnermedia este proprietarul canalului de televiziune HBO, ca toate canalele sale HBO este foarte iubit de public, are o mulțime de filme și seriale originale. Cele mai bune și mai apreciate de public sunt:

  Filme:

  • Proiectul Laramie
  •  Dacă aceste ziduri ar putea vorbi
  •  Atenție la Slenderman
  • Vrăjitorul minciunilor
  • Povestea

  Serie:

  • euforie
  • Poză
  • Povestea slujitoarei
  • Mari Minciuni
  • Detectiv adevarat
  • Urzeala tronurilor

  HBO GO este similar cu aplicațiile Amazon Prime, Disney plus și Netflix. Puteți descărca și actualiza HBO GO la fel cum faci când descarci Netflix și îi actualizezi aplicația pe un smart tv, pe un mobil Android sau iPhone și pe Windows.

  Deși, din păcate, în HBO GO nu vei putea folosi o aplicație ca să poți redați conținut live cu familia și prietenii, așa cum se face pe Netflix cu Netflix Party.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here