Ce aplicații să folosiți pentru a salva date mobile? - tarifele telefonului mobil,

În zilele noastre, a avea acces la internet a devenit o necesitate datorită faptului că prin acest acces ne putem conecta cu lumea. De multe ori această conexiune nu se poate face tot timpul printr-un WIFI. De aceea multe persoane recurg la utilizarea datelor mobile, de obicei aceste date sunt consumate foarte repede. Din acest motiv, în următorul articol vă vom arăta Ce aplicații să folosiți pentru a salva date mobile? Pentru a putea rămâne mereu conectat la internet.

Index()
 1. Unde puteți verifica consumul de date de pe mobil?
 2. Cum poți activa salvarea datelor pe telefonul tău Android?
 3. Cum puteți minimiza consumul de date pe iPhone?
 4. Care sunt cele mai bune aplicații pentru a reduce consumul de date?
  1. Datally
  2. MyDataManager

  Unde puteți verifica consumul de date de pe mobil?

  Datele mobile pot fi interogate din aplicații, cu un mesaj sau apel către compania de telefonie, dar această interogare se poate face și doar introducând setările sau configurațiile telefonului dvs, În continuare vă vom arăta cum să o faceți:

  1. Primul lucru este să introduceți setările sau setările telefonului dvs., aproape întotdeauna setările sau setările sunt afișate pe ecranul telefonului dvs. cu o pictogramă roată.
  2. În cadrul setărilor există o secțiune cu numele de Date mobile, Rețele mobile, Rețea sau internet sau Conexiuni, numele acestei secțiuni va depinde de modelul de telefon pe care îl aveți. Când obțineți această secțiune pe telefon, apăsați pe ea.
  3. După ce ați făcut cele de mai sus, veți găsi mai multe opțiuni printre ele Utilizarea datelor mobile sau Utilizarea datelor mobile, apăsați pe această opțiune pentru a afișa consumul de date al telefonului dvs. 

  Cum poți activa salvarea datelor pe telefonul tău Android?

  Salvarea datelor este o funcție care vă permite să cheltuiți mai puține date pe telefonul mobil, activarea acestei funcții este foarte simplă și vă vom spune cum să o faceți:

  1. Introduceți configurațiile sau setările telefonului dvs., pentru a găsi această secțiune apăsați pe pictograma roată.
  2. Localizați și apăsați pe secțiunea cu numele Date mobile, Rețele mobile, Rețea sau internet sau conexiuni, numele acestei secțiuni depinde de modelul telefonului.
  3. Apoi faceți cele de mai sus veți găsi opțiunile opțiunea de salvare a datelor, activați-o și gata. Acest lucru va face ca descărcările să se oprească, iar aplicațiile și jocurile pe care le utilizați vor rula puțin încet
  4. De asemenea, este bine să activați separat economizorul de date în aplicații precum:
   • FacebookMessenger: Pentru a realiza acest lucru, trebuie să mergeți la aplicația din cadrul acesteia, este în partea stângă a setărilor, introduceți-le, apoi veți găsi opțiunea de salvare a datelor, activați-o.
   • Telegramă: nu folosește foarte multe date, totuși, este bine să îi activezi salvarea, pentru a face acest lucru apăsați opțiunea de setări din cadrul aplicației, apoi apăsați pe Date și stocare, apoi se va afișa opțiunea de salvare a datelor, activați-o.
   • WhatsApp: Descărcările audio, video și imagini de pe WhatsApp consumă o mulțime de date, prin urmare, este recomandat să dezactivați aceste descărcări, realizarea acestui lucru este foarte simplă, trebuie doar să intrați în setările din aplicație, apoi trebuie să faceți clic pe Date și stocare. opțiunea, apoi vi se vor afișa mai multe opțiuni printre care Conectat la date mobile, apăsați pe ea și dezactivați descărcările de audio, videoclipuri și imagini.

  Cum puteți minimiza consumul de date pe iPhone?

  Pe iPhone puteți controla și consumul de date mobile, pentru a reduce consumul acestora, vă vom arăta cum să îl realizați:

  1. Accesați setările de pe telefonul mobil.
  2. În setări veți găsi secțiunea Date mobile, faceți clic pe ea. În această secțiune, activați salvarea datelor. Activarea acestei salvări nu va permite descărcările și actualizările App Store, iar videoclipurile pe care le vizionați nu vor avea aceeași calitate.
  3. Pe iPhone puteți activa și salvarea datelor în aplicații precum:
   • FacebookMessenger: Pentru a activa salvarea în această aplicație, mai întâi intrați în aplicație, localizați setările din cadrul aplicației și introduceți-le, apoi veți găsi opțiunea de salvare a datelor, activați-o.
   • WhatsApp: Descărcările audio, video și imagini de pe WhatsApp consumă foarte multe date, de aceea, este recomandat să dezactivați aceste descărcări, pentru aceasta trebuie doar să intrați în setările din aplicație apoi trebuie să apăsați pe opțiunea Date și stocare, apoi veți fi Ei vor arăta mai multe opțiuni, printre care Conectat la date mobile, apăsați pe el și dezactivați descărcările de audio, videoclipuri și imagini.

  Care sunt cele mai bune aplicații pentru a reduce consumul de date?

  Există aplicații pentru, dar există și aplicații pentru reducerea consumului de date printre cele mai remarcabile putem obține:

  Datally

  Utilizarea aplicației Google Datally vă ajută să salvați datele în diferite moduri, primul dintre acestea fiind localizarea și conectarea telefonului la rețele WIFI disponibile, precum și interzicerea accesului la date către diferite (aplicații pe care le selectați), cu această aplicație poți determina și cantitatea de date pe care dispozitivul tău o poate folosi pe zi, pentru a o obține trebuie doar să intri în Play Store și să o descarci.

  MyDataManager

  Aceasta este una dintre cele mai descărcate aplicații de salvare a datelor, deoarece cu ea poți ține evidența datelor cheltuite pe zi, te anunță când o aplicație consumă multe date și apoi o dezactivează, această aplicație este gratuită, o poți obține în Magazinul Play Store.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here